Nagy Ervin és Gryllus Dorka után durván kiosztotta Rákay Philipet Dés László Kossuth-díjas magyar zenész is. A kormány kultúrharcának szimptómája Rákay Philip támadó jellegű posztja – véli Dés László. A Kossuth és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, dzsesszzenész, zeneszerző, érdemes művész szerint Nagy Ervin munkájával és tehetségével került a magyar színészek első sorába. Ezzel szemben a Rákay a NER bérfigurája Dés László szerint, aki "mint a kutya a gazdáját, nyalogatja" az őt jól tartó kormány kezét. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, komoly vitát generált az ex tévés Rákay Philip június 2-i posztja, amelyben kritizálta Nagy Ervin színművészt, amiért kiáll a tanárok mellett.

Rákay Philipnek ezúttal egy Kossuth-díjas művész adott hatalmas gyomrost: "Rákay a NER bérfigurája, aki rendkívül tehetségtelen és valószínűleg nem is okos pali"

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Rákay Philip, az MTV Zrt. akkori vezérigazgató-helyettese beszélget, miután a kormányfő interjút adott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a Magyar Rádió stúdiójában 2014. február 21-én. Háttérben Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Nagy Ervin Philipet maga alá piszkító csivavához hasonlította

Rákay Philip június 2-i posztja után Nagy Ervin válaszképppen azt írta a kormány kedvenc tanácsadójának, hogy bár néhány napja személyesen találkoztak össze a pesti belvárosban, a Haris közben, de akkor, mint fogalmaz, az egykori zenetévés úgy vonult el mellette, mint Gőgös Gúnár Gedeon.

Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít.

Nagy Ervin azt is megüzente a Fidesz-kedvenc producernek, hogy "add el az egyik aranymercit és az árát ajánld fel mondjuk egy iskolának, amelyik beázik".

Rákay Philip Nagy Ervin posztja után kábé szentté avatta magát, és arról magyarázott az őt kritizáló Nagy Ervinnek, hogy ő bizony nemes ügyekért áldoz rendszeresen, és családokat tart el.

A Nagy-Rákay csörtéhez időközben hozzászólt Gryllus Dorka színésznő is, amire már szintén reagált Rákay Philip is.

Dés: Rákay Phili a NER bérfigurája

Dés László szerint az Orbán-kormány kultúrharcának tünete és jelképe is lehetne, hogy Rákay Philip azért bírálta Nagy Ervin színészt, mert kiállt a tanárok mellett, aki ezt nem hagyta annyiban. A zenész, zeneszerző a Klub Rádió Megbeszéljük című műsorban azt mondta (betelefonálóként), ez is csak a fideszes értékválasztásáról szól.

Miközben a Színház- és Filmművészeti Egyetemet tönkreteszik, a független színházak támogatását elvonják, „a Vidnyánszky-féle haveroknak” százmilliárdokat adnak, a Fidesz „túlméretezett sajtójának bértollnokai” pedig olyan sikeres, tehetséges embereket [karakter]gyilkolnak le, mint Nagy Ervin (akivel maga is dolgozik), aki munkájával került a magyar színészek első sorába.

Vele szemben áll

a NER bérfigurája, aki rendkívül tehetségtelen és valószínűleg nem is okos pali,

akinek az érdeme annyi, hogy rendkívül lojális, mint egy gazdája kezét nyaldosó kutya.

Ervinnel szemben Rákay a NER bérfigurája, aki rendkívül tehetségtelen és valószínűleg nem is okos pali

– mondta, hozzátéve, Rákay érdemei annyiban merülnek ki, hogy rendkívül lojális, "mint a kutya a gazdáját, nyalogatja" az őt jól tartó kormány kezét. Dés Rákay Philippel is dolgozott együtt. A Jazz+Azban szaxofonozott Dés, és koncertjeik előtt két felvezető váltásban konferálta fel az együttest: Jáksó László és Rákay Philip. Tapasztalata szerint, ha utóbbira került a sor sokkal nehezebb volt a közönséget hangulatba hozni. Ezek alapján már akkor leszűrte:

Rákay tehetségtelen.

A kormánynak köszönhetően mégis milliárdossá vált.

A Nagy Ervinnel folytatott szócsatában Rákay Schilling Árpádot és a Sárosdi Lillát is elővette. Állítását, miszerint árufeltöltők egy párizsi kisboltban, hazugságnak nevezte Dés. Hozzátette, hogy azokat a magyar embereket, akik a magyar kultúrát terjesztik a világban, "becsülni kéne, tisztelni, mélyen fejet hajtani előttük, és nagyon sajnálni, hogy elüldöztük őket".

Korábban Gryllus Dorka is cáfolta, hogy árufeltöltő lenne Schilling Árpád, Jászai Mari-díjas rendező, a Krétakör alapítója

Helló, Philip, azt szeretném neked elmondani, hogy Schilling Árpád és Sárosdi Lilla nem árufeltöltő, nem tudom, honnan szeded ezeket az információkat, ezek az információk tévesek

– mondta Gryllus Dorka a Facebookra feltöltött videójában.

Forrás: Klub Rádió, 24.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hobbcsi
rákay egy mocskos talpnyaló, pont olyan mint a gazdái
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Shikari: Művész tanár úr Te setét állat! Ide is jöttél ugatni pincsi? Ott nem mersz válaszolni és inkább idejöttél ugatni te ganajtúró!?!
Toller Béla
@Philip Marlowe: Fonos, hogy legyen mire szerénynek lenned !
Németh István
A moslékok, akik a kommunista szemetek nyalósai voltak mindíg is nem tudják megemészteni az általuk képviselt hazugság áradattal szemben a nyílt és öszinte, igaz ember nagyságát!
Ez természetes akció, reakció >> konklúzió rohadjanak meg!
Istenakinincsen
@Németh István: Konklúzió: Rohadj meg...bár te már rohadt vagy!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 07:07 Ki a fasz akar veled beszélgetni?!?? Ezt már elbasztad. Te ugattál ide tényként hazugságokat és elfelejtetted megindokolni, bizonyítani! Lapítasz mint kutyaszar a fűben, ha valaki rákérdez az oktondiságaidra?!? Ugye te gané? Ja és a kurwa anyádat sötét suttyó buzi köcsög.:))))))))))))
Takarodj az országunkból jó messzire és ott ugass!
AMORÁLISOK
elbüzölöghet kálmánka a temlom mellé rakott trágyájával . 70 millás terepjárókájával, biciklis ötleteléssel kezdte de tovább nem látott azért bujt a segghez.szélhámos csavargó lenne orbán nélkül mert észt tehetséget 7 milliárdból sem lehet venni. max egy filmet amit ... mások már minősítették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.