AdamT

Egy eltűnt szakdolgozat margójára

Van egy bölcs mondás: Aki az iskolát is csak tanulással tudta elvégezni, az az életben is csak munkából fog megélni.

Strasbourgból megmondják a frankót

Strasbourgból megmondják a frankót, tényleg úgy tűnik.

Gyurcsány szarul látja a dolgokat

Ez a bizottság nem azért jött létre, hogy eszméről és elvekről vitatkozzon.

Én nem értem... (komcsi táblák)

De tényleg minden hidunkon ott díszeleg a seggnyaló szöveg, hogy a fasizmus rémtetteit virághalommá változtató kommunisták mennyire hálásak egymásnak.

A legelvadultabb nácik toltakoztak a kitoloncolás ellen

A vészkorszakra hivatkoztak azok a tüntetők, akik ma a francia nagykövetség előtt tiltakoztak a franciaországi kitoloncolások ellen.

Bede Márton pesszimizmusa = NEM MENŐ

Jó, értem én, hogy valakinek még a Mars csoki is keserű, de azért az mégse járja, hogy hetet-havat összehordunk és egy kalap alá vesszük az összes vezetőjét Magyarországnak.

A Washington Post hiteltelen cikkéről

Azt hiszem, hogy senkit sem ért meglepetésként a hír, miszerint a Washington Post sovinizmusba történő elhajlással vádolja az újonnan alakult kormányt.

Pogácsamatek feladvánnyal

Mindenki hozza a hírt, miszerint Hiller Pistiék 5,5 millát pogácsáztak el cirka 4 hónap alatt.

Fideszisztán újra támad

Ha a cél az ország boldogulása, akkor ezek az eszközök (alkotmánymódosítás, pártkatona ültetése a Sándor palotába, stb...) megengedettek

Fideszisztán - Durva

Jogilag továbbra sem kérdőjelezhető meg a Fidesz tevékenysége, azonban bennem egyre inkább felvet bizonyos kérdéseket az ország irányításához való hozzáállásuk. Tudjuk, hogy a 2/3-os többség egy eszköz, és mint ilyen, több célra is felhasználható. A legszerencsésebben nyilván az lenne, ha a haza szolgálatába állítva, önös...

Köszönöm - Durva

Köszönöm az Országgyűlésnek, hogy 20 évvel a rendszerváltoztatás után végre erős kezet nyújtottunk a határainkon kívül élő, magyar identitásukat 90 éve megalkuvást nem tűrve örző embertársainknak.

Lehet más az MSZP? - Durva

Egymás szavazóit megszólítani nem örgödtől való tett, hiszen ha minden párt csak a biztos szavazóira koncentrálna, bizonyára egyik párt sem lenne képes szignifikáns szavazatgyarapodásra.

Évekig marad a szar - Durva

Az viszont engem szomorít el, hogy felnőtt, érettségivel rendelkező embereknek alapvető fogalmuk sincs az állam működéséről.

Nyakó úr butáskodik - Durva

Ki a végrehajtó hatalom?

Milyen lenne a pártok légitársasága? - Durva

MSZP

Fájdalmas Cusi-ügy - POLISZ

Budai Bernadett egy meglehetősen kényszeredett megoldáshoz folyamodott, amikor az MSZP nevében kellett kommentálnia az egykori aranyifjú elsőfokú ítéletét.

Bicskanyitogatás - POLISZ

Ezek az emberek személyesen voltak érdekeltek az ország kudarcában, mivel addig tudtak pancsolni a dagványban, amíg egy rokkant nemzettel állnak szemben.

Meghiúsult pártbeszéd - POLISZ

Lehetett volna LMP - Jobbik vita.

Holotagadás reloaded - Durva

A két sápadt férfi egyszerre ér a börtön egyik folyosójához.

Lehetőleg Mindet Pusztítani - Durva

Röviden így lehetne összefoglalni a Szent Korona Rádió honlapján megjelent cikket.

A kapcsolat.hu oldalt ovisok szerkesztik délután - Mindenes

Egy magára valamit is adó párt...

Kétmillió honfitársunkat leférgezni: nem menő - Mindenes

A véleményünk szerint teljesen egyértelmű, hogy miért nem lehet kétmillió fideszes aktivistát és szimpatizánst féregnek nevezni csak azért, mert a legnépszerűbb magyar pártnak adják az ajánlószelvényüket, és miért nem lehet a Fidesz kampánymódszereit a kékcédulás választásokhoz hasonlítani – egy ilyen poszt után azonban...

LMP - egy álom halála

Eddig én is igyekeztem figyelemmel kísérni az LMP tevékenységét és legbelül bíztam benne, hogy egy olyan párt kerülhet hamarosan döntési pozícióba, amelyik szakít az eddigi hagyományokkal.

Elhagyó - Mindenes

Miklós ránézésre is egy tisztességes politikus benyomását kelti. Nem is értem, hogy hogy merülhet fel bárkiben is az, hogy ez az ember nem tisztességes. A rendszerváltás óta nem volt még ilyen intenzív lejárató kampány senki ellen sem. A BKV két volt vezetője titokban összesúgott és mindketten hamis vallomást tettek. Másképp...

Hajráhelyzet - Mindenes

Nem szeretnék a 2010-es választásokkal kapcsolatban esélyt latolgatni, ezt meghagyom a közvélemény-kutatóknak.

Újabb titkos részletek a FIDESZ programjából III. - Mindenes

A Tubesre 9 radart fog telepíteni a FIDESZ, további 17-et a Gellért-hegyre, 42 darabot pedig a Mátra különböző csúcsaira

Újabb titkos részletek a FIDESZ programjából II. - Mindenes

A legfrissebb, ma reggel kezembe került adatok szerint Orbán Viktor azt várja el a párttól, hogy a 2010-es választásokon a kiosztható 386 parlamenti helyből a Fidesz legalább 515 széket szerezzen meg, így biztosítva a 4/3-os többséget.

Újabb titkos részletek a FIDESZ programjából - Mindenes

Orbán Viktor kiemelt témaként kezeli a sportot.

Tippek Dávid Ibolyának - Mindenes

Ezúton szeretnék Dávid Ibolyának pár tippet adni, hogy kiket kéne még a hajrában megkörnyékezni.

Mindenes - Most akkor Hende a Vona?

A Fidesz vezetősége jól láthatóan rástartolt a Jobbik szavazótáborára, ennek a kampánynak új arca van. Emlékszünk, régebben Kövér László volt a Fidesz ügyeletes széljobbról csábító katonája, azonban Laci mostanában kissé kegyvesztetté vált. Nem úgy Hende. Az ex MDF-es politikus évek óta szervezi a polgári köröket, ide...