Borsó

Letépték, majd meggyújtották a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról
Még szerencse, hogy eldicsekedtek vele. Már arra gondoltam, hogy az agysebész-konferencia résztvevői tették. Most, hogy letépték a zászlót, meg is szűnt a homoszexualitás, ami egyébként kötelező lett volna jövőre, de így megúsztuk, hála ezeknek az okos és bátor férfiaknak.
Egy ötfős magyar család elkapta a koronavírust, egyikük kórházi ápolásra szorul
Klassz, akkor hát elmentek a magyarok, hogy összefertőzzék Horvátországot. Így járvány idején roppant okos ötlet céltalanul utazgatni, hiszen így lehet minél több embert összefertőzni, esetleg meg is ölni.
A gyermekpornográfia miatt elítélt Kaleta Gábor ügyvédje visszavonta a fellebbezést
Mélyen vallásos, azt elhiszem. A katolikus papok pontosan ugyanúgy szeretik a gyerekeket, mint Kaleta.
Idegesítette nevelt kisfia sírása, naponta ütötte, és végtagjait megragadva dobta be a kiságyába a másfél éves gyermeket, akinek több csontja is eltört
Az anyuka mindeközben mi a búbánatos lófarkát csinált? Megelőző jelleggel nem kellene őt is bíróság elé állítani, ahol elmagyarázná, miért volt fontosabb neki a pénisz, mint a kisgyerek?
Szexrabszolgát akart venni egy pedofil
Majd kap felfüggesztett börtönt és kemény félmillió forintnyi pénzbüntikét, mint a mi pedofilunk, Kaleta Gábor. Vagy az új-zélandi férfi nem Fideszes..?
Döntött a Kúria a "lúgos" orvos ügyében
Van az egész ügyben valami szörnyen bizarr. A nős, sokgyerekes, állítólag mélyen vallásos gyökér inkább örült volna annak hogy a szukája kitette a szűrét, így legalább sima vége lehetett volna a félrelépésének. Gondolhatta, hogy még ha nem is ítélik el (majdnem úgy lett a vak komondorok országában) a nőnek akkor is első dolga lesz őt megnevezni, ha megkérdezik, milyen férfiakkal volt kapcsolata az utóbbi időben, aki ilyen személyes, ilyen alantas bosszút akart állni rajta. Ez a fogyatékos annyira meg akarta nyomorítani a szeretőjét, hogy inkább a saját és a kölykei életét is tönkretette. Börtön után meg majd se a nők, se a munkaadók nem állnak majd szóba vele, annyira hírhedt lett a drága Bene Krisztián. Megérte vajon köcsögnek lenni?
Hosszú Katinka Orbán Viktornál járt, és tetszett neki, amit látott
Az nem zavarta Katinkukát, hogy hány rohadozó épület, hajléktalan ember, kukát túró nyugdíjas, koszhegyek és patkányok veszi körül AZT a kilátást?
Szexuálisan bántalmazott egy kórházi beteget az alkalmazott
Már csak ez hiányzott a retkes, omladozó magyar kórházakból, a markukat tartó orvosok mellé. Az 53 éves borsodi úr édesanyja és kishúga éppen nem ért rá?
Ez lehet a vég: megkezdődtek a felmondások az Indexnél
A diktátor azt tesz, amit a magyarok megengednek neki. Ez sem az ő hibája, hanem a miénk, hogy erre is csak a szemöldökünket húzzuk fel.
Felrobbant a kocsiban felejtett kézfertőtlenítő
“Újabb koronavírussal kapcsolatos álhírről rántották le a leplet

Az alkoholos kézfertőtlenítő önmagától nem kap lángra ha az autóban felejti valaki, mert a tűzoltóság szerint ehhez nagyjából 300 Celsius-fokos hőmérsékletnek kellene lennie az autó belsejében - derül ki az Index cikkéből.

Rémisztő videókkal demonstrálták azt az álhírt, hogy az autóban hagyott alkoholos kézfertőtlenítőktől a nyári melegben felgyulladhatnak az autók. A videók a Facebookon és a Twitteren is megjelentek, sőt egy wisconsini tűzoltóság is átvette őket. A rémületet okozó posztot később törölték, majd a videókról viszonylag hamar kiderült, hogy nem ott és nem akkor készültek - olvasható a portál cikkében.

Az egyik például egy 2015-ös videó Szaúd-Arábiából, vagyis nem most gyulladt fel, nem a kézfertőtlenítő miatt, és nem az Amerikai Egyesült Államokban, és a többi videó is legalább egy éves.

A tűzoltóság szerint az alkohol begyulladásához nagyjából 300 Celsius-fokos hőmérsékletnek kellene lennie az autó belsejében. Az alkohol persze tűzveszélyes anyag, de amíg valaki nem gyújtja meg direkt módon öngyújtóval vagy gyufával a kézfertőtlenítőjét azaz nincs olyan tűzforrás, ami lángra lobbanthatná, addig nem kell attól tartania, hogy spontán leég az autója fertőtlenítő miatt a portál beszámolója szerint.”
Többet nem lehet Vuhanban a vadon élő állatokat megenni
De jó! Csak pár millió más kontinensen élő, ártatlan ember halála, meg családok és cégek ezreinek anyagi csődje kellett hozzá. Szuper!
Emberöléssel gyanúsítják L.L. Junior tavaly elhunyt kisfiának édesanyját
@Zsopiale: Fogalmazz óvatosan. Bármelyikünk gyerekével bármikor történhet tragédia, kisgyerekként az ilyen hülye balesetek, később bulizáskor szinte bármi, és a fiatal felnőtt kezében a jogosítvány is veszélyes fegyver. Eleve felesleges ezt a gyászoló anyát büntetni, sem a börtön, sem a tahók kritizálása nem ér fel a fájdalmával. Szóval csak ésszel köszörüld a nyelved a bajban lévő embertársadon.
Megerőszakolta testvérét karácsonykor a kőbányai gyilkos – videón, ahogy elfogták
Súlyosan bántalmazó családban nőhettek fel azok a szerencsétlenek, akik a hír olvastán liberalizmust emlegetnek, majd vigyori smileyt tesznek ki. Gondolom gyermekkorukban nekik is több jutott az apjukból a normálisnál...
A Fidesz nem engedi el Karácsony torkát
A koronavírus elleni védekezés a kormány dolga, ezért kaptak most rendkívüli engedélyeket. Hoppá.
"Megalázó" – egy magyar háziorvos megmutatta, miket kapott az államtól "védőeszköz" gyanánt
“ - Igaz-e, hogy Moszkvában Mercedeseket osztogatnak?
- A hír igaz - közli a jereváni rádió -, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.” Ennyit Orbánról.
Index: A sírás határán álló ápolónőknek és szociális munkásoknak kell közölni a rokonokkal, hogy vigyék haza beteg hozzátartozóikat a kórházból
“ A kedd esti Magyar Közlönyben több kormányhatározat is megjelent, ezek egyike az idei költségvetésen belüli forrásátcsoportosításokról szól. Ennek keretében a Központi Maradványelszámolási Alapból 1,9 milliárd forintot oszt szét különböző fejezetek között. Ebből összesen 433 millió forint pluszt kap a sport, pontosabban

300 millió a versenysport és olimpiai felkészülés szakmai támogatására megy,
133 millió foint pedig az egyedi sportlétesítmény-fejlesztések támogatására.
A maradványelszámolási alapból átcsoportosított összeg legnagyobb részét, 1,1 milliárd forintot az egyházi alapintézmény-működésre irányította át a kormány. 100 milliónál több plusz forráshoz, 179 millióhoz jutott most a Bethlen Gábor Alap, 112 milliót pedig az egyéb kulturális intézmények kaptak a dologi kiadások fedezésére.“

Vajon miért nem az egészségügynek adja most ezeket az összegeket? Csak nem azért, mert onnan semmiféleképpen nem tudja visszalopni?
"Röhej" – megkérdezték a járókelőket, mit szólnak a Margitsziget lezárásához
Az immunrendszer nem attól erősödik, hogy futás közben belelihegitek a nyálatokat az összes mögöttetek jövő képébe.
Vasvári Vivien: a volt párom folyamatosan megcsalt – Fecsó válaszul kiteregette a szennyest
Ez de szar duma, öregem. Azért csaltalak meg, mert te ilyen-olyan voltál. Nem, azért csaltad meg, meg nem voltál elég tökös eléállni, és közölni vele, hogy vége. Nem mellesleg lánygyerek mellett megcsalni a feleséget különösen praktikus, legalább lesz egy újabb önmagában bizonytalan, szeretetéhes kamaszlány, aki mindenkivel lefekszik, aki két jó szót szól hozzá.
Fidesz: Megdöbbentő az ellenzék viselkedése a járvány alatt
Épp kifosztják az önkormányzatokat -bosszúból, mert Budapesten elbukott a Fidesz- 150 milliárdot szánnak propagandára, 600 milliárdot költenek Budapest–Belgrád vasútvonalra, és akkor az ellenzék viselkedik megdöbbentően? Komolyan?
Károly herceg koronavírusos
@Csizmás Kond: Ízléses poénjaid vannak. Látszik, hogy nem vagy az az agyoniskolázott típus.