Baloselvű

Ha elfogy a pénz, Orbán kivezet minket az EU-ból
RÓNA PÉTER is alászállt amikor a SIMICSKA Lajos féle komolytalan, elfogult HÍRTV-nek nyilatkozott! Ráadásul amiket mondogat az nem is szakmai, hanem politikai vélemény. Egyúttal pedig a JOBBIK-ot dicséri, amely pártot Simicska megvett! A migránsok befogadást is helyeselné, ami aztán tényleg ellentétes az országunk érdekeivel. Róna képzelődik amikor azt állítja, hogy Orbán kivezeti az országot az unióból, Orbán ilyent soha nem mondott, sőt az ellenkezőjét állítja. Róna állítása, hogy az ország az EU-ból él, pont olyan komolytalan és megalapozatlan mint az interjúja. Illene tudnia, hogy a magyar gazdaság teljesítményét még az ország legádázabb politikai ellenfelei is elismerik és nagyra értékelik.
Nahát még pont Karácsony Gergely félék hiányoznak az országnak. A liberális, balliberális, álbaloldal és álcivil szervezetek képviselője. Semmi újat nem tud mondani csak a demagóg populista dumákat ismételgeti.Az ilyenektől semmi jót nem lehet várni, csak a hatalom érdekli és a kerületében sem csinált semmi jót!
Korrupcióellenes tüntetést szerveztek Felcsúton
SOROS GYÖRGY a hálózatán keresztül hergeli a népet és az INDEX ami Simicska Lajos tulajdonában van örömmel ad erről hírt.
Persze a szervezőket most is jól megfizetik akik a népet jól megvezetik. SOROS nem is tagadja, hogy szerepe van a Magyarországi zavargások kirobbantásában és ehhez mindenkit lefizet és mindent bevet. Rosszat akar az országnak és a népnek, sajnálatos, hogy sokan bedőlnek a hazug és gyűlöletkeltő az embereket összeugrasztó aknamunkájának.
Óriási tüntetés lesz Budapesten, lezárják a fél várost – mutatjuk, merre ne menjen kocsival
Úgy látszik a SOROS György féle hálózat nálunk is mozgatja és hergeli a népet! A szervezőket jól megfizetik, akik a népet jól megvezetik!
Pár éven belül 370 ezer ember hagyhatja el Magyarországot
A nagytőkés, burzsuj, kapitalista GYURCSÁNY Ferenc azt mondta amikor miniszterelnök volt, hogy akinek nem tetszik a rendszer az hagyja el az országot! Sőt később jól el is verette azokat akik ellene demonstráltak. Sokan megfogadták a tanácsát és elhagyták az országot, mert az népnyúzó MSZP kormányok idején távoztak a legtöbben. Most ugyanazok próbálják a saját bűneiket mindent kiforgatva a mostani kormányra hárítani és nem tudják elviselni, hogy nem ők vanank hatalmon és még a népnek is sokkal jobban megy mint az ő idejükben!