Néhány hete bebizonyosodott az, amit régóta rebesgettek: Tápai Szabina és Kucsera Gábor tíz év után elválik egymástól. A kajakos nem nyilatkozik az ügyről, de a róla készült friss fotók sok mindent elmondanak.

Sokkoló változás – Kucsera Gábor így belefogyott a válásba – fotó

Kucsera Gábort megviselte a családi dráma. Fotó: TV2

Kucsera Gábor számára mindig fontos volt a család, imádja gyerekeit, de mint kiderült: nem a hűség mintaképe, és felesége, Tápai Szabina ezt már nem tűrte tovább. Az olimpiai bajnok kajakos nem nyilatkozik a magánéleti válságról, de Várkonyi Attila Sztársáv című műsorában annyit elmondott: nagyon megviseli ez az időszak, de előre tekint és tele van tervekkel.

A napokban kiderült, hogy Tóth Dáviddal együtt indulnak Mexikóba, az Ázsia Expressz forgatására és napvilágot láttak a műsor apropóján készült fotók. Ezen egyértelműen látszik, hogy Kucsera nehéz időszakon megy át, ugyanis nagyon lefogyott – szúrta ki a Bors.

Fizikumának biztosan nem tesz majd jót, hogy a műsor miatt hosszú heteket tölt távol gyermekeitől és vélhetően Mexikóban nem a legjobb falatok jutnak neki. A kajakos tisztában van azzal, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie, és igazi sportolóként száll harca a győzelemért.

Forrás: Bors
Fotó: TV2

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Nem tehetek róla
Forduljon inkább Tápai Szabinához!!
Csak 1 jótanács és nem került semmibe!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.