Molnár Csilla egykori szerelme, Futács Károly szerint az azóta elhunyt szépségkirálynő nagyon rosszul viselte, hogy szakításuk után Futács Zalatnay Cinivel kavart. Futács szerint egy rendezvényen iszonyú patáliát csapott a féltékeny szépség.

Molnár Csilla tizenhat évesen kezdett titkos viszonyt a nála húsz évvel idősebb Futács Károllyal. Az 1985-ben megválasztott szépségkirálynőt nem tartotta vissza az, hogy a férfi nős, és az sem, hogy az édesapja finoman szólva sem rajongott érte. A nemrég megjelent Záróra a Gyöngyhalászban című könyvben, Futács Károly meséli el szerelmük és Csilla halálának történetét – írja a blikkruzs.blikk.hu. Csilla örökös féltékenységének szakítás lett a vége.

Eddig nem ismert részletek Molnár Csilla életéből – A szépség féltékeny volt Zalatnay Cinire és nyilvánosan kiosztotta

Molnár Csilla féltékeny volt Zalatnay Cinire/Fotó: MTI Fotó: Benkő Imre

„Ismert emberek között mozgott, általában közülük választott barátot. Volt ízlése, de szerette, ha neve is van az illetőnek. Valószínűleg a hiúságát legyezgették ezek a hódítások. Mentségére szóljon, hogy egy 16 éves lánytól, ráadásul ebben a szépségkirálynői státuszban, nem lehet elvárni, hogy ne élvezze azt, hogy fiatalnak és idősnek egyaránt tetszik. Ez az út kellett neki. Ezt felfogtam, ezért nem is nagyon érdekelt, hogy kibékülünk-e, vagy sem. Persze sokan megtaláltak Csilla hódításainak híreivel, és a beszámolóikat mindig úgy kezdték, hogy ’a volt barátnőd’, de én nem győztem hangsúlyozni, hogy ez akkor volt, amikor még nem volt szépségkirálynő”

– írja könyvében Futács Károly.

Négy hónapot bírtak ki egymás nélkül, majd újból kibékültek. A külön töltött időben Futácsnak Zalatnay Cinivel volt viszonya, amit Csillát nagyon megviselte, Flipper Öcsit dobta régi szerelme kedvéért, vagyis a külön töltött időben ő sem volt szingli. Cini-szerelem annyira zavarta a szépségkirálynőt, hogy amikor Zalatnayval együtt zsűrizett Kaposváron egy szépségversenyen, óriási balhét csapott, mert az énekesnő felkereste a férfi új diszkóját.

„Amikor mindenki elfoglalta helyét a zsűriasztalnál, Csilla egyszer csak felállt, odafordult Cini felé, és üvölteni kezdett. A megszólítást nem ismételném meg, csak a szolidabb részét: ’Idefigyelj, mi keresnivalód van neked az Y-ban? Még egyszer be ne tedd oda a lábad, mert kitépem a hajad!’ Egy pillanatra megfagyott a levegő. Mindenki ledöbbent”

- mesélte a Kiskegyednek adott interjúban Futács.

Futács Károly szerint Csilla rettegett, hogy apja tudomást szerez a kapcsolatukról, végül úgy döntött, felvállalja és hozzá költözik. Erre már nem kerülthetett sor, mert Csilla 1986. július 10-én öngyilkos lett.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Hát a csajszi nem Cinire volt féltékeny, hanem egy pasi nem teljesítette, amit ígért..
human
Bulvár legalja. Már nem tudja Csilla elmondani a saját verzióját. Azt mesélnek amit akarnak.
szaboria1
Kár volt fel emlegetni édesanyja mostanában halt meg.
Pálinkás Pál
16 évesen...celebfacról celebfacra...no comment...
leszholnapis
@Pálinkás Pál: ebben a korban mint a pillangók..f..ról f..ra ...
DR PRÉDlKÁTOR
@leszholnapis, és Pálinkás Pál: gondolom ezzel anyátokra is céloztatok ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.