Dr plágium

Bereczki Zoltánnak nem szóltak, hogy kampányrendezvényen énekel – Kínos helyzetbe hozta a fideszes szervezőket
@Németh István: Ide figyelj! Átveszem a stílusodat bazd meg! te! Nyalj nyugodtan, húzd a faszodra az összes fideszes seggnyalót! Részemről lezártam a témát. Tudod a stílus nem mindegy. Az ilyenek miatt utálnak benneteket egyre jobban és többen. Nem kell egy véleményen lennünk, de érvekkel és normális stílusban is lehet vitatkozni.
Bereczki Zoltánnak nem szóltak, hogy kampányrendezvényen énekel – Kínos helyzetbe hozta a fideszes szervezőket
@Németh István:Először is Bereczki! Másodszor Őt verték át. Fordított esetben a Kossuth díjas Nemzet csótánya vajon énekelt volna? Biztos hogy nem!
"[email protected] fogok és tartalmat tolni" – Szentkirályi Alexandra szerint megtréfálta a TikTok
Nem a TikTok tréfálta meg, hanem ilyen sötét a csaj. Ha nem értek egy szöveget inkább átlépek rajta...
Nagy Feró őrjöngve küldte el a fenébe Vágó Istvánt: "Na most kussolj el! De gyorsan!"
Mindig azt hittem, hogy a csótányok nem bunkók egyszerűen csak csótányok. A nemzet csótánya bizony nagyon bunkó.
Igazi földesúr lett az V. kerület fideszes polgármestere több mint 20 hektárnyi bakonyi földdel, a pénztárcája alig érezte meg
@sgl: Nem véletlen hogy Tóni pont őt hozta helyzetbe mikor le kellett mondania. Természetesen folytatja amit Tóni elkezdett, és kiárusítja a kerület vagyonát áron alul.
Szado-mazo orgia és esküvő a Fideszes gyerektáborban – a Le Til Kúria története
És nem történik semmi. Mert nekik nincs akadály. A gyerekek meg alhatnak sátorban, bár a támogatást nekik szánták nem az úrizáló fideszeseknek és baráti körüknek. Szégyen!!!
A kedden érkezett Pfizer-vakcinákat is a regisztrált idősek beoltására használják fel
@Horizont: Nálunk a kínait erőltetik a h.orvosok. Egyébként a kerületünkben sok 80-90 éves krónikus beteg van akiket még nem oltottak be. A fiatalabbakról meg ne is beszéljünk. Elcseszték az egészet. Ez nem oltási terv . Szerintem az egészségügy, szociális szféra, idősotthonok lakói után a házi gondozókat, pedagógusokat és az aktív dolgozókat kellett volna előre venni. A 80+os nem igazán járkál ki, ha az őket segítő családtagokat illetve a segítőiket beoltják máris védve lennének. De nem, itt mindent fordítva kell csinálni. Fontosabb a külhoni magyarok beoltása mint azoké akik itt élnek és dolgoznak (ha van munkájuk).
Győri orvosi kamara: félrevezetik a lakosságot, totális a cenzúra
@Clavigo: Nem csak akarja, már oltogatja is...szombaton busszal hozták a székelyeket pfizert kaptak
:(
Másfél milliós Dior táskával jár-kel Hosszú Katinka
Ő legalább megdolgozott érte. Aki irigyli bátran csinálja utána a rengeteg edzést, versenyt... A botlábú focisták a semmiért kapnak havi 5 milliót. Tőlük bizony sajnálom, mert nem érdemlik meg!
A nyugdíjas szervezetek nem kérnek a kormány javaslatából: elutasítják a kínai vakcinát
Mindent el követ, hogy csökkenjen a nyugdíjasok száma. Hányinger az egész kormány. Zselés majd óccsón (?) megveszi a vakcinát...mint a lélegeztető gépeket.
„Akkor mi most nem vagyunk család, mert neki nincs apukája?”
@Csizmás Kond: Teljesen hülye vagy. Milyen anyagi előnye származik az örökbe fogadó szülőnek abból hogy felnevel egy el dobott gyermeket?
„Akkor mi most nem vagyunk család, mert neki nincs apukája?”
@Nessy: Szó van róla miért van egyedül. Volt élettársa, akartak is saját gyermeket de nem jött össze. A sikertelen mesterséges megtermékenyítések procedúrája alatt tönkre ment a kapcsolatuk.
Kocsis Máté: a "baloldal" támadja az egészségügyet
A vezír egyik nap azt mondta, 50 % az esély az egészségügy összeomlására. Qrva nagyot tévedett, mert már összeomlott. A maradék orvos, ápoló erőn felül teljesít, vajon meddig bírják?Lélegeztetőgép nagyhatalom lettünk, de nincs szakember aki kezelje a gépeket ... menjenek a picsába.
Orbán Viktor: december végén megérkezik a vakcina
Az orosz tesztelését ne rajtunk végezzék el. A 133 + 1 fő bátran legyen teszt alany, már úgyis felszedték a pénzt (bőven) nyugodtan kockáztathatnak.
Orbán: jól védekezünk, a vírus bajban van
A templomokban nem fertőz a vírus :) érdekes, Megint egy látszat intézkedés. A fővárosban pl. XIII. kerületben kötelező a maszk viselése, az V. kerületben nem. Egy városon belül miért nem egységes?
Tulajdonképpen át hárítja a felelősséget a polgármesterekre. Van olyan, hogy az utca páros oldala X kerület, a páratlan Y. Ekkora faszságot összehozni még nekik is nehéz lehetett.
SZFE: Gulyás Gergely örül, hogy ilyen sokan tüntetnek a kormányért
Jobban örült volna, ha a fiatalok is azt teszik amit foci drukkerek? Gyújtogatnak, törnek, zúznak? Ja igen mert akkor okuk lett volna közbe avatkozni. Most láthatta milyen is az igazi demonstráció. Nem kellene gúnyolódni mert vissza fog ütni. Bunkó paraszt.