Emellett pedig Amerikát szidta, szerinte az USA-t sátáni energiák irányítják.

Pataky Attila nyíltan bevallotta: "Én Orbán Viktor-fan vagyok"

Fotó: Youtube/Mandiner

"Én Orbán Viktor-fan vagyok. Orbán Viktor Ukrajnában is békét akar. Nekem van két csodálatos fiam, egy gyönyörű leányunokám és egy tündéri feleségem. És százaknak, ezreknek és milliárd embernek ugyanígy. Tehát amíg Orbán Viktor békét akar, megyek vele előre. Nemrég egy másik oldalt képviselő újságíró feltette nekem a kérdést: miért ez a nagy Fidesz-mánia? Azt válaszoltam neki: baromi egyszerű a dolog, amit a Fidesz mond, azt értem, tőletek viszont megrettenek, mert csak ártani akartok, káoszt teremteni, szembementek a világ teremtett rendjével. Persze káoszt lehet teremteni ideig-óráig, de az életet soha nem győzhetik le. Soha! Régóta tudjuk, a liberálisoknak addig vagy jó, amíg nem mondasz ellent. Én viszont ellentmondok minden ártásnak. Rohannak a szakadék felé" – mondta az EDDA frontembere a Mandinernek adott interjújában.

Nem mulasztotta el azt sem, hogy Amerikát szapulja. A lap által feltett kérdésre: "Egyetért azokkal is, akik szerint az Egyesült Államokat már hosszú ideje maga a sátán irányítja?" csak ennyit válaszolt:

Abszolút! A sátáni energiák.

Forrás: Mandiner

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Csak rád kell nézni, te nerbohóc. Már az ufóknak se kellesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Attis!

Folyamatosan szarod telibe a hírnevedet, már alig látható. Csak az UFO-hívő vadkeresztény majom ugrik be legtöbbünknek a Pataky névről, nem az Edda :(
Peller Anikó
Jól van, jól van, csak legyél nyugodtan, ha Orbán Viktor fán.
Emmersson71
@Peller Anikó: Orbán Viktor fán? És lóg? És kötélről?
ómió
Szóval, ő se "szeresse" a "reggel, éjjel meg este" hazudozókat!? Helyes!
balos
@szópó-ómió: A cöf külön gépet indít az erdögané megkoronázására!A résztvevők között nemzethy fost fognak tálalni a honvédseggi gépen némi kultúrhával!Jól étvággyal fogyassza nedveske a turulbasznádiakkal egyetemben!
Lepényleső
...ha ő mondja,- de hová lett az UFO-ja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.