1998. december 17-én halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a fővárosban, az áldozat egy fiatal rendőr, aki előtt ott állt még az egész élet. A másik kocsit egy ismert énekes, Császár Előd vezette, akiről hamarosan kiderül, hogy kábítószert fogyasztott. Innentől kezdve az énekes élete visszavonhatatlanul megváltozott, hiszen az emberek gyűlölték és megvetették, amiért gyakorlatilag egy másik ember halálát okozta. Ráadásul megúszta egy felfüggesztett börtönnel, ami még felháborítóbbá teszi a dolgot. Négy évvel a tragédia után Császár Előd könyvet írt, hogy elmondja a maga igazságát a balesettel kapcsolatban, illetve bemutatni azt, hogy mennyire megváltozott a régi önmagához képest.

Forrás: hu.shvoong.com
Feltöltő: vaslady
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Hiába ir könyvet az eseten már semmi sem változtat még felháboritonaktartom az egyszerü embernek lekell ülni a büntetést neki meg nem kellet hol itt az igazság.
SELIG
Az a szerencsétlen rendőr már nem tudja elolvasni. Sőt szerintem a családját sem érdekli, hogy mi van ezzel a kis pöccsel.
bigyibogyo
valamelyi ker. tv -nel betoltak csaszar elod moge hatterzenenek a bodycount: cop killer -t :P
www.youtube.com/watch?v=BSvD5SM_uI4
finom utalas :P
ugyeugye
én arra emlékszem, h ez is egy nagyon furcsa ügy volt. a rendőrt nagyon sajnáltuk!
luciferi
Ez a kis népművészeti cseréptárgy még plusz pénzt akar csinálni abból, amit elkövetett? Okádék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.