Rákay Philip nem hagyja annyiban: ha valaki üzen neki, annak válaszol. Gryllus Dorkának elmagyarázza, hogy miért nem bírja Schilling és Sárosdi „művészetét”.

Nem csitul az adok-kapok, megjött Rákay válasza Gryllus Dorkának: "Számomra az sem katartikus, amikor Schilling egy száll falloszban szaladgál a színpadon"

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Nagy Ervin indította el a "lavinát", ő szólította meg először Philipet és maga alá piszkító csivavához hasonlította, és erre gyorsan reagált is. Majd Gryllus Dorka szólította meg az egykori vivatévést, hogy pontosítsa a Schilling Árpádról és Sárosdi Lilláról szóló információkat. Most megjött Philip válasza.

"Kedves Dorka! Most láttam csak a videódat, köszi! Bármilyen régen is ismerjük egymást, kérlek ne kérj tőlem lehetetlent! Sohasem leszek büszke Schilling és Sárosdi „művészetére”, ahogy a magyar emberek jó része is valószínűleg szekunder szégyent érez e furcsa házaspár produkciói kapcsán – már aki egyáltalán tudja, hogy ők a világon vannak...

Az a helyzet, Dorka, hogy én már csak az a maradi, mucsai, árvalányhajazós típus vagyok, akinek a művészet, s a nagybetűs színház nyújtotta katarzis nem a színpadon pohárba vizeléssel kezdődik, s nem is azzal folytatódik – ahogy a Feketeország című, minden ízében alulmúlhatatlan, abnormális, hungarofób provokációban –, hogy Sárosdi Lilla gumikesztyűs kézzel nyúlkál színész kollégái fenekében, majd ujját szereplőtársai orrába dugdossa.

Vess meg érte, de számomra az sem katartikus, amikor Schilling egy száll falloszban szaladgál a színpadon, vagy amikor decens neje a Lúzer című darabban – habteste minden porcikáját közkinccsé téve – egy kanapén, két fiú között ülve, a nadrágjukban matatva igyekszik kézzel kielégíteni őket, a roppant művelt, értő, belvárosi közönség elismerő pillantásaitól övezve.

Ha már éjjel-nappal az elfogadást hirdetitek, hát toleráljátok, hogy több millióan élünk ebben az országban, akik számára ez nem kultúra, nem művészet, hanem vállalhatatlan mocsok.

De vissza a videódhoz. Nagyon köszönöm a jó hírt, hogy Árpi és Lilla ilyen remekül boldogulnak a saját szakmájukban külhonban! Őszintén kívánok nekik odakint még nagyobb sikereket! Addig sem itt rontják a levegőt..." – írta Philip Gryllus Dorkának.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Ilyenkor egy válik a napnál is világosabbá.
Hogy a buta csicskákat csak a magadfajta súlyosan elmebeteg, uszításra fogékony IQ negatív idióták támogatják.
Ez így van rendben, te kotorék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@m73: Béke poraidra @köcsögény:!
Csak úgy, barátilag!
PG
m73
@Pegero: te tényleg buzi vagy:-) ide jársz szopni és még élvezed is! Nem barátilag köcsögedény:-)
Pegero
@m73: Na látod, itt van a kutya elásva...
kutyabarathelyek.hu/images/images/2048x2048/9357110275b321de8b3bcd.jpg
Dögölj meg!
Csak úgy, barátilag!
m73
@Pegero: ezért kár volt ilyen későig fentmaradnod barom:-) a kurvaanyádat nem barátilag köcsögedény:-)
m73
@Pegero: csak úgy nem barátilag, nyald ki a csikari seggét:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok