Cucika

Volner keményen nekiment Karácsonynak: "Ez nem közbeszerzés, ez a főváros kasszájának lefosztását jelenti"
Tartok tőle, hogy Volner amilyen felvilágosult az ő keze van az egészben. Az ilyen szinváltókban egy percig sem lehet megbízni.
Novák Katalin szerint szeptemberben a világ Magyarországra fog figyelni – azt is elárulta, miért
Milyen ország az ahol fizetnek azért, hogy házasodj, fizetnek azért, hogy gyereket szülj? Talán a pároknak a meglévő életvitelük akaratuk szerint kellene megtenni. Nem a túlnépesedést kell fokozni. Mi lesz ezekkel a gyerekekkel 10-20 év múlva. A felelős szülőnek gondolni kell a jövőre is. Nem beszélve arről, hogy a családoknak adott töblet támogatás az adófizetők pénzéből kerül ki. Ezt a támogatást csak bizonyos feltételekkel kaphatják, tehát csak egy réteg. A családi pótlék igazságosabb.
Megkérdezték Orbánt a magyar-angol meccsen történtekről, ez a válasz érkezett
Ostoba szijjártó nyilatkozat. Kettősmérce? Mindenki látta aki nézte a televiziót ott helyben pedig tapasztalhatta, hogy mit csináltak a szurkülók. Kettősmérce csak a buta fejében van. Jobb lenne, ha az orbánkormány magára vállalná a szurkolók hibáját, mert erről ők tehetnek.
Rossi kiábrándultan nyilatkozott a 0:4-es zakó után a világbajnoksági esélyeinkről
Bizony az angol csapat volt a hibás, hogy kikaptak a magyarok. Nem engedték, hogy kibontakozzunk, nem engedték, hogy gólt lőjünk. Milyen sikeres meccs lett volna, ha ki sem jönnek a pályára.
Az angol labdarúgó-szövetség a FIFA-hoz fordul a magyar szurkolók rasszista viselkedése miatt
Az lesz a vége, hogy minden meccset zártkapuk között kell lejátszani a sok buta szurkoló miatt. De meg is érdemelnék. Bár a magyar csapat játékáért nem érdemes kimenni. nyugodtan tehetnek lakatot a stadionokra. Talán kevesebb libamájat kellene etetni a focistákkal, a fizetésüket a harmadára csökkenteni akkor menne nekik a játék. A szurkülók pedig olyanok, mint az orbánpolitika.
Újra üzent "Az ördög ügyvédje" – adatokat gyűjt, de Dániel Péter is megkapta a magáét
próbálják ráfogni az ördög ügyvédje szerepét ellenzéki kapcsolatokra. A saját körükben kellene talán keresgélni! De azt nem szabad ! Ugye?
A kormány úgy tesz, mintha még menthető lenne a támogatás, a Norvég Alap szerint már elveszítettük a 77 milliárdot
Sajnálom ogy Orbán mindent elvesz a civilektől pedig mennyi értelmes dologra fel tudták használni. Mindenki pénze kell neki. Szerintem hamarosan az onkéntes nyugdíjakat is államosítani fogja.
Megszólalt a szakértő: Ekkor fog bedurranni Magyarországon a negyedik hullám – már a nyakunkon van
Szerintem azt majd Orbán Viktor dönti el mikor kezdődik a negyedik hullám- Amikor az ő érdekei úgy kivánják.
Rács mögött marad a nyolcgyerekes pedofil hódmezővásárhelyi szexragadozó: a saját lányait erőszakolta
Az új törvény szerint nem lenne büntethető, mert a gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő joga a gyermek 18 éves koráig.
"Mi köszönjük önnek elnök Úr" – a fanatikusok szerint Orbán érdeme az olimpiai arany
Mivel Orbántól függ minden, Ki mehet az olimpiára ki nem azért köszönte meg. Itt ő a kedves vezető. Lassan élet halál ura.
Kásler megsértett egy halom alkotmányos jogot, amikor gyakorlatilag fizetőssé tette a tervezett műtéteket
szerintem aki kórházba kerül mindenkin tesztet kellene végezni mindegy, ha oltott vagy oltatlan.Az oltott is ugyanúgy hordozhatja betegséget, mint az oltatlan. Talán az űrutazást el kellene tolni egy 10 évvel és akkor kerülne erre is pénz.
Lenácizta Vettelet, Deutsch Tamás most új ellenséget talált – mutatjuk
Deutsch úgy tűnik rémisztően buta ember. Csak a fideszes banda köréből vesz ilyen ökörséget, mert ők ilyen ferde hajlamúak. Az ellenzéki oldalról szerintem még soha ilyen gondolat fel sem merült. Tényleg a fidesz csapat minden téren beteg emberekből áll és ezt bizonyítják újra és újra
A helyettes államtitkár sem tudott mondani olyan iskolát vagy óvodát, ahol népszerűsítik a homoszexualitást
Én a az un. gyermekvédelmi törvényt inkább gyermekellenesnek látom. A híradásokból megismert esetekben éppen a családokban kerül a gyerek megengedhetetlen helyzetbe. A gyerek nem mer senkihez fordulni. A mostani törvény szerint pedig a gyerek szexuális nevelése csak a szülőre tartozik. Ezt nem szabadna engedni. A gyereknek legyen kiút.
Az eddig ismertnél jóval korábban kitörhetett a járvány Olaszországban
Szerintem nem csak Olaszországban, hanem Magyarországon is. Mivel Kína vizsgálta először azért őt jelölték kiindulópontnak. Magyarországon az iráni diákok, ha nem követelik ki a vizsgálatukat lehet még most sem lenne "fertőzött".
Ezért itt ők az elsők.
Most éppen úgy néz ki, hogy júniusban vetnek véget Orbán teljhatalmának
Abban biztos voltam, hogy Orbán nem adja vissza olyan könnyen. Átvenni egy nap visszaadni egy hónap.
Elárulta a legfőbb ügyész, hol tart a nyomozás Borkai Zsolt ügyében
Az biztos, hogy terhelő bizonyítékot nem fognak kiadni az már nics. Nem véletlen volt, hogy újra el kellett vállalnia a polgármesterséget. Az volt az eltüntetés iideje. A fidesz megvédi a magáét.
Deutsch Tamás is beleszállt Karácsony Gergelybe – nem kíméli a Fidesz a főpolgármestert
Sajnos ez az ostoba fideszkormány nem tesz mást csak az ellenzéket pocskondiázza Az ellenzéki önkormányzatok hatáskorét szűkíti. Nem tudja elviselni hogy sokunknak már elég volt az aljasságaikból. Az ország lakossága nem érdekli őket csak a maguk kis szórakozása. A népet becsapja, félrevezeti, machinálja. Előbb-utóbb az is megunja aki 5 kg krumpliért képes kezet csókolni.
Szűkítenék az idősek vásárlási idősávját
Minden időkorlátot törölni kellene. Lenne még kötelező a maszk és annyi!
Felfüggesztett börtönnel megúszta a pedofilügyben belebukott volt perui nagykövet
Várható volt. Aki fideszes azt nem lehet büntetni akármit 8is követ el. Már ez a természetes.
Orbán Viktor: A vírus nem ment el, október-novemberben jöhet a járvány második hulláma
Ez bejelentés csak azért van, hogy a veszélyhelyzetet vezérünk továbbra is fenn tudja tartani.
Az országos tisztifőorvos odaszólt az ellenzéki politikusoknak
A híradások szerint már iszonyú sok védőfelszerelés érkezett a "baráti" országokból. A lakosság postaládájába a konzultációs levélhez hasonlóan még egy sem érkezett. Viszont nagy mennyiségben adtunk ajándékba külföldre. Miért adtunk ha annyira szükség van itt is rá?
Operatív törzs: 40-es, 50-es éveikben járó betegek is szorulnak lélegeztetőgépre
Jó lenne, ha nagyobb hangsúlyt kapna, hogy fiatalok is elkaphatják és ők is kerülhetnek súlyos helyzetbe, mert nagyon irritáló, hogy eddig az öregekre fektették a hangsúlyt, mintha ezáltal ők lennének mindennek az okai. Szerintem csak azért több idős hal meg, mert ők többen élnek közösségben és oda ha bekerül a vírus nagyobb pusztítást tud végezni. Amenniyben kivennék vagy elkülünítetten kezelnék a zárt csoportokban történő halálozást és többet vizsgálnák a fiatal generációt lehet, hogy mást mutatna a statisztika.
Deutsch Tamás: Karácsony egy Dulifuliba ojtott Törpojáca
Deutsch bölcsebb lett volna, ha nem szólal meg. Ő egy ostoba fajankó aki Orbán jóvoltából a népen élősködik. A fejéből az ész már régen elszállt.
"Két vírussal kell, hogy megküzdjünk" – 73 európai közéleti személyiség vár szankciókat a magyar koronavírus-törvény miatt
Így igaz kell ellene harcolni valamilyen módon, mert visszaél a helyzettel. Az orbáni propaganda pedig megy ezerrel, mintha őlenne az ország megmentője. A magyar emberek pénzéből szerzett védőfelszereléseket adományozza, hogy ezáltal is támogatót szerezzen magának. Ezt a vírusos helyzetet is k8ihasználja a saját javára amíg Európa a járvány ellen harcol addig ő maga a saját befolyását erősíti.