A megtért énekes házasságát is megerősítette a Hit Gyülekezetében. A megtért énekes házasságát is megerősítette a Hit Gyülekezetében. Kis Grófo Németh Sándorral, a Hit Gyülekezetének alapítójával posztolt közös képet Facebookon, amelyen feleségével mindketten fehér ruhában láthatók. A kép alatt arról számol be, hogy az elmúlt két héten nagyon sok minden történt velük, többek között „megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami a mai nap meg is történt Németh Sándor úr (lelkész) segítségével!” – derül ki a csütörtöki bejegyzésből. Hozzáteszi, a keresztség után az Úr előtt is megerősítették házasságukat. „Nagyon boldog ember vagyok a családommal. Hála a drága jó Istennek” – írja.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: zenebohóc
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A sanyika nyüve-kezete 1 újabb szopós-báránnyal gazdagodott!
izéke
Egy újabb fejhető milliomos aki perkálja a tizedet sanyikának aki személyesen ígér helyet a Mennyekben ha fizeted a lét :(((( JÉZUS,gyere vissza hamar!
simmering73
Kisgrófó a hitgyüliben. Pont oda való. Reméljük sanyibácsi megkopasztja.
zenebohóc
Én meg, kis naiv azt hittem, az összes rohadt cigány RÓMAI KATOLIKUS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.