A valóságban is megtörtént az Kovács Patrícia életében, amit a Korhatáros szerelem című sorozatban játszott: beleszeretett egy nála 15 évvel fiatalabb férfiba.

15 évvel fiatalabb férfit szeret Kovács Patrícia

Színházi körökben már jó ideje pletykálják, hogy egymásra talált Kovács Patrícia és kollégája, Medveczky Balázs. A színészek már nem is titkolóznak, a közösségi oldalaikon is fellelhetők közös képek.

A pletykákat egy, a színészvilágban jártas informátor is megerősítette a Blikknek.

„A szakmában már nyílt titok, hogy hónapok óta együtt vannak” – kezdte a Blikknek az ismerős. – „Balázsnak korábban volt barátnője, de a munka és a közös érdeklődési kör révén egyre közelebb kerültek egymáshoz Patríciával. Nem titkolóznak, hiszen mindketten független emberként mentek bele ebbe a kapcsolatba, de nem is reklámozzák.”

A két színész tavaly találkozott egymással, amikor Medveczky Balázs a Szegedi Nemzeti Színháztól visszatért a Vígszínházba, Amelynek Patrícia is tagja. A Dzsungel könyvében együtt is szerepelnek.

Balázs oldalára egy videó került fel, amely tandemugrás előtt készült róluk; a felvételen egymást átölelve, összebújva beszélgetnek, az egymásra vetett pillantásukból pedig egyértelmű, hogy itt barátságnál jóval többről van szó – írja a Blikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Balázs Medveczky (@balazs_medveczky) által megosztott bejegyzés

Forrás: Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Kovács Patrícia engem Danielle Darrieux-re emlékeztet.
jesz
hajrá Patrícia...mi nézők(is) nagyon szeretünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.