A magyar élelmiszerkönyv előírásai szerint a virsli legfeljebb 69% vizet tartalmazhat. A maradék pedig... nos, aki meggyőződéssel ragaszkodik a virslievéshez, inkább ne olvasson tovább.
Forrás:
lifenetwork.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
15 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Szerintem az egér is meg a pocok is ehető /bár nem kóstoltam még/ de a vírslíről az hittem, hogy gabonaipari termék.
A legjobb virsli a jóminőségű marhaszínhúsból készithető, -ennek a legjobb a vízfelvevő képessége, önköltségcsökkentés céljából tettek eleinte bele sertéshúst, Így jött létre aztán a csak sertéshúst tartalmazó virsli, és ennek analógiájára a baromfi virsli. És sajnos mamár "megalkották" a csak emberi fogyasztásra alkalmas virslit, amit a kutya sem eszik meg....- ez a legolcsóbb.
4 perc, sok info nincs benne. de kiemeli kap pasztor hus-os (ott szoktam venni) virlsit:)
Új hozzászólás