Minden jóérzésű embernek ajánlom olvasásra

Feltöltő: kekesfekete
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kekesfekete
@Vera1944: összefogással talán lehetne javítani a dolgokon. A baj az, hogy a sérült emberek és családtagjaik a betegségen túl komoly megélhetési problémákkal élnek. Egy ideig van erejük küzdeni, de belefáradnak a zárt kapuk döngetésébe. Persze ez nem mindenkire igaz, de a nagy többségre igen.
Már eleve nehéz lelki teher mellett nem könnyű megkűzdeni azzal sem, hogy a szó szoros értelmében "segítséggel élők". Mennyi kűzdelem és fájdalom lenne megúszható, ha kicsit emberségesebb lenne a "politika" és az egészségügy.
ugyeugye
@kekesfekete: igen, ezt én is megfigyeltem, h a sérült emberek és a családtagjaik szinte úgy járnak, kelnek közöttünk, hogy ne zavarjanak bennünket. Szinte a testtartásuk is olyan, hogy azt sugallja, "én itt sem vagyok"
Múltkor értelmi fogytékosokat hoztak a Daga úszni. Már el akartunk jönni, de végignéztük az edzést. Csodás élmény volt!
És igen, változni kell a szemléletnek. A pénz világa ez, de ha odalépünk valakihez, rámosolygunk és segítünk neki - az nagyon ott tud lenni. És semmibe nem kerül.
ugyeugye
@kekesfekete: Dagályba
kihagy a klaviatúrám - bocs
Vera1944
Sokat láttam mindenféle gyógyithatatlan beteg gyermeket. Mindannyiszor belegondoltam, hogy akiknek - szerencsére - egészséges a gyermeke, nem is tudja mennyi küzdelem szenvedés a szülőknek, mindent odaadnának azért, hogy legalább az állapotuk javuljon ha nem is gyógyul meg. Minden tiszteletem az övéké.
kekesfekete
@ugyeugye: és vera1944: nagyon örülök, hogy itt jóérzésű emberekre találok.
Mindenhol így kellene. Jó egészséget Nektek! Itt még olvashattok a kislányomról: lilike.abbcenter.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.