Trinidad és Tobago egy karneválokat kedvelő karibi szigetcsoport, ahol az indiai és az afrikai gasztronómiai tradíciók egzotikus alapanyagokkal és különleges fűszerekkel keverednek. A Lucullus Baráti Társaság egy nyolcfogásos, az egzotikus ország ízeire komponált ételsort állított össze a budapesti Maharaja indiai étteremben. Megkóstoltuk a cápacurryt és a házi készítésű, ladyfingernek (női ujjnak) is nevezett okrát is.

Forrás: deluxe.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.