Schobert Norbi arról beszélt Hajdú Péter műsorában, hogy visszatér a tornázáshoz.

Schobert Norbi: „Lehet, hogy végem, de legalább élek”MTI Fotó: Balogh Zoltán

Mint ismert, a GVH 40 millió forint bírsággal sújtotta Schobertéket a Norbi Update termékek forgalmazása kapcsán. Schobert Norbert cége együttműködött a hatósággal, elismerte a jogsértést, amivel mérsékelte a bírságot, a történtek azonban fordulatot hoztak a vállalkozó életében, aki úgy döntött, hogy visszavonul – emlékeztet a hvg.hu.

A fitneszguru most erről mesélt a Frizbiben:

A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, mert beteg voltam, és ennyi. Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem.

Arról is beszélt, hogy újra tornázni kezd: nyár után visszatér, de kevésbé intenzíven, mint korábban: „a saját korosztályomnak és az idősebbeknek szólnak majd gyakorlataim”.

Ahogy fogalmazott: „Az Update-ból nyugdíjba mentem, de mint Norbi, még van pár erős évem.

Mozgás nélkül olyan lennék, mint Mága Zoltán a hegedűje, vagy Havasi Balázs a zongorája nélkül.

Arról is beszélt, hogy nem tud csak úgy, semmit tenni, de már nem az üzleti világban képzeli el a jövőjét.

Ha most belegondolok, talán az életemet köszönhetem annak, hogy visszavonulásra kényszerítettek egy igazságtalan döntéssel. Hiszen ha még pár évet stresszelek és harcolok, szinte biztos, hogy az íróasztal mögött érne a vég egy újabb sztrók, vagy szívroham képében. Szóval lehet, hogy végem, de legalább élek.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Akkor pofa be és örülj,hogy lyuk van a seggeden és szelel,vagy már nem bírsz meglenni a nyilvánosság nélkül mint fábry,aki akkor is elvárja a tapsot ha csak köhint egyet? Ez is lehet egyfajta drog ezek szerint...
jesz
beteg, de azért nyaralni elmennek valami jobb helyre? Süket duma, pont mint a trombitásé...a szánalomból próbál megélni, pont úgy mint a guggolóban sínylődő áramlopó...mindkettőnek óriási vagyona van.
jáger laszló
Majd +látjuk!
A vak is azt mondta...
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.