Tóth Gabi számára sok stresszfaktor jött össze mostanában, ami nagyon megviseli őt.

Tóth Gabi retteg, hogy nem tudja törleszteni a lakáshitelét, a sok stressztől le is fogyott

Tóth Gabi a Story magazinnak adott interjút, ami valószínűleg megint felbolygatja majd a kedélyeket körülötte. Arról beszélt, hogy mostanság annyi dologra kell egyszerre figyelnie az új házuk felújítása és a költözés miatt, nem is beszélve a hitelfelvételről, hogy hirtelen sokat fogyott – szemlézi a beszélgetést a blikk.huMint ismert, az Tóth és férje, a sztárséf Krausz Gábor, tavasszal végleg vidékre (Szentendrére) költöznek a gyermekükkel.

Az énekesnő arról panaszkodott, hogy mentálisan nagyon megterheli őt a felújítás és az új otthonuk körüli teendők, mivel bevallotta, hogy javarészt mindent egyedül csinált, amíg a férje forgatott.

Úgy tűnik, van is mitől félnie, mert eladósodtak a sztárséffel, ráadásul a költözés előkészületeivel sem haladnak a leggyorsabban.

„Ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra” – ecsetelte az előadó, majd arról is beszélt, hogy az első hitel felelősségétől "picit betojt", ugyanis elég bizonytalannak tartja a szakmáját és a zeneiparban való tevékenykedést, hiszen ciklikusan tud fellépésekre járni.

Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok magamról egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben

– árulta el a Story magazinnak.

Forrás: blikk.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Tényleg nem értem. Most akkor foglalkozzunk vele vagy nem ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
majd mindjárt elsírom magam, egy NER ribanc meg egy zsidó " sztárséf "...a kisnyugdíjasnak mennyit kéne fogyni qrva...
justhpeter
Tényleg nem értem. Most akkor foglalkozzunk vele vagy nem ?
VASTAGBŐR
Ilyenkor kevés már a hangszál kicsit. ****ni kell szorgosan, még a lurkók mellett is .. ezt már csak össze***kodni lehet, de úgy papa se tudja meg. A dunás csávó blue-private-ről tud kecót szerintem .. a kékfényes .. legalábbis a hiradóba, tv-be bemondottak alapján gondolom ezt ... vagy elmenni dolgozni ... dehát amit felétek munkának neveznek ..
VASTAGBŐR
ups .. lehet a thhokaji beszél ... leszokva a 4 puttonyról 5-re .. a többi amúgy is szar abból a szériából .. forintot nem ér
jesz
hogy nem ég le a bőr a pofájáról...ez az életét végig fogja hazudni.
drrotf
Tóth Gabi nyilatkozatából is az látszik, hogy minden viszonylagos!Van aki azért stresszel hogy nincs mit ennie, és nem tudja kifizetni a lakbért, rezsit, és van aki azért mert nem halad a háza építése.Mi lesz akkor ha a hitelt nem tudja majd törleszteni, akkor mennyit ad le a súlyából?Úgy néz ki hogy lesz miből leadnia.
csipetke
Elmorzsoltam egy-két könnycseppet a szemem sarkában, annyira sajnálom...Tóth Gabi,a fidesz nyalogánya retteg..Ez jó. Ha tudná ez a szárnyasjószág,hogy a fiatalok,akiknek lakáshitelük van, így élnek,rettegve,hiszen ez Magyarország,ahol semmi sem kiszámítható, a létbiztonságot csak hírből ismerjük. Ha valami csoda folytán bukik a fidesz, akkor az urának qrvasokat kell főznie,hogy fizetni tudják, mert aztán a tóthgabikat süllyesztőbe küldik...
Aki Én
@Shikari: Van egy rossz hírem elmebeteg.
Úgy nézerm, csak ti, buta csicska bohócok szeretitek, egy bizonyos szint alatt.
gina
Mi meg rettegünk hogy minden nap az a proli paraszt pofád látjuk. Ennyi !
Nyírfa
Mielőtt csont-bőrré fogyna, szeretném megnyugtatni: jön a pápa!
Ugye, tudod, Gabi, hogy Orbán számít az odaadásodra!
Csak magyarosan, csak nemzetien, és minden rendben lesz azzal a hitellel.
Aki Én
@Shikari: Imádom, mikor tehetetlen dühödben habzik a gyáva pofád :)
Imádom!
Fogsz te még sírni...
namihami
Tóth Gagyi ""retteg""" Kossuth díjakat neki. Négyet-ötöt---az jól fizet!
Eladott Ország
Nincs több kérdésem. Itt a 100. Magyar Derby háziasszonya. A hölgynek a fidesz és az egyház után a ménessel is volt dolga? Kancácska, mézes csupros, kisasszonynak lassan kinéz a Kossuth díj! Sárga kanca ? Inkább lápi lidérc. Szerintem nem sárga, inkább olyan őszes melírozott, ha jól látom. Szegény lovak...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278351269_3079535658970780_6719204081530690354_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qY5wCs7FeGwAX-lPU_A&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBILPgoRc9JyFkxt4CUvI7zluXrmsbsRoiqVjZvrUHLDQ&oe=64232B8A
NER pacsirta Gabi, kóros közelségben a köpcös kórsággal...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298260621_511758567419007_2847139305857616182_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=rwvCwvT28UEAX8_CaZr&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfA0LLT9OU7Szt1Mg2_8jyc-20aSgBgIBOKo8Qu0MYOEGA&oe=64218524
Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben. Minden évben van újabb tehetség, aki mélytorokban a legjobb egy fidesz rendezvényen.
uploads.disquscdn.com/images/35fc9384685823b8b72ab51e38f664dfb60a65ef628f6ddcaf9d99bde04ca105.jpg?w=800&h=1235
terlasz
Szegény lány majd visszavesz a luxusálmaiból, ha nem futja rá. Szerintem nem kell aggódnia annak, aki ilyen hosszú nyelvvel van megáldva.
Fenyöfa58
@Shikari: NEMZETHY O1G KURVA ,SZÉP HOSSZÚ NYELVVEL !! SZÉP JŐVŐ VÁR MÉG RÁ !!!
Emmersson71
Nyugi, NER ribi, a fajtátokat nem hagyják az út szélén!
Juhász István
Add el a Rolex- et ! Az árából, még használtan is ... ki lehet jönni pár hónapig. Mondjuk, NEKEM elég lenne akár 3 évre is. Még úgy is, ha CSERÉBE lemondanék addig a NYÖGDIJAMRÓL.
balos
@Shikari: Muszka pedofiliánusz,most miért vagy ilyen " megengedő"!Elő a kalasnyikovot és rendezz vérmegyei fürdőt!
balos
@Shikari: A tükör ad rá választ nedveske!Próbáld ki nem fog fájni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.