Cucika

Itt az újabb családnyomorító rezsihír: megfizethetetlenül drága lesz a kenyér
@verőce21: szerinted akkor Magyarországon tiltani kellene a covid elleni oltást had hulljon a férgese?
Lázár János kijelentései jelentős fordulatot sejtetnek: vége a stadionépítések korának?
Lázár csak az imidzsét akarja javítani ezzel a kijelentéssel, de itt Orbán dönt. Orbán pedig olimpiát akar.
Baja polgármestere a saját unokája példáján mutatta meg, hogy nem annyira egyszerű az élet, mint ahogy azt Orbán hiszi
Ez az Orbán most már egyazegyben hitler. Ott is a tisztafajú német árja volt az igazi most már itt is külömbséget tesznek az emberek között? tisztafajúak és kevertek lesznek. Mi alapján fogják eldönteni? Mindenkitől DNS-t vesznek? Haj-bőrszín vagy név alapján lesz a megkülömböztetés?
Orbán Viktor nem vette át a tüntetők petícióját a Parlamentben – videó
Minden ellenzékre szavazó tudta, hogy Orbánt csak a hatalom érdekli persze mellette a saját seggnyalóinak jóléte. Most a Fidesz szavazói is megtudhatják, hogy mennyire nekik volt igazuk. A propeller nyakkendőst sem látom, hogy itt az oldalakon éltetné a Fideszt.
Így mosakszik Orbán a Kossuth rádióban: harc, háború, a KATA módosítására pedig a nyugdíjak megmentése érdekében volt szükség
Április előtt még minden szuper volt. Mindenből volt bőven. " Csak az ellenzék akart adót emelni, a rezsicsökkentést korlátozni". Mi lett április után? Háborús vészhelyzet. Bajban vagyunk, adót emelünk, kedvezményeket szüntetünk, rezsicsökkentést csökkentsük. Mintha csak az ellenzék került volna kormányra.
Orbán: Itt nem megszorítások vannak, az árak a háború miatt szöktek az égbe
Orbán úr továbbra is mellébeszél. Az agrárium eredménye 70 % természeti tényező. A stadionok helyett lehetett volna az öntöző rendszer fejlesztését eszközölni. Ugyanis az ország nem a stadionokból fog megélni. Magyarkézben maradtak a földek? De kinek a kezében van sok? A nagyrésze nem a föld művelőjének a kezében. Az infláció pedig kormányunk hibája. Hogy miért győztek áprilisban? Az meg az aljas eljárásuk eredménye.
Végre kiderült, miért ilyen gyenge a forint – itt a kormány magyarázata
Hogy hogy nem Soros, meg Gyurcsány és a 12 évvel ezelőtti szocialista kormány? Szerintem a kormányunk inflációs politikája az ok. A rezsicsökkentés címén különadókat vezetett be ami az árak emelkedésével járt. Nomeg legfőképpen a régi új kormánytagoknak kell a pénz.
Karácsony Gergely agymenésnek és baromságnak nevezte a kormánypárti médiában állítottakat
Ha netalán ilyen bekövetkezne annak bizony a Fidesz kormány az oka. A városoktól amit csak lehetett elvont. A támogatás odaitélése csak pofapénz. Adják vissza a településeknek az elvontakat.
Hiába lett érvénytelen a "nemváltó ovisos" népszavazás, a kormány mégis véghez viszi az abban meghatározottakat
Ők mivel barmok gyülekezete biztos minden hülyeségre képesek. Ennyire buta emberek szerintem még földön sincsenek.
A Fidesz akkorát gyurcsányozott egy mai probléma kapcsán, hogy az már a Holdról is látszik
Ez megint csak egy ostoba fideszes megnyilvánulás. Hülyeségeket továbbra is mondanak. Mindig azt állítják a baloldali kormányra amit ők csinálnak vagy csinálni fognak. Előre elhintik ezzel a módszerrel. Tisztában vannak vele, hogy a magyar nép nagyrésze buta és mindent bevesz.
Németh Szilárd megmagyarázta, miért kell a kormányzati árstop
Nagyon jól tudjuk mennyi a rezsicsökkentés.minden számlán megjelenik. Aki sokat fogyaszt sokat kap a ki keveset fogyaszt keveset. Aki nem fogyaszt annak nincs. Ezt a rezsicsökkentést a megemelkedett árakkal már duplán megfizettük.
Megbüntette Kálmán Olgát Kövér László, mert nem volt benn több szavazáson
Szó szerint undormány ez a kormány. Kálmán Olgának igaza van. Hazug csaló módon került kormányra. Még olyanokat is megtévesztett aki ellenzéki érzületű volt. Semmi programjuk nem volt csak az ellenzék ócsárolása minden fórumon. Most ugyanaz a szemét ül a trónon és hatalmaskodik és önkényeskedik. Normális országban az ilyennek szemétdombon a helye.
Hivatalos: Magyarország megpályázza a 2036-os olimpiát
Orbán minden álma az olimpia. Most rendeletben is hozhatja a pályázat szükségességét. Akár elrendelheti minden neves sporteseményt Magyarországon rendezzenek. Nagy sportember "látszik" is rajta. Vajon megéri e a vágya beteljesülését?
Kinevezték a kormánybiztosokat – Van jó néhány meglepetés
Talán kellene még egy a kormány biztosoknak is kinevezni egy kormánybiztost. Rezsi Szilárdot sem hagyhatták ki. Hány ember lesz még akinek fontos státuszt kell adni, mert ugye tud valamit és be kell fogni a száját.
Bírjuk ki a mai esőzést, aztán hamarosan jön a felmelegedés
Hülyeség a cím hogy bírjuk ki a mai esőzézést szinte soha nincs már eső. Legalább egy héten egyszer lenne az már jó lenne. Igaz a meteorológia mindig jósol
Csúnyán leszerepelt az Elk*rtuk egy filmfesztiválon
Ez a film csak azt bizonyítja Orbán mennyire gátlástalan ember. Képes volt az adófizetők pénzét felhasználni a reklámokon, plakátokon túl egy filmre is. Igaz meg is érte, mert továbbra is hülyét csinálhat a szavazóiból.
Brutálisan összeomlott a magyar egészségügy, ezen csak Pintér Sándor segíthet
Leirok egy példát a mai egészségügyről. Ismerősöm kezén gyulladásos, fájdalmas dudorok jelentek meg. Elment a sürgősségire. Azt mondták nem ide tartozik a körzeti orvoshoz menjen. A körzeti orvos azt mondta ilyet még nem látott beutalta a neurólógiára. A neurológiai azt mondta nem rájuk tartozik beutalta az immunulógiára. Az immunológia megmondta, hogy ez köszvény, de ez már súlyos és a nephrológiára utalta. Ott végre kapott rá gyógyszert.
Távol-keleti vendégmunkásokat hoznának Orbánék Magyarországra egy salátatörvénnyel
Nem igen értem ezt a nagy munkaerő hiányt. 50+os munkakeresőkre nem is nagyon van szükség. Mondták volt olyan hely ahova 30 an jelentkeztek a meghirdetett állásra csak 1 et vettek fel. Van ahol egyet sem, csak hirdetik. Van egy ismerősöm aki 18 hónapig volt álláskereső pedig nagyon jó szakmával rendelkezett. Végül örzővédőknél tudott elhelyezkedni 58 évesen.
Márki-Zay Péter reagált az őt elszámoltatni kívánó Kész Zoltánnak: valakik nagyon félnek egy új, tisztességre és becsületre épülő, hiteles alternatívát jelentő párt megjelenésétől
Sokkal jobb lenne, ha kormányunk beszámolna arról, hogy mennyi pénzt költött az ellenzéket lejárató reklámokra, hiradásokra, plakátokra, mert ez egy becstelen eljárás volt. Nem a becsületes embereket kell piszkálni. De hát ugye ez a Fidesz! Tőlük becsületet tisztességet várni nem lehet.
Kálmán Olga: "Mi ezt a kormányt nemcsak törvénytelennek, hanem végtelenül erkölcstelennek is tartjuk."
Igaza van Kálmám Olgának. Egy etikátlan kampányban nyert a fidesz. Más nem volt a programjuk, mint hazudozás, lejáratás és ezt az adófizetők pénzén tették reklámba hirekben, plakátokon.Bizonyította ismét önmagát a fidesz, hogy semmi más nem érdekli csak a hatalom.
Orbán szerint az embargó a rezsicsökkentés végét jelentené
Undorító, hogy a rezsicsökkentésre hivatkozik. Több éve kimutattak egy összeget a számlákon rezsicsökkentés címén. Most viszont mivel emelkedtek az energia árak valóban lenne rezsicsökkentés lenne. Nem a népet kellene kábítani. Európa ellen lázítani. A problémákat megoldani. Ezért akart mindenáron újra kormányon lenni. A fennálló helyzetért nem Brüsszel a felelős.
Durva! Kovács Zoltán brutálisan összeveszett a BBC riporterével
Sosem a magyar érdekeket védik azzal csak takaróznak. A saját érdekeiket védnék, de nem mernek Putyin mellett nyíltan kiállni.
Orosz újságíró: Orbánt Oroszország szövetségeseként mutatja be az orosz állami média
Ezt mindig is tudtuk, hogy Orbán Putyin kutyája. Csak azt nem értem hogy viszonyul a Natohoz és Brüsszelhez? Ilyen a kettős kém? Lehet éppen e kettős státusznak köszönhető, hogy még nem lépett be a háborúba Putyin oldalán?
Medgyessy Péter szerint az ellenzéknek tanulnia kéne Orbán Viktortól
Valójában a Fidesz választási programja az ellenzék elleni hazugságok gyártása. Ez ment minden lehetséges helyen. A hazug propaganda. Az ellenzéket nem engedte szóhoz jutni. A hazug propagándájához pedig minden adófizető pénzét korlátlanul felhasználta. Mindezt azért, hogy ne legyen tőlük semmi számonkérhető.
Színdarab készült az ifjú Orbán Viktorról, a fiatalokat szeretnék vele megszólítani
Most akkor már tényleg Észak Kórea leszünk illetve már vagyunk filmen is színházban is a szeretett vezért kell nézni. Majd még büntetni is fogják aki nem nézi meg. Visszajutottunk 50 évet.
Nincs megállás: visszavágásra készül az MSZP
Szerintem igaza van a cikknek. Egyszer sem olvashattuk, hallhattuk a fidesz programját. Ha egy zenét vagy játékot, filmet elindítottam csak Orbán uszító feje jött be. A plakátokról csak a gyűlöletet sugallta. Milyen dolog részükről, hogy egy 25 éves többet ér mint pl 26 éves. Az egyik visszakapja az adót a másik nem. Terve a fidesznek, hogy bizonyos kereskedelmi láncokat kiszorít. Miért annyira jó ez a fidesz szavazóknak? Vagy nem is érdekelte őket a program csak kit lehet, kell gyűlölni?