Csizmás Kond

Dobrev Intenzív Klára

A választások után a DK, Dobrev keresi a válaszokat.

Kiderült, mi valójában Alekosz legmagasabb iskolai végzettsége

Mindeközben - Már egészen fiatalon tudta, mivel szeretne foglalkozni.

Origo: idegrohamot kapott Gyurcsány Ferenc élő adásban

Egy kis érdekesség...

Megszólalt Kónya Endre, akit kegyelemben részesített Novák Katalin - Szeged Ma

Sok évi meghurcoltatás és megaláztatás után úgy döntöttem én is megszólalok és az érem másik oldalát tárom fel a bicskei gyermekotthonban több, mint hét évvel ezelőtt történt eseményekről, az azt követő eljárásokról, amelyek a mai napig megosztják a kisváros lakosságának a véleményét és az újabb, politikai hátterű...

Prof. Dr. Gidai Erzsébet (1940 - 2008), akinek sajnos igaza lett az Európai Uniós csatlakozásunkról!

Múltunk, jelenünk, aktuális események más megvilágításban.

Egyre több gyerek jár pelenkában iskolába Svájcban, a tanárok nem győzik őket tisztába tenni

Akár 11 évesen is pelenkát húznak.

Átkeresztelnék Oroszországot az ukránok, az lenne az új neve, hogy Moszkovia

Volodimir Zelenszkij elnök felkérte a miniszterelnököt, hogy vizsgálják meg a kérdést tudományosan.

A "babagyár" néhány éven belül valósággá válhat. Tudósok megoldása a népességfogyásra

Néhány év múlva egy egyszerű gombnyomással kezdődik a születés, és a babák átlátszó kapszulákban nevelkednek majd, amelyek tökéletesen utánozzák az emberi méhet.

1672-ben vezették be a fogyasztási adót

Fogyasztási és szükségleti adókat terveztek s hogy mennyire ismerték az ország viszonyait, milyen jól értették dolgukat, azt jelzik ama számítások, melyeket ez alkalomból tettek.

Napokig várakoznak a határon a teherautók, mert az ukrán vámosok kenőpénzt követelnek

Egy sofőr szerint 100 dollárt kérnek mindenkitől, hogy továbbengedjék őket.

Kódolva volt az EP működésébe egy hasonló korrupciós botrány

Csak idő kérdése volt, hogy mikor történik valami hasonló - sok szakértő fogalmazta meg ezt a gondolatot az Európai Parlamentet megrengető korrupciós botrány, a Katargate kapcsán.

Felrobbant egy Ukrajnában kapott ajándék a varsói rendőr-főkapitányságon

Felrobbant a lengyel rendőr-főkapitányság varsói székhelyén egy ajándéktárgy, amelyet a szervezet élén álló Jaroslaw Szymczyk ukrajnai látogatása során kapott - közölte csütörtökön a lengyel belügyi tárca.

Így rabolja ki Amerika és az IMF Ukrajnát

Az IMF, a kijevi kormány és Zelenszkij ukrán elnök közös manipulációja révén amerikai cégek kezére került az ukrán termőföldek egyharmada.

Még messze van az orosz–ukrán háború vége: beszélgetés Stier Gábor politikai elemzővel, Oroszország-szakértővel

Néhány napja ülésezett Moszkvában a Valdaj Klub, ahol számos volt államfő, tudós, egykori és jelenlegi politikus, valamint újságíró találkozik, A klub magyar tagja Stier Gábor politikai elemző.

Véletlenül kiderült, hogy atomtöltetek vannak a föld alatt egy aprócska megyében

Nukleáris rakétára bukkantak közel 100 méter mélyen a földfelszín alatt a mindössze 674 lakosú nebraskai Banner megyében, Nebraska államban.

Hont András: "Akkor elmondom én, Feri" – Elemi

Gyurcsány Ferenc ma a Partizánban kifejtette, hogy azért nem álltak ott a választás éjszakáján Márki-Zay Péter mögött, mert a miniszterelnök-jelölt szenvedett vereséget, nem ők.

A Donbassz - teljes film, magyar felirattal (+18) - Orosz Hírek

A Donbassz - teljes film, magyar felirattal: A Luganszki Népköztársaságban a népszavazás 4. napján 83,61 százalékos volt a részvétel

A lengyel igazságügyi miniszter zsarolónak nevezte Ursulát

Zsarolónak nevezte pénteken az Európai Bizottság elnökét Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszter azon kijelentése miatt, amelyet Ursula von der Leyen az amerikai Princeton Egyetemen tett az olasz választások kapcsán.

Tévedés, hogy csecsemőket dobáltak volna le a Taigetoszról

Az ókor időbeli távolsága ellenére ma is elevenen él velünk.

„A magyarok nem szlávok, és általában véve sem viszonyulnak pozitívan az oroszokhoz”

Talán végre valakiknél leesik, hogy Magyarország mit miért csinál?

Globalizmus – összeesküvés-elméletek nélkül

A jólét gazdasági talapzatának az autonómiája tette lehetővé a felső középosztály „játszadozó politikáját”, azt, hogy a politika eloldozza magát a valóságtól és a bátor ideológiai kísérletezések terepévé váljon.

280. Megnezendo! Köszönöm aki csinálta.

Ursula von der Leyen szédületes karierjének az elemzése.

A legendás magyar tűzoltó tankszörny, amely lenyűgözte a világot - SopronMédia

Tudtad, hogy 1991-ben egy Armageddon szerű pusztulástól a Közel-Keletet magyar mérnökök zseniális leleménye a Big Wind (Nagy Szél) mentette meg?

Máris megvan Zelenszkij utóda!

Legalábbis ezt állítja Ilja Kiva a Rada volt elnökhelyettese, aki szerint Zelenszkij egyre mérgezőbb, ezért a Nyugat már korábban is fontolgatta a hatalmi váltást, és – mint állítja – meg is találták a Zelenszkij helyét átvevő figurát a sakktáblán!

"Egyszerűen nincs szükségünk a népesség nagy részére" - Yuval Harari

"Egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére, mert a jövő az egyre kifinomultabb és szofisztikáltabb technológiák fejlesztéséről szól, mint például a mesterséges intelligencia, a biomérnöki tudományok, a legtöbb ember nem járul hozzá ebben semmihez, kivéve talán az adatait.

Az amerikai vezetés minden jel szerint megőrült

Nincs globális összeesküvés, a jelenlegi amerikai vezetés nem egy tervet követ, pusztán gátlástalanul ostobák, amit kapzsi gazemberek kihasználnak.

Az Európai Parlament kihátrált a Magyarország ellen indított büntetőhadjáratból

Az Európai Parlament elállt azon szándékától, hogy az Európai Bizottságtól kikényszerítse a jogállamisággal kapcsolatos uniós fellépésre irányuló követelményeit.

Statement by Permanent Representative Vassily Nebenzia at UN Security Council briefing on biological laboratories in Ukraine (agenda item

Vaszilij Nebenzia állandó képviselő nyilatkozata az ENSZ Biztonsági Tanácsának az ukrajnai biológiai laboratóriumokról szóló tájékoztatóján ("A nemzetközi békét és biztonságot fenyegető veszélyek" napirendi pont)

Donbassz - A Rosszija 1 Tv megrázó erejű dokumentumfilmje (18+)

A film megrázó erejű felvételeket jelenít meg, éppen ezért szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk megtekintését. Ezt a dokumentumfilmet a Rosszija 1 orosz állami televízió munkatársai készítették,bemutatva részletesen a Donbasszban, 2014 után kialakult helyzetet és azt a hátteret, amelyről a “mindig demokratikus” nyugat...

Az Egyesült Államok hitelre szállít fegyvereket Ukrajnának

Moszkvában arra figyelmeztettek: az ukránoknak sokba kerülnek majd a hitelbe kapott amerikai fegyverek, amikért, generációkon keresztül kell majd fizetniük.