Nem tetszik Puzsér Róbertnek, hogy a szombatra virradóra elhunyt Vágó Istvántól párttársa, Gyurcsány Ferenc egy személye körüli vitás kérdés felemlegetésével búcsúzik.

Puzsér: "Vágó István teste még ki sem hűlt, Gyurcsány máris nekiállt önérzeteskedni a nevében"
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Egyébként maga Puzsér hangoztatta korábban azt, hogy Vágó István a Legyen ön is milliomos! című műsorban előre tudta a válaszokat, de állítása szerint nem nyilvánult volna meg erről, ha Gyurcsány nem emlékeztet rá:

"Bántották dolgok. Hogy voltak, kik szinte üldözték. Mert a támadók szerint aki külkereskedő volt az átkosban, az biztos jelentett is, mert a Legyen Ön is milliomosban ő pontosan tudta előre a pontos válaszokat – gyötörték hazugul. Nincs okunk megbocsátani nekik. Ez Pista dolga lehetne, de most már ez is a sírba vész."

- írta Gyurcsány, Puzsér pedig Facebook-oldalán így reagált:

"Nem értem, hogy Gyurcsány miért hozta szóba Vágó István halálának órájában ezt a kínos történetet, de mert a vádaskodásában magamra ismerek, jelzem, hogy nem kértem se tőle, se a szektájától bocsánatot, úgyhogy nem értem, miként került az napirendre, hogy ő meg a hívei megbocsátanak-e, vagy sem."

A publicista azt írja, tudomásul veszi, hogy Vágó Istvánt bántotta, hogy (Puzsér) nyilvánosságra hozta egy általa gyártott tévéműsor kulisszatitkait – de őt (Puzsért) meg az bántja, hogy "Gyurcsány Ferenc megbuktatta a harmadik köztársaságot, és megszervezett maga ellen egy nemzeti radikális földindulást meg egy illiberális korszakot, amire rámegy az életem".

Gyurcsány Ferenc azt sérelmezi, hogy elragadtam Vágó István kvízprofesszori preszízsét, és kiszolgáltattam a kommentmezőnek – én meg azt sérelmezem, hogy Gyurcsány Ferenc elragadta az országomat, és kiszolgáltatta Orbán Viktornak. Semmi kétségem afelől, hogy az én sérelmem a megalapozottabb. Legalább százezerszer

- írja Puzsér, aki, ha Gyurcsány diskurzust kezdemélyez vele arról, hogy a szóban forgó vetélkedőformátum műsorvezetője ismeri-e a helyes válaszokat, áll elébe (de minimum a temetés után).

Forrás: Facebook

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
Muszáj ennek a pojácának mindenbe beleütni az orrát?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
terlasz
Muszáj ennek a pojácának mindenbe beleütni az orrát?
jesz
ekkora marhaságot, zagyvaságot csak Puzsér tud előedni... egy ismert, szeretett polgárunk halála után máris ekéz valakit...mindegy kit, csak Vágó neve benne legyen a mondandójában, és tudjon egy nagyot gyurcsányozni is.
Ennek oly vastag a bőr a pofáján, hogy már nincs szégyenérzete sem...

Vágó Istvántól illően kellene búcsúzni, nem úgy hogy ez a makákó is ott áll a közelben.
simmering73
@KisTehen: Jézust nagy betűvel írjuk te műveletlen tahó.
kereső
Ad 1:/- akinek nem inge, nem veszi magára- ugye puzsér!
Ad 2:/ - nem gondoltam, hogy puzsérnak is szöveg értési gondjai vannak.
Ad 3:/- Nem erkölcsös dolog, egy halott Ember "hátát" felhasználni mások "ócsárlására"- de egy jó kis "gyurcsányozás" az
mindent megér- ugye puzsér.Inkább kértél volna bocsánatot Vágó Istvántól - még akkor is , ha immár nem
válaszolhat.A halottat gyaláztad meg ismét- te szereplőmániás senki!
kereső
@Maccska: Csatlakozol a primitivek táborához? Talán olvasd el az egész bejegyzést, és ne mondatokat ragadj ki belőle- puzsérral együtt. Javasolom mindkettőtöknek az általános oskola 3.-4. osztályát. Bár lehetséges, hogy orbániában már nem igy van, hogy akkorra a gyereknek el kell sajátitani az értő olvasást. És, Te tanár voltál?
szaboria1
Én nem értem miért alkalmazza az ATV ezt a műmajmot. Ez csak pocskondiázni tud.
Vágó műveltségének közelébe fény évekre van Puzsér. Ez is olyan kezd lenni mint a mocskos szájú Bayer.
Nessy
Puzsér, kellő tisztelettel! Menjen maga a pokolba!
jáger laszló
Puzsér is beszél ismét
mindenfélét fölöslegesen amire senki sem kíváncsi!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pági
Puzsér pofa be! A megnevezettek kisujjáig sem érsz fel.
Toller Béla
Sok mindent nem értesz puzsér, de ez nem ok arra, hogy jártasd a bagólesődet ! És mindig zavart keltve ! Egyszer már mesélhetnél valamit a nőkről is ...
Peller Anikó
Puzsér tőzsér aranyér, bunkó vagy koma.

Egyébként a vágó a válaszokat tudta előre.
- vagy azért mert tudta a kérdésekre a válaszokat.
- vagy azért mert megnézte előre a válaszokat és a kérdéseket, ez volt a dolga, felkészülésnek hívják.
Peller Anikó
Amúgy a te tested sem hűlt még ki igyot azt máris nekiláttál a gyurcsánynak buziállatfattya.
levarosbukta
@Toller Béla: Miféle nőkről? :) Először és utoljára akkor látott női nemi szervet amikor kibújt az anyjából!
Nyírfa
Edina hogy tudja elviselni ezt az embert?
Róbertünk a nap 24 órájában indulatkezelésre szorul, több vakablaka van mint égen a csillag, és a szorongásait exhibícióval próbálja feoldani. Nincs súlya a közügyekben.
kereső
@Maccska: Bocsánat, akkor kevertelek a "tejtestvéreddel"- most már megjegyzem.
relatív
Vannak , akik manapság sekélységük palástolására mások - jelen esetben ismét egy jeles személyiséget - zsigeri gyúlöletükkel szeretnék a maguk szintjére ( ami igen nehéz, mert kevesen vannak olyan mélyen ) letaszítani. Ezért megragadnak minden lehetőséget mésok gyalázására, azt remélve, hogy ezáltal nem tűnik fel a saját alacsony szimtű kvalitása.
kulabombaafityiszre
Szereted hallatni a hangodat puzsérkám,pedig nem kíváncsi senki rád.
Szóval,vergődj csak kretén.
terlasz
@levarosbukta: Én már láttam érdekes "fiús helyzetben", gyertyát nem tartottam, de fantáziát megmozgató volt a szitu.
balos
@kulabombaafityiszre: Van 1 pár puzsér szerű a "panoptikumban"!
surdilloFUJT
@Pegero: ...és ezt anyád mondta,aki homokszemekér strichel a sarkon,és már egy Góbi sivatagja van???Te szarkeverő végtermék!!!
surdilloFUJT
Szarkevereő,idióta puzsér,az ugató kutya,épp olyan mint a köteleslacahaverja,akiknek Hofi szerint,"""ömlik a szar a szájából""""!!!
szegény hazám
"Gyurcsány Ferenc azt sérelmezi, hogy elragadtam Vágó István kvízprofesszori preszízsét, és kiszolgáltattam a kommentmezőnek – én meg azt sérelmezem, hogy Gyurcsány Ferenc elragadta az országomat, és kiszolgáltatta Orbán Viktornak." Anyádnak a retkes valamilyét szolgáltatta ki Gyurcsány. Kiszolgáltatta az MSZP, az ellenzéki pártok, a malacnak a médiái, és mindenki, aki magát menteni akarta, Gyurcsányt. Ez egy csapat munka volt. Ami abból is látszik, hogy a semmiből megcsinálta a támadások ellenére a legerősebb ellenzéki pártot, és nem a Soros pénzéből. Bizonyítja ezt az is, hogy olyan kiválóságok csatlakoztak, mint Vágó István. Divat volt, és maradandó divat, hogy no akkor " Gyurcsányozzunk már egy jót". Te, te szerencsétlen mindenben a hibát kereső, magadat a karmelita malachoz hasonlóan állandóan fényező kis senki, hogy a ló nemi szervében tudtad volna elragadni Vágó István kvízprofesszori presztízsét, amikor tudásodat, műveltségedet, etikai megnyilvánulásaidat tekintve annak a közelébe nem tudsz kerülni. Menj inkább kapálni, hogy "kiváló" államtitkárunk mondásával éljek, hiszen ez a szerszám nálad mindig kéznél, akarom mondani a szádban van. Látszik mert a nyele folyamatosan kilóg.
Edebácsi
Puzsér megnyilvánulásai a Fidesz érdekeit szolgálják. Ez régi nóta.. Ő az egyik beépített ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.