Jó ideje tart Schobert Norbi és Burján Szafi háborúja. Szafi mostanra elengedte a történteket, pedig Norbi a legfájóbb ponton támadta.

Schobert Norbi kegyetlen dolgot művelt: vetélései miatt bántotta a konkurens Burján Szafit

Szafi úgy döntött, hogy a Béres Alexandra és Schobert Norbi között kialakult botrány miatt a Storynak maga is elmondja, milyen konfliktusok zajlottak Norbi és közte az elmúlt években.

Az első nagy, nyilvánosan zajló konfliktusok közel 10 éve volt, amikor a Nébih  olyan Norbi által forgalmazott, problémás termékeket hívott vissza, amiket Szafi webáruházában is lehetett kapni.

„Táplálkozási tanácsadóként Norbi első termékeit még én magam is ajánlottam az ügyfeleimnek, de csalódtam benne, amikor irányt váltott a cége. Olyan elvek – és ezek mentén olyan termékek – jelentek meg, amelyekkel már nem értettem egyet, sőt, a kalóriatartalom sem volt feltüntetve rajtuk. Ezt jeleztem Norbinak, mire ő kijelentette, ha nem tetszik valami, csináljam utána jobban, majd kitiltott a Facebook-csoportjából” – nyilatkozta Szafi a Storynak, hozzátéve: sok vásárlót vitt addig Norbi üzleteihez, amit ő ingyenes ajánlások formájában tett meg, semmit nem várva cserébe. Amikor őt kitiltották a csoportból, a Szafit támogató nők is kiléptek.

A Nébih-botrány csak ezt követően indult, Szafi szerint Norbi szándékos lejárató hadműveletbe kezdett: a nyilvánosság előtt úgy tálalta az esetet, mintha a gasztrobloggernek köze lett volna a problémás termékek gyártásához.

„Kértem, vegye le ezt az oldaláról, de nem tette. Kiemelt posztként futott. Akkor találkoztam először a szándékos rosszindulatával” – mesélte Szafi, aki beszámolt a leggonoszabb támadásról is.

„Az egész hadakozásunk alatt az volt a legfájdalmasabb, amikor a vetéléseim miatt bántott. Sajnos, három is volt, mondanom sem kell, mekkora tragédia ez egy nő számára. Norbi ezt is az ellenem indított kampányában használta fel, mondván, erről is a mindenmentes táplálkozásom tehet.”

Szafi úgy érzi: mára sikerült lezárnia a történteket magában.

„Izgalmas játék volt, amiben félholtan védtem a cégünk termékeit. Az én életemben nem jó szerep jutott Norbinak, de akkor is nagy tanító volt, no, nem szakmailag, sokkal inkább emberileg. Bármit mond, már nem veszem magamra, megtanultam a leckét. Ugyanakkor nagyon felháborít, hogy Béres Szandit belekeverték a rágalmaikba. Ezt már én sem bírtam szó nélkül hagyni. Az ő meghurcoltatásait látva, belőlem is előtörtek a régi sérelmek” – emlékeztetett Szafi a botrányra.

Forrás: Story

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nem tudtam a konfliktusukról, de talán nem véletlen, hogy Norbi termékeit még csak nem is kerestem, míg Szafit tartottam és tartok is itthon. Mik ki nem derülnek! Nem arról volt szó, hogy Norbi a betegségeiből levonta a konzekvenciákat, és jobb emberré válik?
jesz
Norbi mindenre alkalmatlan, talán ha visszamenne rendőrnek, ott megállná a helyét(fogdaőrként)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.