Nagy Feró Kossuth-díja sokaknak szúrja a szemét; most Nagy Bandó András sem kímélte emiatt a nemzet csótányát. Páros lábban szálltak bele Nagy Feróba – Nem fogta vissza magát Nagy Bandó András

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Nagy Bandó András a Kultúrtáj című internetes műsorban mondta el véleményét Nagy Feróról. 

„A Kossuth-díj egy olyan emberi érték volt valaha, amit zenészként először Kodály Zoltán kapott meg, utoljára meg Nagy Feró. Hát a kettő között azért jelentős különbség van. Nem aláértékelem, amit ő csinál, mindig egy másik mérlegre kell pakolni. […] Nem hiszem, hogy Kis Grofóval kellene a Karmelita kolostor teraszán fotózkodnia Orbán Viktornak. Az érték legyen a döntő, és ne az, hogy ki a fontos számomra azért, mert népszerűsít engem. […] A helyezkedésük, az idomulásuk, a műkereszténységük az, ami nagyon zavar” – mondta a humorista.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Tisztánlátás, intelligencia, jó humor. Ez Nagy Bandó András.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drrotf
Azt gondolom ,hogy amikor Nagy Bandó Kodályhoz hasonlította Nagy Ferót , akkor nagyon finoman és visszafogottan mondott véleményt!
ómió
@Eladott Ország: Ez az! Bíztasd a magadéit, idióta! Hiszen ott maradtatok a lenini úton! Már Kun Béla efftársad óta! Magyarország érdekeit meg most éppen úgy "védené" a tetübolsi fajtád, hogy megszüntetné rezsicsökkentést! Több megfagyottat szeretnétek a télen, barom!? Az eddigi szint még az "efftársi kvótátok" alatt van!?
ómió
@Macskaszem: Már te se ismered fel a magadéit!? A saját efftársaidat!? Már, amikor az Internacionálétokat együtt harsogjátok, akkor sem!? Ez valami efftársi agybajjárvány nálatok, hogy mindig másra próbáljátok hazudni őket!?
ómió
@Eladott Ország: Ja! És itt van még ez a 11:37-es efftársi álmodozásod is!? A tetvesbolsi fajtátokat legközelebb majd Internacionalisztánban fogják megválasztani! Szóval, igyekezzetek, gyagyás, "nemzetközivé" tenni a világot!
Lepényleső
...kár a szóért,- ahogy amivé lettek a hatalom szédületében? Küllők közé kerül-e még bot,hogy
aztán megokosodva ezekből legyenek félrevezetett,ártatlan áldozatok,- akiket megillet majd a
kártérítési jog,- míg akik általuk sanyargatva lettek,fizetnek azért amit a szövetkezetben elkövettek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.