Még sokáig kórházban maradhat a zenész, de még nem végeztek el minden vizsgálatot.

Lagzi Lajcsi kórházban: Most derül ki, meddig kezelik a zenészt

Illusztráció: Pixabay.com

Pénteken derülhet ki, hogy Lagzi Lajcsi továbbra is a berettyóújfalui börtönkórházban marad, vagy visszaszállítják Baracskára – írja a Bors.

Galambos Lajos alig egy hete kezdte meg börtönbüntetését, mikor szerdán rossz egészségi állapota miatt börtönkórházba került. A zenész ügyvédje, Csontos Zsolt szerint erre azért volt szükség, mert Galambos alig vett magához ételt, így nagyon legyengült a szervezete. Lajcsira a hírek szerint több vizsgálat is vár. Erről Csontos ezt mondta a Borsnak:

Nyilván a vizsgálati eredmények ismerete nélkül nem tudunk mit nyilatkozni, de sajnos benne van a pakliban, hogy Lajcsi hosszabb ideig marad a kórházban.

Forrás: Bors

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nagy franc ez a Lajcsi! Eddig nem vonult kórházba, pedig megtehette volna. Így akarja lerövidíteni a letöltött időt.
CsipkeRózsa
A böjt még nem árthatott meg, inkább egészséges dolog, különösen egy túlsúlyos embernek. A legyengülés elmúlik, ha eszik egy kicsit, az nem betegség.
Juhász István
Rajta kivül ugyan hány elitélt van huzamosabb ideig BÖRTÖNKÓRHÁZBAN ??? Kibirják, nemde , Csak a TÖBBIEKRŐL nem adnak naponta hirt. Egyszerű kis gyilkosok, rablők, nemi erőszakolók, nempedig TROMBITÁS MŰVÉSZEK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.