Alekosz nem adja fel, ismét bepróbálkozott Tóth Andinál.

Alekosz egy hónapra kezelésbe venné a szerinte "mekszikói" kinézetű Tóth Andit

Véleménye szerint csodákra lenne képes Tóth Andival, hiszen jó az alapanyag. A valóságshow-hős elmondása szerint, régebben valóban "nőtlennek", férfiasnak és rossz döntéshozatalú nőnek tartotta. Most azonban úgy véli, "az idő előrehaladtával, érlelődni látszik". Mint írja, időről-időre odafigyel az énekesnőre, és elemzi a kialakult helyzetet

Bejegyzésében azt is megjegyzi, hogy párhuzamot vélt felfedezni a "mekszikói nők" és Tóth Andi külseje között.

Az arisztokráciai bőrpigment teljes hiánya. A barnaság viszont érdekessé teszi. De a tetoválás azonban, továbbra sem vonzó – üzleti körökben. Járhatna nőiesen takart ruhában is.

Hozzátette:

Szemöldöke jó, a szeme barna, tehát dunaújvárosi. Mekszikóban, minden nő szeme – barna. A lefelé görbülő flegmatikus felső ajak ugyan Jávor Pál privilégiuma, de Andrea esetében – ez a tény ortopédiailag kifejezetten vonzóvá teszi őt.

Alekosz véleménye szerint Tóth Andi kifejezetten vonzó nő,

és ha mondjuk egy hónapra rám bízná magát, akkor az mindenki számára, láthatóvá is válna. Mekszikóban látott tapasztalataimat latbavetve, kihoznám belőle nőiességének legjavát. Az alapanyag, jó.

Forrás: Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Én nem 1 hónapra, legalább 1 évre vetetném kezelésbe ezt a SENKIT!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: tibim ,ö a párttársad! nem ismered meg,hiszen már dugtatok is ?!
Juhász István
A biztonsági őrködés mellett állandó jellegű pénzforrást jelent számára a magyar média. Vacsoracsata, stb. ... amikor böngészek a TV csatornák közt 2 helyen is feltűnik : ITT, ÉS OTT. Jól megél az ostobaságából. Persze, ez kell a magyarnak, erre buknak sokan. Egy tényleg komoly nőt ... no azt soha nem fog találni. Lassan a neve mellé odairják, hogy : " ALEKOSZ BÁCSI "
jesz
ez hol és hogy lett "valóságshow hős"..? (mert ennek nevezte a firkász)...a médiából ugyanúgy kitakaríthatalan, mint győzike...pako,kiszel lassan eltűntek, de ez?
NKF
Ilyen süket faszokat meddig sztárolnak még?
telegdilaci
@ágimami: Én alátenném egy Úthengernek ezt a Qwazimodo kinézetű barmot,ez olyan gyomorforgató feltünési viszketegségben szenvedő végtermék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.