Jákob Zoltán lesz a következő Nagy Ő a TV2 műsorában, most pedig egy kis „kedvcsinálót” is készített az esetleges jelentkezőknek: megmutatta budapesti luxusotthonát.

A TV2 következő Nagy Ő-je megmutatta egymilliárdos lakását, amiben a berendezés is 3-400 milliós

A blikk.hu stábja látogatott el Jákob Zoltán otthonába, aki Magyarország 37. leggazdagabb embereként a következő Nagy Ő lesz a TV2 műsorában. A kétszintes luxuslakás Budapest V. kerületében, a belváros legelegánsabb részén található, a panoráma a Dunára, a Váci utcára és a budai várra nyílik.

Fél éve költöztem ide, a lakást egymilliárdért vettem, a berendezés értéke pedig nagyjából 300-400 millió forint. Ha éppen nem utazom, sok időt töltök itthon, sokszor itt is dolgozom. Szeretek itt lenni, mert nyugalmat, békét áraszt és abszolút engem tükröz

– nyilatkozta az otthonnal kapcsolatban Jákob. A videós riportot és a fényűző részleteket ide kattintva lehet elérni. 

Jákobot egyébként „kozmetikai üzletemberként” emlegetik, ugyanis olyan brandyk alapítása köthető a nevéhez, mint a Crystal Nails vagy a LuxLash. A weboldala szerint ő a Jacobs Holding Zrt. egyszemélyes tulajdonos-vezérigazgatója, a cégcsoport szépségipari- és ingatlanberuházói leányvállalatainak irányítója. 

Forrás: blikk.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
gyakorlatilag bizonyítható,hogy azok az országok, ahol nyalás és megalkuvás nélkül nem lehet senkiböl valaki, azok halálra ítélt országok, - ahol a shikari féle tetvek fenyegetözhetnek a szaros alsógatyájukba belenyúlva a gyolyóikat morzsolgatva! 0rbán,-te tetted ezt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
nakérem...ugyehogy elakadt a szava a szegényembereknek?...egymilliárd egy lakásért?...
...azért lenne egy kérdésem:-tessékmondani, legalább egy bidé van-e a lakásban? Ilyen gazdag ember csak nem jár szarcsíkos gatyában...
jáger laszló
A végén talán megismerhetjük a főszereplő lajtorjáját is aminek segítségével ilyen magasra jutott a Földön !!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
gyakorlatilag bizonyítható,hogy azok az országok, ahol nyalás és megalkuvás nélkül nem lehet senkiböl valaki, azok halálra ítélt országok, - ahol a shikari féle tetvek fenyegetözhetnek a szaros alsógatyájukba belenyúlva a gyolyóikat morzsolgatva! 0rbán,-te tetted ezt!
Emmersson71
Ahogyan ez a faszi kinéz, lehet, a következő nagy ő Lölö lesz :)
(most őszintén, csajok...kinek kéne ez a milliárdjai nélkül?)
DR PRÉDlKÁTOR
www.vg.hu/kozelet/2023/01/paprikafoldekrol-jott-mukormokbol-csinalt-milliardokat-jakob-zoltant-a-nagy-o

Hogyha nem lenne M.országon egy-két millió, műkörmökre áhítozó, de csak 8 osztályt végzett csaj, akkor nem lenne ez a pacák milliárdos.
Proli csajok ismérve: hosszú műkörmök, 3D szempilla, ablaktörlőlapát vastagságú szemöldök...
csipetke
Csak nekem visszataszító,ha valaki a vagyonával dicsekszik?De ez az ürge annyira nyomi, kinézetre is,és úgy összességében, hogy ez tényleg csak a pénze miatt fog találni valakit.
Juhász István
Előre SAJNÁLOM azt a " HÖLGYET "- akit esetleg majd kiválaszt, netán még feleségül is vesz...Hallathatja majd otthon a hangját, lehet véleménye is, igaz a kávéját is aranyozott bögréből fogja inni, de hol lesz SZERELEM, egymás MEGBECSÜLÉSE. Lesz majd belőle egy újabb LUXUSFELESÉG, aki naponta fogja érezni, a KÜLÖNBSÉGEKET. Aki ilyen férfi mellett fogja - akarja leélni az életét, annak ELŐRE !!!
Aki Én
Neki mi szüksége van erre a műsorra?
Toller Béla
Brrrr ! Pedig még az is lehet, hogy rendes gyerek ...bááááár ...
Yoda69
Csak ra ne kattanjon egy NER lovag a keglire, mert akkor jon majd egy sadl-fele vegreehajto es viszik is.
Emmersson71
@Aki Én: ...

Ego simogatás :)j Komplexusos..csak nézd a fejét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.