Dr plágium

A kedden érkezett Pfizer-vakcinákat is a regisztrált idősek beoltására használják fel
@Horizont: Nálunk a kínait erőltetik a h.orvosok. Egyébként a kerületünkben sok 80-90 éves krónikus beteg van akiket még nem oltottak be. A fiatalabbakról meg ne is beszéljünk. Elcseszték az egészet. Ez nem oltási terv . Szerintem az egészségügy, szociális szféra, idősotthonok lakói után a házi gondozókat, pedagógusokat és az aktív dolgozókat kellett volna előre venni. A 80+os nem igazán járkál ki, ha az őket segítő családtagokat illetve a segítőiket beoltják máris védve lennének. De nem, itt mindent fordítva kell csinálni. Fontosabb a külhoni magyarok beoltása mint azoké akik itt élnek és dolgoznak (ha van munkájuk).
Győri orvosi kamara: félrevezetik a lakosságot, totális a cenzúra
@Clavigo: Nem csak akarja, már oltogatja is...szombaton busszal hozták a székelyeket pfizert kaptak
:(
Másfél milliós Dior táskával jár-kel Hosszú Katinka
Ő legalább megdolgozott érte. Aki irigyli bátran csinálja utána a rengeteg edzést, versenyt... A botlábú focisták a semmiért kapnak havi 5 milliót. Tőlük bizony sajnálom, mert nem érdemlik meg!
A nyugdíjas szervezetek nem kérnek a kormány javaslatából: elutasítják a kínai vakcinát
Mindent el követ, hogy csökkenjen a nyugdíjasok száma. Hányinger az egész kormány. Zselés majd óccsón (?) megveszi a vakcinát...mint a lélegeztető gépeket.
„Akkor mi most nem vagyunk család, mert neki nincs apukája?”
@Csizmás Kond: Teljesen hülye vagy. Milyen anyagi előnye származik az örökbe fogadó szülőnek abból hogy felnevel egy el dobott gyermeket?
„Akkor mi most nem vagyunk család, mert neki nincs apukája?”
@Nessy: Szó van róla miért van egyedül. Volt élettársa, akartak is saját gyermeket de nem jött össze. A sikertelen mesterséges megtermékenyítések procedúrája alatt tönkre ment a kapcsolatuk.
Kocsis Máté: a "baloldal" támadja az egészségügyet
A vezír egyik nap azt mondta, 50 % az esély az egészségügy összeomlására. Qrva nagyot tévedett, mert már összeomlott. A maradék orvos, ápoló erőn felül teljesít, vajon meddig bírják?Lélegeztetőgép nagyhatalom lettünk, de nincs szakember aki kezelje a gépeket ... menjenek a picsába.
Orbán Viktor: december végén megérkezik a vakcina
Az orosz tesztelését ne rajtunk végezzék el. A 133 + 1 fő bátran legyen teszt alany, már úgyis felszedték a pénzt (bőven) nyugodtan kockáztathatnak.
Orbán: jól védekezünk, a vírus bajban van
A templomokban nem fertőz a vírus :) érdekes, Megint egy látszat intézkedés. A fővárosban pl. XIII. kerületben kötelező a maszk viselése, az V. kerületben nem. Egy városon belül miért nem egységes?
Tulajdonképpen át hárítja a felelősséget a polgármesterekre. Van olyan, hogy az utca páros oldala X kerület, a páratlan Y. Ekkora faszságot összehozni még nekik is nehéz lehetett.
SZFE: Gulyás Gergely örül, hogy ilyen sokan tüntetnek a kormányért
Jobban örült volna, ha a fiatalok is azt teszik amit foci drukkerek? Gyújtogatnak, törnek, zúznak? Ja igen mert akkor okuk lett volna közbe avatkozni. Most láthatta milyen is az igazi demonstráció. Nem kellene gúnyolódni mert vissza fog ütni. Bunkó paraszt.
Kövér: "Szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik"
Nézett már az a fiatal demokrata akarom mondani vén fasz tükörbe? Ha belenéz nyugodtan köpje szemközt magát. Választott képviselőkről beszél, akkor is ha ellenzékiek. Persze a sajátjaikat is utálja mert a nők ennek a féregnek a szemében nem emberek. Azok maradjanak otthon lássák el a háztartást, neveljék az ilyen faszok gyerekeit és várják haza az urukat.
Megosztja az embereket a 13. havi nyugdíj – sokan emiatt nem értenek egyet vele
Majd utalványban adja, hogy a haverok is keressenek pár forintot?
Azt meg csak úgy kérdezem ha eddig szárnyalt a gazdaság miért nem adta meg?
Nyilvánvaló hogy most ez nemigen fog menni, hiszen kurva nagy lesz a válság.
Egy újabb beetetés!
Karácsony Gergely rossz hírt hozott: rengeteg idős ember kaphatta el a vírust egy budapesti otthonban
A minap a hvg. oldalán volt egy rövidke eszmefuttatásom egy fanatikussal. Több Szociális Intézményből jelezték, hogy nincs a dolgozóknak védőfelszerelés... Azt írta az illető, hogy minek kellene nekik amikor látogatási és kijárási tilalom van. Kérdeztem tőle, hogy az ott lakókat és a dolgozókat miért nem kell védeni? Mit mondjak, leszedte rólam a keresztvizet is. Mert minden úgy jó ahogy van. Pedig nem!
Orbán Viktort meglátogatta a szerb miniszterelnök
A qrva anyjukat, hogy nem tudnak a valagukon otthon maradni! Hurcolásszák oda vissza a vírust.
Gasztrosokk: Egyhetes maradékokból készített lakomát Németh Szilárd
A szagos ételt is beletette, azért kellett az egész fej fokhagyma hogy elnyomja az "illatot! Egészségére! Bár szerintem stikában friss pacalt zabált.