Az új törvényt az Kutyavédők Pártjának képviselője, Frank Wassenberg dolgozta ki aki szerint az állatok nem tárgyak, hanem érző lények, kiszolgáltatottak a kegyetlenségnek, mert nem tudják magukat megvédeni. Így akit állatok eltaposásán, agyonütésén, torka elvágásán rajtakapnak azoknak élethosszig tartó háziállat-tartási tilalmat és öt évig terjedő börtönbüntetést rendelhetnek el. Így végre megmenekülhetnek a házibolhák, házi büdösbogarak, házilegyek és háziszúnyogok, házipatkányok és házicsirkék, háziludak és házikacsák, nembeszélve az egyházi disznókról.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Emmersson71: Tessék??

Ezek a marhák állatvédők. Szerinted csak a háziállatok az állatok? Kapjál már elő egy állathatározót. A háziállatok közül csak az az állat amelyiknek emlője van? A csirke nem háziállat? A csirkemell talán emlő? A házilégy sem emlős. Pedig házi.

Nagyonis szükség van erre, mert a kibaszott kutyavédők meghülyítik a világot.
Emmersson71
@Peller Anikó: Csakhogy a hír nem tartalmazza azt, amit az msn-ről szedtél! Az valami ostoba hozzáírt túlzása!
Nem kéne demagógként minden hülyeséget átvenni, pláne megosztani!

Megnézném, hogyan ellenőriznék és tartatnák be veled, ha egy légy agyoncsapása után nem "tarthatnál otthonodban legyet ezentúl", mert élethosszig tartó háziállat-tartási tilalmat rendelnének el veled szemben :P
Peller Anikó
@Emmersson71: A hír pontosan azt tartalmazza amiket hozzátoldottam és lám. Értelemszerűen tartalmazza, nyilván, csak lefordítottam a kutyavédők álságos erőlködését magyar nyelvre. Mert nekik csak a kutya meg a macska az állat, de amit meg lehet enni azt le is szabad ölni. Következésképpen ha leölsz egy kutyát akkor edd is meg.

Jól van jól van, sarkítok, nem vetted észre? Túlbuzgók a kutyavédők.
Emmersson71
@Peller Anikó: Nem sarkítasz, demagóg módon kifordítod a hírt! Van háziállat, haszonállat és élősködő. Nyilvánvaló, hogy nem a büdös bogár eltaposásáról szólnak a hírek.
Peller Anikó
@Emmersson71: Pontosan erről beszélek. Pontosan erről.

Hogy van házikedvenc állat amiért a kutyavédők ölni tudnának, még akkor is ha nem az övék, de a többi állatot természetesen leölik, miközben állatvédőként próbálják feltüntetni magukat, ami elég aljas tódítás mert nem állatvédők, az elöbbiekben általad is említett formában.

A cikk a kutyavédőkről szól akik törvénybe akarják foglalni, hogy senki ne ölhesse le a kutyáját, macskáját mert azok is érző szívek. De a haszonállatnak nincs érző szíve?

Ja, nincs.
Emmersson71
@Peller Anikó: OK, tőlem agyonütheted a nagyanyádat is, hogy ne szenvedjen :)
Nem vitatkozom én veled...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.