Gyrost készíteni otthon sem nagy kunszt, a pita és a hús gyorsan megvan. Csak a görög joghurtra emlékeztető szószra kell némi időt hagyni az autentikus tzaziki elkészítéséhez.

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
na ez jó. én eddig csak a magyaros mutációt szoktam készíteni, aminek végülis összesen két fix alapanyaga van (a többi amit épp találok a hűtőben): zsemle és erőspista. mondjuk úgy, egyik sem autentikus mediterrán étel, de azt a fajta ízvilágot tökéletesen visszaadja, amit az utcai üvegtigris bódékból és pályaudvari kifőzdékből megszokhattunk. és ugye az a gyros, amit annak eszünk. görögország meg messze van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.