Teljesen őszintén mondta el Pottyondy Edina, hogy mit gondol a Suhajda Szilárd haláláról kommentben értekezőkről.

Pottyondy Edina is megszakértette Suhajda Szilárd tragédiáját

Pottyondy Edina kiakadt. Forrás: Youtube

Szerinte akik most elítélik a hegymászót, azok, – ha Suhajda sikeresen lejutott volna a hegyről – most hősként ünnepelnék, magukénak éreznék a sikerét – idézi a Blikk.

Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol egy 1000 méteres domb a legmagasabb pont, és ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívjuk

– mondta a videójában Pottyondy. Szerinte Suhajda Szilárd csak jó akart lenni abban, amit csinált.

A kommentelés nagy felelősséggel járó, komoly és szakrális dolog. Vegyük például Suhajda Szilárd esetét: felment a világ legmagasabb hegyére és nem jött le, ezek a tények. Mit tudunk még? Meghalt egy ember és a családja most gyászolja

– szedte össze a vitathatatlan tényeket a történetben a humorista.

Forrás: Blikk, Youtube
Fotó: Youtube

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Potyondi sokszor jól látja a dolgokat...most nem teljesen.

"Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni..."

Nem, nem a hegymászáshoz kezdtek el érteni az embererek! a kiszámítható kockázatról, a család iránti felelősségről van véleményünk!
Ahogyan szinte minden egyes cikk elfogultan véleményt fogalmaz meg a tekintetben, hogy bizony nagy dolgot vitt végbe (hát nem...) Suhajda Szilárd, valamint hősként mutatják be. Az ilyen véleményes cikkekhez írunk véleményt.

Egy tüdőbeteg ne induljon óceán átevezésre likas gumicsónakkal..pláne, ha nem tud úszni és vizet sem visz magával! Ha mégis, pedig vihart is prognosztizálnak, akkor egy felelőtlen, önző emberről beszélünk. A tettének semmi haszna! Kizárólag önmagát akarja legyőzni. Bármi áron. És bármit hátra sorolva..még a családot is.

Az pedig nettó baromság, hogy "hősként ünnepelném, magamnak érezném a sikerét, ha Suhajda sikeresen lejutott volna a hegyről"! Akkor is egy felelőtlen és önző embernek tartanám, akinek hatalmas szerencséje lett volna.
jesz
talán a TikTokon lehetett látni egy videót, mely bemutatja a hosszú tömött sorban a csúcs felé tartó elszánt mászókat...(hamár milliókat fezettek)
...van aki bírja azt a lehetetlen erőpróbát, van aki nem...nem Suhajda az egyedüli, akinek a teste nem bírta...a maga módján igenis hős.
Csak Norisz és senki más
Kedves DINA!

"A kommentelés nagy felelősséggel járó, komoly és szakrális dolog. " -írod...
Ja, mert te meg a cigány kandúrod ebből éltek! Nem kellene ezt annyira misztifikálni, csak mert egyesek egyetemre jártak s DR HAVAS HENRIK előadásait is hallgatták esetleg kommunikáció-média szakon! Ja, és a szakrális dolgokat ne keverjük már bele ebbe, mert az emberek 80%-át ez nem is érdekli / érinti, még ha megmagyarázod akkor se!

A közösségi oldalak pedig arra hivatottak, hogy bárki elmondja a véleményét, mint ahogy te / ti is, persze nem érdekel az mindenkit!
drrotf
Edina!Szerinte Te nagy tévedésben vagy!A kommentek nagy része nem, a hegymászás szakértése volt, hanem arról szólt, hogy az ilyen vakmerő halálnak van -e értelme, kell-e őt hősként tisztelnünk és ,hogy milyen ember lehet az aki tudja hogy a veszély milyen nagy és ennek ellenér fiatal házastársa és gyereke elvesztésének lehetséges volta nem riaszt vissza a cselekménye megtételétől.Ez a kérdés egyébként minden extrém sportoló halálos baleseténél felmerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.