Rácz Jenő versenyzője, Kurta Zsuzsa nyerte meg A Konyhafőnök jubileumi évadát, így a dicsőség mellett a 10 millió forintos jutalom is az övé.

Megvan a Konyhafőnök 10 győztese

A győztes az RTL-nek mesélt a benne kavargó érzelmekről, és elárulta, hogy nemcsak a konyhában tanultakat tudja majd hasznosítani, de az élet más területein is rengeteget fejlődött a műsornak köszönhetően. Rácz Jenő is osztozott az örömében, és elárulta, mit tervez a győztes mentorának járó kupával.

Forrás: rtl.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez az évad már nem kötött le. Alig akadt rokonszenves versenyző, a séfek bedurvultak, amikor Ákos nagyon mű felháborodással edényeket és élelmet söpört le az asztalról, elkapcsoltam : nekem ez nem kell.
szaboria1
@Nyírfa: Én is csak egy szer kétszer néztem bele. Aki győzött számomra kamu lett mert Ákosék álandóan állandóan azt hangoztatták Erdélyből jött.
Nyírfa
@szaboria1: Nálam többnyire ment, csak lehalkítottam annyira, hogy ne zavarjon az ordibálás netezés közben. De kiválóan alkalmas volt háttértelevíziózásra, kényelmesen el lehetett intézni az esti rutint: mosogatás és társai.
Ez a műsor egyenlővé vált a zajjal, amit ki nem állhatok.
Flórával a végén jól kiszúrtak, a segítők közül rá maradt Balázs, akit beválogatni a fináléba vagy szarvashiba volt, vagy tudatos hátráltatás.
Sakk Matt
Nahát, 10 győztese van a versenynek?!
Havanagi
@Nyírfa:Nagyon kilógott a lóláb.Egyértelmű volt,hogy a Kurta Zsuzsát favorizálják.
Nyírfa
@Havanagi: Flóra sem volt a szívem csücske, igazából egyik versenyző sem, de Kurta Zsuzsa megtestesítette azt a típust, amelyet világ életemben kerültem: a megalázkodó akarnokot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.