Egy jó szerelmi kapcsoltban nem kell titkolózni, de annak sincs értelme, hogy a volt barátról/barátnőről meséljünk a jelenlegi kedvesünknek. Amennyiben a múltbeli kapcsolatok érdeklik a jelenlegi partnert, valószínűleg önbizalomhiányban szenved.

(Forrás: videoklinika.hu, kiwi által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lollipop
ez hülyeség, jó tudni, milyen tapasztalatai vannak a másiknak. természetesen nem vájkálni kell a másik múltjában, nem a részletek a fontosak, hanem nagyvonalakban, felülről rálátni, hogy milyen hibákat követett el, miben erős, miben gyenge az illető párkapcsolatilag. jó ezeket előre tudni
bigyibogyo
Szeritnem is hülyeség. Én büszke vagyok azokra akikkel együtt voltam. Szeretek róluk mesélni. Az életem részei voltak. Kérdezés nélkül persze nem hozom szóba.
Lollipop
@bigyibogyo: hát nemtom, dicsekedni az exekkel, az mennyire esik jól egy aktuális barátnőnek. ez tényleg veszélyes talaj, szerintem nem is tartozik másra, hogy milyen csodálatos vagy kevésbé csodálatos volt az exbarátnő. én inkább a kapcsolati viszonyokra gondoltam, azokról érdemes beszélni. fény derülhet rá, mi az a hiba, amit folyamatosan minden kapcsolatban elkövetsz, lehet belőle tanulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.