Nagy felháborodást váltott ki, hogy a fiatal énekes a legendás sztár egykori autójával furikázik.

Jimmy autója évekig kallódott, mire Šrámek rátalált. Peter szerint évekig nem érdekelt senkit, hol van a kocsi, majd miután kiderült, hogy ő vezeti, nagy felháborodást keltett. Nem csak a Zámbó családtól kapott hideget-meleget, még a volt VV-győztes Alekosz is elmondta a véleményét, miszerint az autónak egy múzeumban kellene lennie.

Peter Šrámek megmutatta Mercedesét, amely egykor Zámbó Jimmy-é volt

Fotó: Facebook/Peter Šrámek

– Nem az a kérdés, miért van nálam a kocsi, hanem hogy miért adták el. Egy internetes portálon láttam, ahol szoktak régi kocsikat árulni. Kérdeztem a srácot, aki árulta, mióta van nála, azt mondta, már fél éve. Mindig jött egy-két ember, beleült a kocsiba, de nem vette meg. Tíz évvel ezelőtt eladták ezt a kocsit, és tíz éven keresztül nem tudták, hol van az autó, senkinek nem fájt, mi van Zámbó Jimmy kocsijával. Most meg hirtelen, amikor kiderült, hogy én vagyok a tulajdonos, elkezdtek róla beszélni

– értetlenkedett az énekes, aki januárban balesetet szenvedett az autóval, ami két hónappal később már újra az eredetihez méltó állapotban tündököl.

Az autóról részletesebben a Blikk.hu cikkében olvashatnak, ahol fotót is találhatnak az elhunyt sztárról és imádott paripájáról. 

Forrás: Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Kicsit nagy a hype a mulatós cigány körül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.