Majka meghatottan adta hírül.

A népszerű tévés-rappert a Televíziós Újságírók Díjának gálaestjén tüntették ki „zsűri” kategóriában. Bár személyesen nem tudta átvenni, roppant boldog, hogy megkapta a díjat.

Majka nem győzi fogadni a gratulációkat – Hatalmas örömhírt jelentett be

Majka mérhetetlenül boldog. Fotó: TV2

Március 29-én tizedik alkalommal rendezték meg a Televíziós Újságírók Díjának gálaestjét, ahol tizennégy kategóriában osztottak elismeréseket. A TV2 nyerte a legtöbb díjat az estén, szám szerint hatot. A Legjobb női műsorvezető Lékai-Kiss Ramóna, a Legjobb férfi műsorvezető Till Attila lett, aki negyedik alkalommal nyerte meg kategóriáját. Díjazták Majkát, mint a Legjobb zsűritagot és a csatorna szórakoztató műsorai is taroltak, a Dancing with the Stars lett a Legjobb nagyszabású showműsor, a Legjobb reality díját az Ázsia Expressz kapta. A vetélkedők között a Szerencsekerék lett a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt gameshow.

Szerda este a magyar televíziózás ünnepét tartották a Budapest Music Centerben: a tizedik Televíziós Újságírók Díj ünnepélyes gálaestje felvonultatta a szakma legjavát, műsorkészítők, kreatív szakemberek, műsorvezetők és tévésztárok várták, hogy kiderüljön, a szakújságírók idén kit tartottak a legjobbaknak. A gálát a TV2 Play és az RTL is online közvetítette, így az élő stream nézői is részesei lehettek a nagyszabású estélynek. Tizennégy kategóriában díjazták a műsorkészítőket és a sztárokat, ebből a legtöbbet, hatot a TV2 és képernyősei zsebelhettek be.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

- Második éve, hogy a két legnagyobb médiavállalat, a TV2 Csoport és az RTL Magyarország egyesítette erőit és digitális platformjain egyidőben, élőben sugározták a Televíziós Újságírók Díjának estjét, ami az iparág fő eseménye. A TV2 még soha ennyi díjat nem hozott el, ez az eredmény is igazolja piacvezető pozícióját. Örülünk a nyerteseinknek és egyúttal gratulálunk az összes többi díjazottnak és résztvevőnek. Az igazi győztesek pedig a televíziónézők. – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A Legjobb női műsorvezető lett Lékai-Kiss Ramóna, aki A Nagy Ő és a Dancing With The Stars műsorvezetéséért kapta meg az elismerést. Negyedszerre lett a Legjobb férfi műsorvezető Till Attila, míg jóbarátja, Majoros Péter Majka bizonyult a Legjobb zsűritagnak. A saját gyártású műsorok közül három TV2-es műsort is díjjal jutalmaztak a televíziós újságírók, A legjobb nagyszabású showműsor a Dancing with the Stars lett, a Legjobb reality az Ázsia Expressz. Ördög Nóra és kollégái éppen a műsor új évadát forgatják Mexikóban, ők élőben jelentkeztek be, hogy megköszönjék az elismerést. A Legjobb vetélkedő kategóriában idén a Szerencsekerék lett a győztes, ezzel együtt összesen hat díj került a TV2-höz.

Majka helyett Papp Szabi vette át a díjat. Videó: TV2

Forrás: TV2
Fotó: TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az ilyen tehetségeseknek, mint Maja, neki is ott a helye a Petőfi Zenei Tanácsban, a popkultúra "minőségelvű" ? fejlesztésében...
twitter.com/Szakallas40/status/1638615691501641736/photo/1
Eladott Ország
Az ilyen tehetségeseknek, mint Maja, neki is ott a helye a Petőfi Zenei Tanácsban, a popkultúra "minőségelvű" ? fejlesztésében...
twitter.com/Szakallas40/status/1638615691501641736/photo/1
jáger laszló
Sok hűhó semmiért
W Shakespeare
Legjobb zsűritag...
Hogy oda ne rohanjak!!!??...
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Pálinkás Pál: Az mióta hiba 1 felszopó-csicskánál?Lásd a németszili zsírpubit!Akkor nem mond hülyeséget,mikor zabálja a "szarát"!Ez sem különb!
Nyírfa
Nem érdekes, hogy mindegyikük az RTL bölcsőjéből került ki?
Bár, Ramona erőltetését már ott is nehezményeztem.
Majkának van egy jó dala, a Belehalok, de azt sem ő szerezte. Nagyjából ennyi a fiú, és ez kevés ahhoz, hogy zsűrizhessen.
Emlékeztek arra, hogy a táncdalfesztiválokon, a Ki mit tudon kik bírálták el a produkciókat?
Major Tamás, Szinetár Miklós, Pernye András, Vásárhelyi László, Petrovics Emil...így, hirtelenében.
Műsorvezető: Antal Imre! Horvát János!

És akkor most tegyük melléjük a mai celebeket, demetereket, akik bitorolják , és a földddel teszik egyenlővé a kultúránkat.
Ha hagyjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.