Jakupcsek Gabriella elképesztően borzasztónak tartja az ivóvíz kérdését. 15 másodpercenként meghal egy gyermek, mert nem jut megfelelő mennyiségű ivóvízhez. A népszerű televíziós egy összefogást támogat, aminek a sajtótájékoztatóján boncolgatta a környezettudatosság és a nevelés kérdését.

Forrás: tabutv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Mi pedig folyatjuk, csőtörésnél napokig folyik a drága ivóviz, amit aztán a müvek ránkterhelnek, mi fizetjük meg azt is. Pazarlók országa vagyunk. Az ivóviz olyan kincs, amiértm más országokban 1 literért súlyos dollárokat kérnek.Vera
Calvin
Ahhoz képest hogy borivó nemzet vagyunk, elég kevés bort fogyasztunk.
Nem úgy mint a viccben: A borszakértőt próbára teszik hogy bekötött szemmel is ki tudja-e találni a borokat. A három különböző pohárban lévő bort tökéletes pontossággal kitalálta. Gondolták megviccelik és vizet öntöttek a negyedik pohárba, majd elé tették. A szakértő ízlelgeti a vizet, majd megszólal: Ilyet én még nem ittam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.