1969-ben nyolc hónapos állapotos filmszínésznő feleségét négy másik vendéggel együtt egy sátánista banda lemészárolta. A jövendő gyermeke életéért könyörgő asszonnyal több késszúrás végzett - így kezdődött a lengyel származású rendező vesszőfutása.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@villanyszerelő: Ez igy igaz. Es vajon miert emlegetik szinte minden egyes cikkben az Auschwitzban elgazositott anyjat? Mi koze ennek a tortenethez? Hacsak az nem, hogy a kivalasztottak hasznot akarnak huzni belole, egy nagy csalihal az egesz letartoztatosdi, talan maga Polanski rendezte.
bigyibogyo
@csikknorisz: valoszinu azert emlegetik amiert a feleseget is. bemutatjak,h mi vihette erre az utra. milyen allapotban lehetett
lbs
@furfang: Ha valaki egy tizenhároméves kislányt megerőszakol arra semmiféle enyhítő körülmény nem vonatkozik!
És ez valós tény, amit beismert, a bíróság meg elítélte, ami elől - eddig - megszökött.

Az életkornak sincs jelentősége! Vannak bűnök, amik soha el nem évülnek!

Ha a Wiesenthal intézet pereket indíthat - sokszor feltételezések - alapján, és ezekben a perekben - több esetben előfordult, hogy bíróságok által felmentett bebizonyítottan ártatlan embereket molesztálnak idős korukban - akkor, ebben az esetben milyen alapon lehetne kivételt tenni?

Akárhány éves le kell csukni egy életre!
Evikati
Mint művész, valóban értékes filmeket alkotott, sőt maradandót is! Mint ember .- és én ezt külön választanám most - nagyon, nagyon aljas dolgot követett el. Most már hivatkoznak arra is, hogy a kislány akarta a szexet, de ez biztos, hogy nem igaz! Amerikai lapban olvastam, hogy leitatta/ták és valami kábítószert is tettek az italába.
Ha felmentik és nem bűnhődik ezért az ocsmány tettért, számomra az az üzenete az egésznek, hogy bizonyos emberek követhetnek el bűnt, megússzák. A másik az, hogy ha valaki bűnt követ el, szökjön el az igazságszolgáltatás, börtön elől. Ez pedig káros és erkölcstelen üzenet mindenki számára:
kramermoni
Az. hogy valaki hires Oscar dijas filmrendező, az nem predesztinálja ,hogy az elkövetett bünért ne bünhődjék. Azt hiszem ,mint minden hasonlat pld-a ez is sántitani fog, de kb.12 éve ,mikor SG német teniszvilágbajnoknő édesapját elitélték adócsalásért, szó nélkül letöltötte büntetését./mármint a Graf apuka/., akkor Polanski sem hiszem,h más megitélés alá kell , hogy soroljuk. A pedofilia bün , ergó....
Kakastoll
A felesége meggyilkolása és az erőszak között nincs semmi összefüggés, csak az, hogy ő az erőszakban a bűnös.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.