Már súlyos tüdőbetegséggel vonult be a baracskai börtönbe Galambos Lajcsi, akit most, hogy szabadult, azonnal műteni kell.

Csak pár nappal ezelőtt léphetett ki a börtönből Galambos Lajos, súlyos tüdőbetegsége miatt máris operációra szorul – írta meg a blikk.hu.

A zenész már akkor is súlyos beteg volt, amikor bevonult Baracskára, hogy letöltse a rá kiszabott 3 év 6 hónapos büntetést – amire a bíróság áram-, víz- és gázlopás miatt ítélte. Elhelyezték a gyengélkedőn, ahol több vizsgálatot is elvégeztek rajta, melyek tüdőbetegségét igazolták.

Mi tettek vele a börtönben? – Galambos Lajcsit azonnal műteni kell

Galambos Lajost azonnal műteni kell – Fotó: Facebook.com/frizbitvofficial

A sztár a börtönben töltött időszaka alatt többször is kivitték teljes titokban Budapestre kórházba, a büntetés-végrehajtás járművével, bilincsben és őrizet alatt – írta meg a blikk.hu.

Mint azt Galambos Lajos a Frizbi különkiadásának felvételén elmondta, a bv mindent megtett, hogy kezelve legyenek a betegségei, s bár korábban magánklinikára járt és ezt a bv nem biztosította, de a Péterffybe kiszállították.

A budapesti kórházban már kiderült, hogy operálni kellene, az állapota azonban speciális altatást igényelt volna és azt ott nem tudták biztosítani – tudatta a blikk.hu.

A zenész a bíró tanácsára kérte a büntetése felfüggesztését, hogy egy megfelelő intézményben a beavatkozást elvégezzék rajta, s a lábadozás után visszatérjen a börtönbe. Ezt végül nem engedélyezték – 14 hónapos benntartózkodás után azonban már sürgőssé vált Lajcsi esetében az életmentő operáció, melyet a zenész a reintegrációs időszak során tervez elvégeztetni.

Mint elmondta: COPD tüdőbetegsége és a tüdőtágulata minden bizonnyal a sokéves trombitálás eredménye.

Annak idején Lajcsi magánmentővel vonult be a börtönbe is – mivel oxigénpalackot és egy apnoékészülékkel nem vihetett a vállán – írta meg a blikk.hu.

Forrás: Blikk, Frizbi Tv

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Mindenkit kiengednek aki beteg a börtönben? A gyilkost is?
Én felháborítónak tartom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
lajos a fideszbagázshoz képest csak egy ócska kezdö, nála még a jani is többet lopott,nem beszélve az 0rbán családról...stb ner es aljadékokról...,lali egy szent hozzájuk képest!
Eladott Ország
"Kell egy kis áramszünet,
Időnként mindenkinek,
És aztán megint mehet2
Minden tovább." És bypass (megkerülő) vezeték a rendszerbe, hogy megmaradjon a zsozsó, legyen pénz az ügyvédekhez.
Eladott Ország
Hajdu Péter 280 millás költségvetési csalásánál a bíróság miért nem volt ilyen következetes? Mint elsőrendű vádlott 1 év 6 hónap, négy évre felfüggesztett büntetést kapott! Az indoklás az volt, hogy az összeget visszafizették és a kölségvetést nem érte kár! Erre varjunk gombot. A NER úgy itélte meg, még hasznukra lehet. Igy megbeszélték, hogy egyszer még megkeresik, kérünk tőle valamit. Azóta gyártja a kormánypropagandát, csicskának használja a NER. Ugyanez van Győző "müvész" úrral, meg a pornóoldalas Gattyánnal is. Lakodalmas Lajosnak nem szántak ilyen szerepet,vagy ő gondolta azt, hogy a fák az égig érnek, miközben nagyképűen valaki lábára lépett, akinek nem kellett volna. Én mint tolvajt, egyáltalán nem sajnálom, megérdemli ahol van. Azt sajnálom, hogy ennek megfelelő arányban nem a sitten rohad a többi tolvaj. És ha ezzel az árfolyamon számolunk (50 milka=3,5 év), akkor Putyin csahos kutyájának még a dédunokájának unokája is életfogytigot tölthetne. Galambos Lajos összesen 50-millió forint értékben lopott áramot, vízet, és gázt, tehát ennyivel károsította meg a közszolgálati cégeket (amit utólag visszafizetett), vagyis a büntetése megérdemelt. Soha nem értettem meg, és nem is fogtam fel, hogy mi szüksége volt egy milliárdosnak arra, hogy 50-milló forintért elveszítse a becsületét, és hogy köztörvényes bünöző legyen belőle, akiből az elmúlt évek alatt egy mentális, és fizikai roncs lett, és még a családját is elvesztette.
Horizont
Már bocsánat lopott??? Igen! Felmenti őt az ha mások nagyobbat lopnak??? Nem!

@Eladott Ország: Na ezt én sem értem! A kicsi kis ember becsületesen fizet, annak akinek rengeteg pénze van odadobja az egész életét szaros 50 millióért. Ennyi. Nem sajnálom.
nejlontacskó
@Méhes: " s bár korábban magánklinikára járt és ezt a bv nem biztosította, de a Péterffybe kiszállították. "
Eladott Ország
@Horizont: Később már lehet cifrázni is a trombitálást
uploads.disquscdn.com/images/622c2235dfe184b2b9c9ba8698ffd7ffd2255e338a1cbe950af9df929afdc98f.gif?w=600&h
Úgy tűnik anyagilag még nem nullázta le magát teljesen, ha meg tud fizetni egy orvosi szakvéleményt. Amíg lopott, nem fulladt?! Erdő szélén fotózták le Galambos Lajost, 150 kilométerre a börtöntől. Vértesben kirándulgat – fotók!
ocdn.eu/pulscms-transforms/1/8gFk9kpTURBXy85MTcxM2ZlM2M0NmUxNWEwNGEyODY2MGIxNzA3MWFiOC5qcGeSlQMAzQEHzQMgzQHCkwXNAujNAZ7eAAGhMAU

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.