Az ismert színésznő stílusosan válaszolt a milliárdokból filmeket forgató, kormányközeli Rákay Philipnek. 

Most Gryllus Dorka vágott oda Rákay Philipnek: "Schilling Árpád és Sárosdi Lilla nem árufeltöltő..., szerintem legyél rá te is büszke"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Rákay Philipet nem kímélik a hazai hírességek; pár napja Nagy Ervin oktatta ki, persze Philip nem hagyta ezt annyiban, és epés válasszal vágott vissza. Most Gryllus Dorka próbálta helyre tenni Rákay úr fejében a téves információkat.

"Helló, Philip, azt szeretném neked elmondani, hogy a Schilling Árpád és a Sárosdi Lilla nem árufeltöltő, nem tudom, honnan szeded ezeket az információkat, ezek az információk tévesek”

– kezdte Gryllus Dorka a Facebookra feltöltött videójában.

Gryllus Dorka arra reagált így, hogy Rákay Philip fideszes influenszer a Nagy Ervin színművészt kritizáló, június 2-i posztjában azt írta, hogy Schilling Árpád rendező árufeltöltőként dolgozik Németországban.

A színésznő a videóhoz fűzött posztjában felsorolta, hogy Schilling Árpád az elmúlt években rendezett több európai nagyvárosban, Sárosdi Lilla pedig öt színházi projektben vett részt, négy különböző társulattal, mindegyikben francia nyelven játszott. „Szerintem legyünk rájuk büszkék, hogy ilyen sokat értek el magyar művészként a világban, szerintem erre az egész ország büszke lehet, szerintem legyél rá te is büszke!” – mondta Gryllus Dorka.

Forrás: Telex.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Aki egy ilyen pitiáner,könnyen ellenőrízhető hazugsággal védi az igazát,mint a rákay kakálmán,az egy jellemtelen senki.Mondjuk a ner 99,9%-a ilyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Maccska: Na,,én erről lemaradtam..Akkor mesélj ,,mit üzenték Orbán elvtársadnak ?
Toller Béla
Klassz csaj vagy Dorka, a filip meg egy gyökér !
izéke
@m73: anyja se volt,a tehénszart rakták az inkubátorba és ez lett belőle
izéke
@Maccska: gondolom állandó vendég vagy a vidnyánszki rendezte darabokon...azok a hungaristák jutnak eszembe rólad akik anno tüntetni indultak a Nemzeti Színházhoz Alföldi Róbert miatt. Egyik se tudta,hogy hol van így csak kóvályogtak mint gólyafos a levegőben. Csak az volt a szégyen,hogy előtte nagy hanggal meghirdették és az újságírók meg ott várták őket. Gondolom ott is te voltál a szellemi iránytű
izéke
@Maccska: te pedig igyál orosz almabort,olyan felturbózottat ;)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.