Aki Én

Bőven lehet fedezete a Mol-nak a benzinársapkára

Április derekára tovább nyílt a Brent-Ural árkülönbözet, ami a korábbinál is kedvezőbb helyzetet teremt a döntően orosz olajat finomító magyar olajcégnek.

Buletine de vot din Ungaria aruncate la Livezeni --Marosvásárhely mellett egy hulladéklerakatban egy teljes zsák kidobott magyarországi választási szavazólapra bukkantak.

A képsorokból kiderül, hogy már kitöltött szavazólapokról van szó, néhányon jól látható, kikre adták le szavazatukat azok, akiknek borítékja az illegális hulladéklerakat szemétkupacai között végezte.

Összeugrott egy magyar és egy ukrán autós Tatán az autóra ragasztott Z betű miatt

„Az egyik tatai Shell-kúton vasárnap délután összeverekedett két autós, a rendőrök helyszíneltek is az eset miatt” – írta olvasónk.

OV22-es rajongót és bűnözői múlttal hencegő volt MSZP-st is indít Gattyán György pártja

A kosz és a dugó visszatérő téma a fideszes közbeszédben, holott a város köztisztasági büdzséjét a kormányzati megszorítások miatt kellett megvágni. Egy friss felmérés szerint Budapesten legfeljebb 2020-hoz képest nőtt az utakon a torlódás, a 2019-es, Tarlós-éra idején mért szintet még mindig nem érte el.

Zalatnay Sarolta már Bayer Zsolttal pörög: mit szól ehhez a leszbikus lánya?

Nemrégiben sok millió esett le Cininek a kormánytól. A múltkor Stop, Gyurcsány pultnál pózolt, most Bayerrel pörög Cini

Megaberuházás a Fertő tavon, avagy közpénzből természetpusztítás - Greenpeace Magyarország

A helyiek és a természetvédők tiltakozása ellenére Magyarország kormányának egyik legtöbb közpénzből finanszírozott természetpusztító idegenforgalmi beruházása a Fertő tó soproni szakasza mentén a megvalósítás fázisába lépett.

Ezt a menekülőutat választotta a kormány a megfigyelési botrányban

“Egy olyan világban élünk, ahol hihetetlenül sok veszély leselkedik a modern államokra.

“Kitett egy papírzsákot és abból fizette ki a jelölteket"

Seres Mária és Stekler Ottó számos rablópártot épített fel az elmúlt évtizedekben.

Megtízszerezte bevételét a kínai vakcina-beszerzésben közvetítő magyar cég

Az üzleti sikert egy dolgozóval érték el.

Magasabb az ellenzéki szavazók között az oltási hajlandóság, mint a kormánypártiak körében

A megkérdezettek 61%-a nem gondolja az ellenzéket oltásellenesnek, és az ellenzéki érzelmű szavazók nagyobb arányban oltatnák be magukat a koronavírus ellen, ha választhatnának a vakcinák közül, mint a kormánypártiak – derül ki a Publicus Intézet Népszava felkérésére március végén készített, ezerfős mintán alapuló online...

Kiderült: Lesújtó jelentést adott ki Magyarország médiapiacáról az EU emberi jogi biztosa

14 oldalas jelentést adott ki az Európa Tanács, amelyet Dunja Mijatovic emberi

Ötször több pénz ment sportra, mint egészségügyre a járványban

A járvány miatt megszaladt költségvetési hiány és államadósság mellett, valamint a zsugorodó GDP mellett jelentős költségvetési átcsoportosításokba kezdett a kormány.

Rétvári ocsmányul csúsztatott vakcinaügyben, amivel véletlenül leleplezte, hogyan csalnak a számokkal

Rétvári Bence államtitkár az alábbiakat írta ki Facebook-oldalára csütörtökön:

A kormány nem azt kapja, amit vár, de mi sem

Úgy tűnik, mindenki csalódik valakiben: a magyar kormány vakcinákat várna Brüsszelből vakcinaútlevelek helyett, mi pedig például átlátható oltási programot a Magyarságkutató Intézetnek frissen adott 1,2 milliárd forint helyett.

Személyi vitákhoz vezetett a balatoni pénzosztás a turisztikai ügynökségnél

A balatoni vendéglátóhelyek közül Laposa Bence érdekeltségei kapták a legtöbb támogatást a Magyar Turisztikai Ügynökségtől, miközben ő egyben a szervezet tanácsadója is.

Körömszakadtáig titkolták: Közel 5 milliárd forintba került a kiskunhalasi Covid-kórház

Orbánék hétpecsétes titokként kezelték az információt, nem véletlenül.

Napi humor!

ATTENTION !!!

Egy kisfiú folyton a garázsa elõtt biciklizett, a reakciója mindenkit meglepett

Egy amerikai ingatlantulajdonos észrevette, hogy egy környékbeli gyerek minden nap végigbiciklizik a kocsibeállóján.

A tervezett összeg töredéke ment bértámogatásra, nincs még egy ilyen szűkmarkú ország

Nem fukarkodott az ígéretekkel a kormány a koronavírus-járvány kezdetén, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) április eleji közleménye szerint 1200 milliárd forinttal támogatják a munkahelyek megtartását és újak teremtését idén. A qubit.hu által májusban megszerzett minisztériumi prezentációból az is kiderült,...

Állami lélegeztetőgép-beszerzés: 300 milliárd ment el 16 ezer gépre

A számok összességében azt mutatják, hogy 16 ezer lélegeztetőgépet 300 milliárd forintért vásároltak, ez pedig erős túlzásnak látszik. Ahogy írják:

Szolnok alpolgármestere világított rá a 10 éves Fidesz uralom eredményei

10 év Fidesz uralom eredményei

Szikora Róbert: Kutya vagyok, ugatok

Nyilvánvaló volt, hogy a barikád túloldalán álló balliberálisok beszólnak majd.

Magyarország a legszegényebb EU-országok között - elhúztak a szomszédaink

Némileg csökkent, de továbbra is óriási a különbség az Európai Unió leggazdagabb és legszegényebb országa, Luxemburg és Bulgária között - derült ki az Európai Unió statisztikai hivatala (Eurostat) által csütörtökön kiadott, a tavalyi előzetes adatokat tartalmazó jelentésből.

A GDP növekedése átverés, vagy lenyomtuk a németeket?

Hogy a retkes valagba lehet egy kiáramló munkaerő piacon, egy menekültválságban, egy európai konjunktúrában (növekedésben), egy halálraítéltnek látszó nyugdíjrendszerrel, elvándorló magyar munkaerővel, gazdasági csodát véghezvinni úgy, hogy azt mondhassuk, hogy a világbéke, a világ gazdasági növekedése után, ez is Orbán...

Infláció: Magyarországon a legmagasabb az egész EU-ban

A legnagyobb mértékben, 4,1 százalékkal Magyarországon emelkedtek éves összevetésben a fogyasztói árak (az adat hétéves csúcs). A további „pontszerzők” is régiónkból kerülnek ki: Romániában 4,0, Csehországban és Szlovákiában egyaránt 3,2, Bulgáriában 3,1, Lengyelországban 3,0 százalékos volt az éves infláció 2019...

Fóliában sült durbincs. Avagy, ha te is betekernéd

Fóliában sült durbincs recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. A fóliában sült durbincs elkészítési ideje: 60 perc

A népnek joga van elkergetni a kormányt

Orbán Viktor a következőket mondta 1998. április 9-én a Magyar Nemzetnek: „Soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva.

Kihasználatlanul működik az ország egyik legmodernebb szakrendelője

CT, MR, a legújabb endoszkópos készülékek, többféle lézerterápia, a legújabb regeneráló készülék - csak néhány felszerelés az ország egyik legmodernebb szakrendelőjéből.

Egy jó asszony mindent megbocsát?

Na de tegyük akkor mindezt félre, Borkai nem lépett vissza, igaz, más, fejlett országokban a tizedéért nemcsak visszalép egy politikus, de lemond, mert hát ilyen ez a showbusiness, ha a kirakatban vagy, elvileg a kirakathoz és a kirakaton szereplő cég (ország) nevéhez méltón kellene viselkedned.

250 milliót vettek ki Borkaiék orgiája előtt a barátok cégéből

Néhány héttel azelőtt, hogy – a szexvideókat szivárogtató névtelen blogger szerint 2018 májusában – Borkai Zsolt győri fideszes polgármester és barátja, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd legalább három nő társaságában orgiázott egy adriai jacht fedélzetén, 250 millió forintos osztalékot vett ki az Immobilien Trade Center Kft.-ből...