Apatszerek

@advocat: Többségben volt a tömeg, a rendőrökkel szemben, így az lenne a fordított sorrendűség, ha amennyiben a rendőrségnél kevesebb lenne a sérült, hiszen ők alkalmazták a tömegoszlató eszközöket, (kiképzetlen tanuló vezényelt rendőröket) és nem a tömeg volt felhatalmazva a kisebbséggel szembeni fellépésre.
@Köb Jani: Hű ha ez megadta a pártnak a löketet, de nem kerülöm meg az igazság tartalmát, az viszont bizonyított, hogy az általad írtak igazat állítanak, maszatolás nélkül bizonyítottak.
Zaklatással vádolják az Amnesty International több vezetőjét
Felajánlotta lemondását az Amnesty International befolyásos nemzetközi emberi jogvédő szervezet legfelsőbb vezetőségének több tagja, s helyi idő szerint pénteken közzétett levelükben egyben bocsánatot kértek a szervezetben hatalmaskodás, zaklatás és nyilvános megalázás miatt uralkodó rossz munkahelyi légkör miatt. Személyi változás lehetséges, de a hatalmasság gyakorlása tovább folytatódik mert az az emberi hatalmasság a szervezet természetéből adódik, a nem szervezetben lévők ellen... Lehet maszatolni, az emberi jog védelméért miért kell szervezet, ha az állam az emberek érdekében vállalt szolgálatot, és nem ellen? Lám milyen furcsaságos igaztalanságok halmaza, van jelen az emberi jogok védelme tárgykörében.
A MOHOSZ felfedte a titkot: ezért sikeresek annyira a magyar sporthorgászok
@lusta: Egyik sem Áder János szerepel a képen, Dérer István, megjegyezte,hogy a magyar horgászsport megszervezése a tömeg- és az élsportra, valamint az utánpótlás-nevelésre egyaránt kiterjed. A horgászat hagyományosan európai sport, a nemzetközi versenyek dobogóin rendszerint ugyanaz a 6-8 ország váltja egymást – fogalmazott.Walter Tamás, a IV. horgász világjátékok aranyérmese elmondta, a magyar csapat az édesvízi kategóriákban sosem csúszott ki az első ötből az utóbbi 10 évben. Magyarország adottságai kedvezőek a horgászsport számára, a versenyzők tapasztalatait és technikáját pedig a szabadidős horgászok is átvehetik és hasznosíthatják – tette hozzá.
Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikával
@kokopelli: O1Géniusz, nálatok nincs, azért nem kell erőlködnötök mert székelés lesz a vége, az meg büdös.
Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikával
@Eladott Ország: Tullon túl gyenge agykommandó vagy, remény sincs rá, hogy számba vehetően felerősödj, sajnálatosan veszve vagy.
Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikával
@nevemnick: Bizonyítottan nincs önálló gondolataid, tapasztalataid az agykommandó tevékenységéből fakad, másolás, azaz indigózás. Azt viszont felejted, hogy indigózás az nem a saját vélelem kinyilvánítása, mert az nálad nincs.
Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikával
@tulipan: Az ellenzék mint agykommandó, neked meghatározza, hogy mi az amit neked támogatnod kell, egyet kell értened, mert a képzeleted annyira leépült, hogy csak a bohóc kommandó látványa az éltető elemed. Életszerű gondolatokat egyszerűen közérthetően felfogni sem vagy képes, mivel kötődésed nem az országhoz, hanem a pártodhoz, annak ideológiájához van, az ország a magyar érzület száműzve van nálad, vágyad a világi polgárának lenni ami semmi emberi módon van, de minek, cél nélkül állati ösztönökkel, ott jó ahol éppen van és él, de minek?
Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikával
Kellő információk hiányában szenvedőknek minden rossz, csak a saját férgük meglétére, annak megtartására irányuló fals szövegek szajkózására ügyelnek...Attól való eltávolodás születési hibának minősül... Értelmük nem haladja meg az óvodás kóri szintet. Azért néha elszakadhatnának a mesés kortól,is és mint gondolkozni képes érett, felnőtt , személyeket lehetne értékelni, de erre még a remény csak várat magára. Eldönteni sem képesek, hogy most az érzelmükre, v képzeletükre, semmiképpen nem az értelmükre hagyatkoznak, a zagyvaságok klaviatúra ütögetése közben.
Több milliárd euró ömlik Németországból Magyarországra
multi (főnév)
Store2.jpg

Nemzetközi nagyvállalat vagy üzletlánc, amelynek külföldön van a székhelye, de szinte minden országban vannak helyi képviseletei, vállalatai vagy üzletei.
A rendszerváltás után hazánkat is ellepték a multik. A multik sokak szerint kiviszik a vállalkozás hasznát az országból A multik olcsó termékekkel letörik az árakat. @kokopelli:
Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikával
Ha tudnál következetesen gondolkozni, akkor nem csak a látása, hanem a megélhetéséről is jutna eszedbe olyasmi, hogy ők vendégnek jönnek euróbába, és nem dolgozni Merkel anyuka meghívására. Európának jóvátételi kötelezettsége őket vendégként vendégségben tartani, mint gyarmatosítóknak. @advocat:
Több milliárd euró ömlik Németországból Magyarországra
Gáspár Bea azért nem kapott munkát, mert cigány, soha nem dolgozott, és nem is akar dolgozni, de jó cigány szokás szerint nem tudja megmondani, hogy hol, mely munkahelyen jelentkezett munkára, és ki volt az a munkaügyi személy aki cigánysága miatt nem alkalmazta. A 24hu volt, mert az csinált kamu hírt szokása szerint, mivel másra nincs tudása, azért alul iskolázott újságíróknak nevezett hulladékok gyártják a hírnek nevezett kitalációkat.
Saját megszűnéséről egyeztet a Jobbik – videó
@sokanvagyunk: Nos ezek a keresztényi megbocsájtás jelei. Bezzeg a szabadelvű, liberális söpredék nem lenne ilyen keresztény megbocsájtó lélek! (lásd Gyurcsány 2006 -os cselekedeteiket) Ez a világi magatartás jellemzi az egész ellenzéki bandát.
Fosztogatják Andy Vajna sírját
@picike1: Egyszer csak feltűnt egy fiatal – akkor még gyönyörű – lány, aki azzal vált ismertté, hogy akkori párja, Damu Roland színész (a lány elmondása szerint) bántalmazta. A zaklatott, csinos, fiatal hölgyet nem más, mint Andy Vajna kezdte el vigasztalni. Ez annyira jól sikerült, hogy végül kimondták a boldogító igent.
Szijjártó szerint a Sargentini-jelentés elfogadása "a bevándorláspártiak bosszúja"
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”
Jön a Horgászkártya: új, digitális korszak indul a horgászatban
A személyi igazolvány méretű kártya azonosításra és horgászjegyvásárlásra is alkalmas, miközben megteremti annak a lehetőségét, hogy a MOHOSZ naprakész nyilvántartásokat készítsen

- emelte ki.

A kártya birtokosai számára az egyik mobilszolgáltató saját díjcsomagot készít – közölte. Hozzátette, hogy

a dokumentum a horgászat időtartama alatt balesetbiztosítást is nyújt.

Hangsúlyozta, hogy a Magyar Horgászkártyát nemcsak online lehet igényelni, hanem személyesen, a horgászszervezeteknél is.

Szűcs Lajos arra is kitért, hogy 2019-től a MOHOSZ közfeladat ellátó szervezetként működik, ők végzik majd a természetes vizek horgászati célú kezelésének nagy részét. Emlékeztetett, hogy az elmúlt években több mint 120 ezerrel nőtt a regisztrált, "tiszta eszközökkel és tiszta papírokkal" rendelkező horgászok száma, ami mára meghaladja a 460 ezret, ezért jelenleg a MOHOSZ az ország legnagyobb civil szervezete.
Halálosan megfenyegettek egy bírót Borsodban
Ennek csak a beosztása bíró, de, hogy ítélkezéshez életszerű indoklást adjon arra képtelen.
A Hősök terére szerveznek megmozdulást a szurikátagyilkos fiúnak megtorlást követelők
Most fejezte be az általánost; kirúgni nem merték, mert az szegregáció. Az erőszakos cigány csak tizenhat éves egyszer még a tanárnőjét is a székhez kötözte. Ezért a cselekedetért lehetne a hősök terére vonulni, értelmesebb lenne, csakhogy értelmes ember ilyen esetnél nincs.
A Hősök terére szerveznek megmozdulást a szurikátagyilkos fiúnak megtorlást követelők
Veszprém megyei Királyszentistván közelében, a rendőrség emberölés miatt nyomoz. A kislány eltűnését édesapja jelentette be péntek este a rendőrségen. A hatóságok azonnal megkezdték a kutatást, a sólyi kislány holttestét szombat hajnalban találták meg. Ez nem hír az állatvédőknek... hisz csak egy gyerek...Sokan felháborodtak és megtorlást követeltek, mások túlzásnak érzik, hogy idáig fajult a dolog. Az állat értéke a gyerek értéke fölé emelve. Ez lett a Hősök terének mondandója, a tér lejáratása, az állat hősként való feltüntetése.
A Hősök terére szerveznek megmozdulást a szurikátagyilkos fiúnak megtorlást követelők
Ezek azok az eszement embernek nem de állatnak nevelkedett férgek, akik gyereket nem de állatot védnek. Igazi megnevezésük Állati lények.
Magyar György köszönetet mondott Vonának és Schiffernek a 2/3-ért
" Fiala megtapsolta az adásban Magyar Györgyöt, aki az összefogás hiánya miatt nyilvánosan és feldúltan „köszönetet mondott” Vona Gábornak és Schiffer Andrásnak. Magyar a választáson elvesztette a körzetét.
A műsorban szóba került a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatója, a „kitűnően megszervezett” Ja kérem Orbán takarodj , helyébe az ellenzék lépett, neki kell takarodni.
Másnap: az LMP rátámadt a szocialistákra Gyurcsány miatt
"A Neue Zürcher Zeitung (NZZ) című svájci napilap egyebek között rámutatott, hogy bár minden ellenzéki erő Orbán megdöntését tűzte ki célul, a baloldal és a jobboldali szélsőséges Jobbik párt közötti együttműködés csődöt mondott." Négy évenként Bukta egymást követően tudják ezek egyáltalán, hogy a vesztesből is sok, újból, és újból veszteséget megszokásból ismételgetni.
Juhászék több milliót gyűjtöttek eddig
A kamu az jövedelmező, ezt használják ki... a kamu szövegelésű majdnem pártképződmény.
Morvai megszólalt a visszahívása miatt
@szettevette: Mivel még nem vitték el, kiérdemelt helyre, egyre nagyobb mértékben bontakozik ki nála az elvonási tünet, ...de ezt a tünetet ...nem a gyógyszer minőségében kell keresni, hanem magában az ember valóság felismerésének kóros hiányában ... de ehhez még nem találtak tudósaink forgalmazható gyógyszert,...de ha feltaláltak volna, akkor sem tudna már segíteni rajta. Ez a betegség az MSZP- től ragadt rá, a libsi világpolgári hamisságával. Az is feltételezhető már róla, hogy saját magával sem tud már békességben lenni. Ez az egy okos ember tulajdonságát tükrözi.
Az MSZP-Párbeszéd négy helyen ajánlott fel visszalépést az LMP-nek és az Együttnek
@Béla333 Miért mit vártál az MSZP párbeszéd tingi tangli vezetőitől, majd a szavazók lerendezik ezt a két hányinger manuszt. Úgy legyen utána egyezkedhetnek.
Beszólt egy lánynak a diszkó után, a barátja fejberúgta
@egyvandor: Alapfokon ha nem tud viselkedni, akkor megérdemli azt ami a viselkedést emlékezetessé tudja tenni.