Csernus doki szerint valódi önbizalmat úgy lehet szerezni, hogy érzelmi vagy racionális szempontból olyan próbatételbe és megmérettetésbe ugrunk bele, amelytől iszonyúan félünk.

Forrás: videoklinika.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
@kiwi: amióta láttam Somát, amit fényes nappal a járda közepén letolja a bugyiját és pisil, azóta nem nagyot adok a véleményére.
kiwi
@Kakastoll: már megint belefutunk az ember ítéletébe. megmondom őszintén, nem nagyon akaródzik erről vitatkozni, de akkor mondd el, miért lett emiatt hiteltelen számodra Soma gondolkodása, miben ütközik ez a viselkedés a mondanivalójával.
Kakastoll
@kiwi: Szerintem aki felnőttként ilyen dolgokat művel,az önmagát reklámozza. Ki mint él úgy ítél. Épp ezért a magamutogatók és most ne soroljam még kik, amúgy is kitalálod, nem tartoznak az én példaképeim közé....még ha tökéletes igazságot mondanak is.
A véleménynyilvánítás nem ítélet.
kiwi
@Kakastoll: bár nem tudom, milyen körülmények között történt az eset, és azt sem tudhatom, hogy megtörtént-e, tegyük fel, hogy igen. Soma soha nem állította magáról, hogy ő egy borsószem hercegnő. Ő egy vállaltan dögös, bevállalós nő, aki az életet a lehető legnagyobb kanállal eszi, kipróbál mindent, amit csak lehet. most ezzel nem akarom azt mondani, hogy oké azt csinálni, amit leírtál róla, nem, nem szép dolog, csak épp nem teszi hiteltelenné a személyt. Soma is egy ember, hibákkal, akár még részeg is lehetett, és hát ő nem egy szégyellős fajta. Számomra nem lett ezzel kevésbé hiteles. Ha mondjuk Várkonyi Andrea tette volna ezt a szemem láttára, akkor viszont csodálkoznék, hogy nocsak, ez a nő miért jár mindig nyakig begombolt ingben, és mire építi azt a visszafogott, mosóporreklám imázst. Nem tudom, érted-e, amit mondani akarok. A hiba, amit elkövetsz, az is árulkodik rólad. Soma hibázott, de nem ÚGY, hogy ne fogadjam el a gondolatait. Mondjuk ha kiderülne róla, hogy titokban orgazmus tanácsadásra jár, mert soha nem volt még orgazmusa, akkor valóban hiteltelenné válna. :)
Kakastoll
@kiwi: Kétfelé beszélünk. Én az én véleményemet írtam le, a saját véleményemet, ami nem kell senkit befolyásoljon, vagy más véleményre térítsen.
Te azt gondolsz róla amit akarsz, neked sem kötelező az én nézeteimet valld és nekem se a tiédet.
Nem is kell elhidd amit írok, viszont én láttam a képet, és épp azért mert bevállalós, és az életet nagykanállal eszi ezért nem tudok adni a szavára.
erzsi0055
Önbízalom??? Kérdem Önmagamtól: Mikor az embert próbálják elnyomni a házasságban totálisan elválik, nagy Önbizalommal neki vág a világnak, megtalálja újból élete párját - és rádöbben nincs tökéletes világ. A politia belerandít a megszokott életvitelbe és újból bizonytalanná teszi az életünket, próbálunk a megváltozott körülmények között élni, de az hazudik aki azt mondja, hogy az Ö Önbízalmát még nem ingatta meg semmi és senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.