A Szkiton Productions 2015-ben alakult meg. Virsinszki Zoltán /Zotya/ és Márton Gábor /Gabe/ az alapítók, Haintz Olivér /Olcsi/ nem sokkal később csatlakozott a csapathoz. A három srác egy amatőr színházi produkcióban ismerték meg egymást 2004-ben, majd a közös cél összekovácsolta a csapatot és azóta megállíthatatlanok. Tudatosan kezdték el felépíteni a SzkiTon-t. Már az első videóknál tudták, a cél az, hogy az egész ország megismerje humorukat, színpadi, előadói és zenei tehetségüket. A megalakulást követően 2 lány is csatlakozott a team-hez, Kriszti és Niki. Velük kiegészülve lett teljes a csapat. 1-4 perces vine videóikkal berobbantak a köztudatba, ezzel hatalmas rajongói bázisra tettek szert.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Az ismertető folytatása: Közkedveltek lettek, nincs olyan internet felhasználó, aki ne látott volna már tőlük egy-egy videot, gag-et, zenei klipet vagy éppen egy reklámfilmet. Videótartalmaikat youtube-ra, facebook-ra, instagram-ra és tiktok-ra gyártják.

Humoros tartalmú, gegekkel megtűzdelt, aktuális és hétköznapi témákat feldolgozó, szórakoztató vine videók. Kifigurázzák a világot, humorban és zenében egyaránt. Oldalaik a szórakoztatásról szólnak, de felületeik alkalmasak közéleti, társadalmi és egyéb mindnyájunkat érintő dolgok, események kulturált megvitatására is.

A videók mellett innovatív reklám készítők, reklámozási stratégiájuk egyedi és hatékony. Ha az oldalaikra kitesznek egy promo, zenei vagy reklám videot az garantáltan több milliós elérésű és több 100 ezres megtekintésű lesz. Videóik szinte megszakítás nélkül a Youtube Trending listáján szerepelnek. Aktivitásuk töretlen, ebben a műfajban jelenleg ők a legnépszerűbbek idehaza.

szkitonklub.hu/

A fenti klip egy rövid társadalomkritika a csapat sajátos felfogásában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.