Felföldi József debreceni édességmilliárdos nem érti, Jákob Zoltán miért vállalta el A Nagy Ő szerepét – vette észre a Debreceni Nap.

Magyar milliárdos alázta szét Jákob "Nagy Ő" Zoltánt: "Nem szégyelled magad? Kicsit sem?"
Fotó: részlet a műsorból

A debreceni üzletember szerint semmi szüksége nem lett volna Jákobnak a szereplésre, ami miatt inkább szégyellnie kellene magát. Közösségi oldalán adott hangot véleményének.

Zoltán, elnézést, hogy így ismeretlenül Neked szegezem a kérdést, de őszintén érdekel, hogy nem szégyelled magad? Kicsit sem?

Ugyan én nem szerepelek olyan előkelő helyen a magyar milliárdosok listáján, mint Te, de azért tudom, milyen egyedülálló, kellemes megjelenésű, komoly egzisztenciájú, ismert vállalkozónak lenni, s azt az alapvető tényt le kell fektetnem, hogy ilyen paraméterekkel nincs gondja az embernek a társkereséssel

- kezdi bejegyzését Felföldi József, aki úgy véli, semmiféle társkereső műsorra nincs szüksége egy Jákobhoz hasonló férfinek.

Tudod, ha azt szeretnéd, hogy többen ismerjenek, akkor lehetnének a vállalkozásodnak országos vagy nemzetközi jótékonysági programjai! Kiállhatnál egy jó ügyért, például a nők elleni erőszak felszámolása, az esélyegyenlőség megteremtése vagy akár a mellrák elleni küzdelem egy-egy olyan remek kezdeményezés lehet, ami tökéletesen passzolna a profilodba, ha már a nők millióira támaszkodva lettél az, aki ma vagy

- véli Felföldi József, aki szerint Jákob Zoltán a legjobb példa arra, hogy annak, akinek bő kézzel mért az Isten, tudnia kellene visszafelé is adni.

Forrás: debreceninap.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
De Jákob nem kellemes megjelenésű! Ritka rusnya fejszerkezete van.
jáger laszló
Jákob lajtorjája is erősen inog!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ezodabasz
Gyalog kéne menni nőstényt keresni, vagy max egy trabanttal...
Peller Anikó
Ez a kép valahogy halál gusztustalanra siker.

Edett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.