Kötelező nyári sláger mindenkinek, akinek nem ciki a popzene, a tengerpart és a naplemente. Még így egyben sem. :o) "A párizsi születésű David Guetta a világ egyik vezető house DJ-je, tizenhét évesen állt először a DJ pultba. Sikerének titka, hogy számára nincs különbség popzene és az elektronikus zene kevésbé populáris oldala közt, előszeretettel gyúr össze fülbemászó dallamokat a klubok house zenéjével. "Van aki számára a popzene egyenlő az istenkáromlással. Én nem ilyen vagyok! Számomra a tánczene mindig is popzene volt. " Nem ellenkezhetünk, az idő őt igazolta. " - Wikipédia

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@Arisa Karamorita: ő egy nagy dj. sok zenét és zenészt ismerek, dolgoztam pár évig egy rádióban.

de amikor először meghallottam ezt a dalt (When love takes over) rögtön az jutott eszembe, hogy irány Ibiza! Annyira jó ez a dal! Egyébként a Balaton soundon itt lesz Guetta pénteken éjjel 2-től lép fel. ha nagyon beindultál...
Egy barátom interjúzni fog vele, mondta, hogy menjek, fotózkodhatok is a dj-vel, de én nagyon nem vagyok egy éjszakai bulizós figura /figurina/, úgyhogy kihagyom. Itt a klip, nézem, hallgatom. És ezek szerint másnak is tetszik :)))
Lollipop
@ugyeugye: ha beöltözök ugyeugyénak, akkor mehetek a barátoddal? :o)))
ugyeugye
@Arisa Karamorita: azt már tudom, hogy az rtlbulvar.hu oldalon van az interjú, de nem működik jól a keresőjük, várom a pontos linket. Amint átjött, küldöm neked!
ugyeugye
@Arisa Karamorita: :(((
csak adásban ment le kétszer, a reflektorban. nincs fent a neten, mert az rtlklub nem volt szponzor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.