Ma már elsősorban magáért a szolgáltatásért, s nem annak jobb minőségéért dugjuk doktoraink zsebébe a borítékot. Sokan sokféleképpen mérték az egyébkén direkt módszerekkel mérhetetlen hálapénz adási szokásokat, pontosabban pénzben kifejezett hálánk mértékét.

Forrás: weborvos.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
@gesa: Hát úgy, hogy még nem voltam beteg..amikor meg volt az anyukám akkoriban kőkemény mondjuk úgy protekcióm volt egy kórházban mondjuk úgy kapcsolati tőke útján)) Hát mostanában meghalnék ha arról lenne szó)
Garnela
Elhagytam a kapcsolati tőkémet)))))))
gesa
@gondolkodo: most jutott eszembe, mi lenne ha nem adnánk? Lehet hamarabb meggyógyulnánk, mert örülnek ha megszabadulnak tőlük, aki meg ad, azt meg szinten tartják ameddig lehet és fejik, mint a tehenet. Na akkor nekem már akkora tőgyemnek kellene lenni, hogy egy falúnyi éhező kölyköt feltudnék nevelni tejjel.:-))
gondolkodo
@gesa: Ha senki nem adna, akkor minden beteg egyenlő lenne az orvosok szemében.
Nem vagyok ellene a "hálajuttatás"-nak, teszem azt: egy csokor virág, egy üveg minőségi bor, de a hála jeleként, azaz kizárólag utólag! Akkor aztán törhetnék magukat a dokik, mert nem tudnák, ki engedheti meg magának az UTÓLAGOS hálát!
Mint mindenütt, itt is vannak kivételek, nem mindegyik doki pénzéhes, nem is akarok általánosítani!
zia
@gondolkodo: Sajnos hiába dolgozom az eü-ben. Volt olyan amikor közölte velem a doki, hogy mások megszokták köszönni..........Na erre mondtam neki, hogy köszönöm szépen........
TattooMiska
Egyet értek @gondolkodo: -val. A dokiknak ez a dolga és ha ezt fejbe tartanák az emberek, akkor nem is adnának vagy tényleg csak valami jelképest.
És amúgy is az államnak kellene megfizetnie Őket, az egyszer már kifizetett adónkból és nem nekünk a kaja pénzből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.