Az ananász legértékesebb hatóanyaga a bromélia nevű enzim, mely jelentős szerepet játszik a zsír égetésében, emésztést gyorsító hatása révén pedig gyorsabban ürülnek a szervezetből a méreganyagok. Ananász fogyasztása javasolt még a bélrendszer zavarainál, meghűlés és vérszegénység esetén. Figyelem! A konzerv-ananász már nem tartalmaz bromélia-enzimet!

Forrás: vital.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.