Borsó

Köszönjük meg a kormánynak! Soha nem utáltak még minket ennyire a lengyelek, mint most
“Köszönjük meg a kormánynak!”
Nem egészen. Köszönjük meg a Fidesz szavazóknak. Az inflációt, az ország rossz hírét, az egyre kevesebb orvost és tanárt, meg a többi jót. Tudtuk előre, hogy a tolvaj tovább fog lopni és rombolni, de birkáék csak rá szavaztak, hát itt az eredmény.
Kulcsár Edina beperli az RTL-t, amiért súlyos vádakkal illették
“csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még így is tűrni.”
Írja ezt a ringyó, aki még az esküvője napján is a férje exét szidta, és aki szó szerint még a vécéről is posztolt magáról. Meg hát Dubajban sem a szex a lényeg, nem azért fizetnek 50-100ezer dollárt egy éjszakáért, hogy simán csak beleürítsenek a csajba. Ott bizony elképzelhetetlen undorító dolgokat csináltatnak ezekkel a nyomorultakkal, azok után ő meg a méltóság nem említhető egy mondatban. Pereljen csak, vicces nézni hogyan vergődik, miközben egyre mélyebbre süllyed a sárban.
Hadházy: "Egy civilizált, demokratikus országban nem merné egy miniszterelnök így szembeköpni sok millió választóját"
Most mi baja van Hadházynak? Ugyan mi másra kellene a befizetett pénzünket költeni, ha nem a csüngőhasúra? Ebben a tejjel-mézzel folyó Kánaánban már minden a helyén van, mindenki biztonságban van, mindenkinek van rendes jelene és kiszámítható jövője… hát akkor a maradék pénzt hadd szórja már el Orbán saját magára. Mit akartok még attól a drága jó embertől, ha már ilyen gyönyörűen rendbeszedte az országot, akkor miért ne lazíthatna kissé a nadrágszíjon szegénykém?
Nagy Melanie reagált G.w.M alázó megjegyzéseire
Az esküvőm napján én is az előző kapcsolatommal voltam elfoglalva és róla írtam hosszasan. Ja, nem. Minek vette el akkor azt a Dubajozós ex(?)prostituált Kulcsár Edinát, ha még az esküvő napján is csak Melanie jár a fejében?
Szorul a hurok körülötte, nagy bajba került G.w.M.
Remek. És az a legjobb, hogy miután tavaly óta Kulcsár Edina cégén keresztül csalja el az adót, így a buta ringyót is magával rántja. Ha kicsit sietnek, még a börtönben születik meg a közös purdéjuk, ami nem olyan nagy baj, előbb-utóbb úgyis mind ott végzi.
Tóth Gabi ősmagyarnak öltözve beszélt az életműdíjról
Engem az érdekelne, hogy mostanában vettek-e új Rolexet, az ősmagyar szériából?
Elpusztult a mentőkutya, mert ráomlott a mentőcsapatra a ház – videó
Elpusztulni majd Orbán, meg a bábjai fognak. Ez a hős, magasan képzett tiszt pedig meghalt szegénykém.
Orbán Viktoron röhög és egyszerre szörnyülködik a világ: mémoldalra is felkerült a Zelenszkijjel való találkozása
Tapsolt volna Orbán is, ha a potrohától még fel tudná emelni a karjait. Így csak állt ott, mint egy csüggedt kis farok. Jaj, ilyenkor különösen büszke vagyok magunkra, magyarokra, hogy ő képvisel minket. Negyedórával később meg sírva rimánkodik az EU-s pénzekért ez a nagyon büszke kis ember. Nesze nektek miniszterelnök :DD
100 milliós vagyont lopott össze a szegedi orvos maffia
Ajajj. Fiúk, ez nem így működik. Ebben az országban senki egy zsemlét sem lophat el a saját szakállára! Le kell szépen adni a kötelező részt az Orbán-maffiának, és akkor mehet a buli a végtelenségig. Amatőrök.
Orbán el akarja gáncsolni az európai minimálbért, a dolgozók kizsigerelésével szolgálja ki a multicégeket – Közleményt adott ki a DK
A lényeg az, hogy saját maguknak elegendő összegeket tudjanak összelopni, harácsolni. A pénzt munkával keresőknek pedig úgysem magasabb fizetés kell, elég rájuk kiáltani, hogy GYURCSÁNY, SOROS, MIGRÁNCSOK, BRÜSSZEL és akkor boldogok a szerencsétlenek, hogy mindettől megvédik őket és cserébe csak a zsebük marad üres és csak az ország züllik egyre lejjebb. A hülyék világa így működik. És mivel működik, hát hajrá, így tovább az éhhalálig, emberek.
Több mint 5 millió forintba került az étel Szijjártó Péter egyik repülőútján
Jól van akkor. Gazdag emberek gazdag országa vagyunk, mi másra menne az adónk, mint az Orbán-maffia urizálására? Szavazzunk rá legközelebb is!