Megérkeztek a legfelkapottabb celebek cégeinek tavalyi beszámolói. Sebestyén Balázs, Majka és Kovács Ákos markát kimondottan sok pénz ütötte, de nem panaszkodhatnak a többiek sem.Dőlt a pénz a hazai celebekhez: Sebestyén Balázs 177 milliós osztalékot vett ki, Kovács Ákos félmilliárdos bevételt könyvelt el

Fotó: RTL Klub

Kovács Ákos a Fehér Sólyom Bt-vel igazán jó évet zárt. 2021-ben "csak" 221 milliós árbevétele volt, tavaly már ennek bő kétszerese, több mint félmilliárd forint folyt a kasszába. Az adózott eredmény eredménytartalékba kerül,  Ákos nem vesz ki osztalékot – számol be a 24.hu.

Sebestyén Balázs egyik cégét, a Shamarpa Kft.-t tavaly törölték, de másik vállalkozása, a Phova Kft. tavaly félmilliárd forintra tornázta fel árbevételét, a 165 millió forintos eredményből pedig 177 millió forint lett, amit Balázs teljes egészében kivesz osztalékként. 

Az épp Las Vegasban nyaraló Majkáról már a napokban megírtuk, hogy cége, a Dyma MM Kft. tavalyi árbevétele 2022-ben 380 millióra nőtt és 80 millió forintos osztalékot vett ki.

A rappernek más cégekben is van érdekeltsége, de nem mindegyik prosperált jól:

- a Pomaha 5Red Kft. 30 milliós árbevétel mellett közel 18 millió forintos mínuszban zárta a tavalyi évet.

- Hasonló a helyzet a PB Tomori Kft.-vel is, amely alig négymilliós bevételt termelt 2022-ben, amihez 16 millió forintos mínuszos eredmény társult.

- Ahogy az Ishare Trade Kft.-nél is, ami szemmel láthatatlan (17 ezer forintos) bevétel mellett hozott mínusz négymilliós eredményt tavaly.

- Társtulajdonos még Majka a DD Power Partners Kft.-ben, ami viszont idén alakult, így csak jövőre ad beszámolót az éves működéséről.

Kulcsár Edina

A ma már leginkább influenszeri tevékenységeiről ismert egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina 3 cégnek is egyedüli tulajdonosa.

A BeautyStation Kft. a 2021-es 88 milliós árbevételét tavaly 143 millióra növelte, az eredménye pedig közel százszorosára nőtt: 727 ezer után 68 millió forint lett. Az Edina Kulcsár Kft. a 2021-es ötmilliós mínusz után 81 millió forintos árbevétel mellett közel 58 millió forintos adózott eredményt hozott. Osztalékkifizetés egyik cég esetében sem történt.

Harmadik vállalkozása, a Megabeauty Kft. már szerényebb keretek között működött tavaly: mindössze 3,5 millió forintos árbevételt és bő százezer forint adózott eredményt hozott mutathat fel.

Pataky Attila

A Pataky Attila egyedüli tulajdonában lévő cég, a P.Management Kft. árbevétele szinte alig változott (327 millióról 312 millióra apadt), ám az adózás utáni eredménye 61 millióról 90 millióra nőtt. A cégnél osztalék kifizetéséről nem döntöttek, az adózott eredmény az eredménytartalékba kerül „és a mindenkori likviditási helyzet függvényében osztalékként kifizetik”.

Nagy Feró

Nagy Feró cégének, a Nagyferó Kft.-nek nagyon jól alakult az előző év, sikerült ugyanis megharmincszoroznia az adózott eredményét: a 2021-es 94 milliós árbevétel tavaly 104 millióra nőtt, a cég eredménye pedig 790 ezerről 24 millióra. Osztalékfizetés nála sem történt.

Gáspár Laci

Az énekes két cégben érdekelt: míg a GL Sztár Bt. a 2021-es, 36 milliós árbevételét tavaly 56 millióig tornázta fel, ezzel a mínusz 7,5 milliós adózott eredmény után tavaly 3,3 millió forintot realizált, addig a Your Dreams Kft. még a tavalyi éves beszámolóját se adta le, nemhogy az ideit.

Forrás: 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Van min örömködni, S Balázsék egy-egy műsorblokkban már jó, ha 15 percet "dolgoznak", gondolom a honoráriumuk nem lett csökkentve a leadott anyaggal együtt. Van, akinek csak meg kellett születni erre a világra...
balos
@colibri: A kultúrha jól tartja a "malacait"!Nem véletlen,hogy a tudás alapú társadalom náluk a szópás nyalás lopás besúgás és a többi nemzethy vírtus újra feltámasztásának támogatásában kimerül!Lásd a szervilizmus szárba szökkent!Olyanok vannak mára kiüresedett vezetői posztokon,akik legfeljebb a talicskát tolhatnák 1 Európai országban,de ök keletre hajaznak!Ott még dúl a "rabszolgaság"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.