Marics Peti illetlen ajánlatai miatt az anyukák el akarják tiltani lányaikat a ValMar koncenterktől.

Súlyos vádak Marics Peti ellen: tisztességtelen ajánlatokat tesz a rajongóknak? – Fellázadtak a szülők

Fotó: TV2

Egy XI. kerületi anyukás csoportban felháborodott szülők, testvérek szólaltak fel Mariccsal szemben, s azzal vádolták meg, hogy illetlen ajánlatokat tesz fiatal lányoknak. Sokan már azt is meglepték, hogy eltiltották a gyermekeiket a ValMar koncertektől... – számol be a Ripost.

A poszthoz rengeteg hozzászólás érkezett, és szinte minden történet egyforma: Peti a koncert után rástartol a lányokra, és felajánlja, hogy legyenek egy kicsit kettesben. Ha visszautasítást kap, akkor még egyszer próbálkozik, végül eltűnik.

"Mivel többen is írtatok, felszólaltatok, elmondanám, hogy pár héttel ezelőtt a húgom azzal menőzött, hogy ez a macskajancsi Marics gyerek felajánlotta magát neki egy koncert után. Aztán amikor megjelölte a közös képén, akkor Marics írt neki, hogy áll még az ajánlata. Őszintén remélem, lesz ebből ügy, mert ahogy látom, jelentkeznek szép számban a szülők" – fogalmazott Imre, aki után egy anyuka is megosztotta a tapasztalatait.

"Sajnos hozzá tudok szólni a témához, azóta sem engedem már koncertre a lányomat se felügyelettel, se nélküle, ugyanis a szóban forgó fiatalember természetben szerette volna megköszönni az ajándékot a lányomnak, amit az összespórolt pénzéből csináltatott. Nem is derült volna ki, ha a barátnője nem szólja el magát" – írta egy feldúlt szülő, míg egy másik hozzászóló először azt hitte, hogy egy kamu profil próbálja átverni a testvérét, azonban miután leellenőrizte az üzenetet, meglepődve vette tudomásul, hogy az "igazi" Marics Petivel van dolga.

"Úgy látom, nem egyedi a probléma. Gondolhatta volna, hogy előbb-utóbb fény derül a dologra. Én csak arra lettem figyelmes, hogy a testvérem napi többször elmondta, hogy Petivel beszélget. Kezdett gyanússá válni, hogy egy magát Petinek kiadó profil lesz az, de nem, mert ellenőrizve tényleg ott virított a több százezres követők listája. Ugyanígy ez volt az üzenetek témája. Kép, találkozás, meg is mutathatnád, mit tudsz. Én oktatásban részesítettem a testvéremet, hogy azért mert a jelenlegi kedvenc idol ír, nem szabad, sőt, tilos képet küldeni, találkozni. Egyébként az lett a vége, hogy Peti tiltotta őt, mert nem tett eleget a kéréseknek. Azóta is magába van zuhanva" – osztotta meg történetét egy másik érintett.

A lap megkereste Marics Petit és menedzserét is, de nem kívántak nyilatkozni ebben az ügyben.

Forrás: Ripost

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez a kölök olyan szépreményű buzifejű...lehet látens homokos...
Pálinkás Pál
ez a kölök olyan szépreményű buzifejű...lehet látens homokos...
gina
Nem tudom ki ez? de ronda csúf pasi,,
kakukkmadár
Nekem erről a méretes senkiről egy invazív meztelencsiga-faj jut eszembe. Csak a sok idióta kislányt sajnálom, akiket ez a gennyláda megront!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.