Mitől boldog egy férfi? Miért van a férfiaknak szüksége pótmamára? Milyen az érzelmi intelligenciájuk? Miért nem képesek udvarolni? Miért nem képesek pihenni és egyedül is jól érezni magukat? Miért szűnt meg bennük a bátorság? Miért hasonlít a legtöbbjük egy papucsállatkára? Egy nyúlra? Egy majomra? Egy vörösboros marhaszeletre… Miért nem mernek felnőni? Miért nem merik megmutatni, amit éreznek? Miért hazudnak? Miért ültetnek fel minket, nőket hullámvasútra, visznek fel a csúcsra és engednek lezuhanni a mélybe?

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Ez a pasi mindent elkövet, hogy "különc" legyen. Lehetséges, hogy megtanulta a szakmát, de ahogy műveli, az számomra visszataszító. Ebben a véleményemben osztoznak azok is, akik elolvasták az általa "összeeszkábált" horoszkópot is. Olyan bárgyú, bugyuta és közönséges, hogy ha finomabb papírra írta volna, akkor sem hasznosítanám sehol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.