Megszüntetné az RTL Klubot és a TV2-t az ORTT tagja, Szalai Annamária. A médiaszakember állítja: Joshi Bharat és Mónika show-ja nem a délutáni műsorsávba való.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Lajos10: Én elég sokat ágálok a kereskedelmi tévék szarságai ellen, mégsem nézem őket soha egy percig sem, mert untig elég belőlük annyi, amennyi akaratom ellenére a tudomásomra jut. És remélem, nem akarod például nekem elmagyarázni, hogy nézek ilyesmit, amikor pontosan tudom, hogy nem! Úgyhogy az elméleted az én szemszögemből máris kútba esett.
kiscserkész
Mind kettő fajtárs műsor. Rendesebbek a kapót pénzért sem teregetik ki a család problémáit.
furfang
Felőlem nyugodtan bezárhatják sosem nézem őket. Rövid az élet ahhoz, hogy egy percet is ilyen gagyira áldozzak, mint Mónika, Győzike, Claudia, Józsi barát, a vetkőző lantművész, és a csuda tudja felsorolni a sok marhaságot. Vágót annak idején a Legyen Ön is milliomos műsorával szerettem. Ha nagy ritkán egy-egy jó filmet játszanak azt megnézem és aztán kész is.
pacsirta
Ezek a műsorok valóban nem sokat érnek!
anka
- nagy dolog! - nem sajnálja senki...., vagy mégis?
sortziu
Ünnepek alatt, azért jók a műsoraik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.