Cucika

Novák Katalin szerint Oroszország készen állhat a béketárgyalásokra
Novák Katalin, ha a béketárgyalások ügyében akart eljárni akkor miért nem Moszkvába ment Kijev után? A Pápa legfeljebb feloldotta a bűnei alól?
Orbán: „A nyugatiak háborút akarnak”
Orbán élvezi legjobban a háborút. A végtelenségig fenntartaná. Ennek köszönheti a hatalmát. Ő gerjeszti az inflációt. Sehol nincs háborús vészhelyzet csak nálunk. Úgy dönt ahogy akar olyan adót vezet be amilyet akar arra költ amire akar, neki ez paradicsom. Még egyszer próbálta meg Putyint le állítani. Sőt...
Selmeczi gabriella a Pride másnapját választotta arra, hogy kikeljen a transzneműek ellen
Ha Selmecire nézünk már az arcából meg lehet állapítani, hogy ő sem nőnek született.
Orbán kiakadt: "Provokálni akar engem ezzel a kérdéssel? Azt mondani egy magyarnak, hogy oroszbarát, az valami teljesen..."
Orbán nagyon bízik Putyinban. Úgy tűnik természetesnek veszi, hogy annektálni akarja Ukrajnát. Részéről az a háborús bűn, hogy Ukrajna védekezik. A másik Orbán nem a magyarokért dolgozik csupán önmagáért.
Szentkirályi Alexandra: Karácsony ahelyett, hogy a várost vezetné, mint a jó diák felmondja a leckét, miközben Budapest a csőd szélén
A városok bevételének nagyrészét elvették a korrupt fidesz csapat dönti, hogy ki kap. Mivel a főváros ellenzéki tehát nem kap. Az LMBTQ törvénynek nincs értelme, mert soha nem volt olyan jellegű előadás az óvodákban. Ilyen csak egy beteg agyu fideszesnél fordul elő. Az ukrán gabona érdekes mindig a legjobb minőségű volt most mitől lett rossz. Remélem nem azért ragadt itt, mert Putyin másképp döntött.
Varga Judit szerint 4900 milliárd forintot kaphat Magyarország, csak Brüsszel jóváhagyása kell még hozzá
A saját maguk által kreált ellenszél miatt nem kapták meg. Hosszú évek óta tagjai vagyunk az úniónak, de még mindig nem teljesen csatlakoztunk hozzájuk. A magyar munkanélküliséget a csatlakozás megoldotta. Ha el kell számolni a kapott pénzzel az már büdös. Ha feltételekhez kötik a pénzt akkor tiltakoznak meg ellenséget keresnek. Már végre az ország érdekét is kellene nézni.
Orbánék egymilliárd dollárt szedtek össze – Mi lesz ennek az ára?
Hogy mit mondanak és mi valósul meg az kettő. Pl miért volt szükség újabb hitelre, mert azért akárhogy is nézzük ez hitel még ha befektetésnek is nevezzük. Ebből fogja a kínai hitelt fizetni?
Katasztrófaturisták lepték el a fideszes tolvajbiznisz röhejes szimbólumát
@KisTehen: kit gondolsz libsinek? Egyébként van valóban lombkorona csak máshol. Hogy nem ott van ahol kellene annak ki az oka? A "libsik"?
Katasztrófaturisták lepték el a fideszes tolvajbiznisz röhejes szimbólumát
A katasztrófa turizmus nagyon jó ötlet. Társasutakat kell szervezni ehhez a világon egyedülálló látnivalóhoz. A sétány mellett büfét lángossütőt kávézót kell elhelyezni. Nemzeti színnel kellene befesteni a farészeket. Mindenképpen hungarikumnak kell nyilvánítani. Levédetni, nehogy más ország is feltalálja.
III. Károly koronázása: Hatalmas változást jelentettek be Kamilla titulusában, erre senki sem számított
Ökörség Kamillát királynőnek nevezni. Egyáltalán megkoronázni. Károly is jobb lett volna, ha lemond a trón örökléséről.
A fideszes Bánki Erik szerint az elmúlt harminc év legnagyobb botránya a "guruló dollárok ügye"
Remélem a Fidesz kormány maga ellen is indít vizsgálatot. Honnan vette a pénzt a választások előtti hazug plakátokra. Amelyekkel rengeteg szavazót megtévesztett. Honnan vette a rengeteg pénzt amivel bizonyos Ember csoportokat megvett. Milyen alapon lehet külföldi nem magyar adófizető polgárnak. Kinek a pénzéből finanszírozza a rengeteg külföldi sportszervezetet. Biztos vagyok benne, hogy az adófizetők pénzéből nem saját zsebből.
Szijjártó a németeken és a franciákon gúnyolódik: "Ha ezek után bárki a magyar jogállamiságot kritizálja, nevessük ki együtt!"
Látod Szijjártó kezdenek tanulni tőlünk, hiszen mi ebben is élenjáró vagyunk. Itt rendeleti kormányzás van. Senkinek nem kell semmihez hozzájárulni. Amit este eldöntenek az másnap érvényben van. Mivel itt az országgyűlésben is kétharmados többség van. Könnyen nevettek másokon. Itt nincs jogorvoslat itt nincs értelme a tiltakozásnak itt nincs értelme a más véleménynek. [