Dr plágium

Lex Dézsi: félembert kapnak a győriek

Magyarország nagyvárosai és a budapesti polgármesterek között Dr. László Imre, Újbuda polgármestere az egyetlen személy, aki el tudja képzelni, milyen lehet egyszerre az önkormányzat élén állni és gyógyítani.

Zuglói önkormányzat: egyetlen forint hitele sincs a kerületnek

A zuglói önkormányzatnak egyetlen forint hitele sincs, a fizetőparkolás pedig napi egymillió forintos nyereséggel működik - közölte a XIV. kerület...Az önkormányzat tájékoztatása szerint az ezzel ellentétes állítások "a zuglóiak hazug és kizárólag politikai haszonszerzésre irányuló megtévesztését szolgálhatják", és...

Csalók élnek vissza az MNB, az ENSZ és az OLAF nevével

Csalók elektronikus leveleket küldenek ki magánszemélyeknek az ENSZ által számukra küldött nagy összegű állítólagos pénzküldeményekről. A bűnözők az MNB-re is hivatkozva próbálnak - adminisztrációs, igazolási díjakra hivatkozva - így pénzt kicsalni az érintettektől - írja közleményében a jegybank, amely azt kéri, hogy...

Kimentettek a tengerből egy kislányt, köszönet helyett valami egészen mást kaptak a mentők

Mentőhelikoptert kellett a brit kislányért küldeni.

Pesti Srácok: Tolószékes embereket sem szeretnénk hirdetéseken nézegetni

Nem is a homoszexualitással van a baj, hanem az érzékenyítéssel.

Készenlétet rendeltek el a Szent Margit Kórházban

Nincs szakorvos, ezért készenlétet rendeltek el a Szent Margit Kórházban a gyomorvérzéses betegek miatt - tudta meg az Index.

Rékasi Károly a fiáról: Azt látni, hogy telibe fújják könnygázzal nyilván nem a legjobb érzés

Páros interjút készített a Magyar Hang a soroksári képviselő-testületbe készülő Rékasi Károllyal és a kormányellenes tüntetéseken rendszeresen felbukkanó fiával, Rékasi Zsigmonddal.

Bizarr: lovat találtak a rendõrök a 4. emeleti garzonlakás konyhájában

Kiderült, miért vitték oda.

A MÁV olyan emeletes vonatokat vett, amik nem férnek be az alagutakba

Van, ahol a pálya ágyazatát is át kell alakítani.

Kásler Miklósék szerint csak a június után született babák érnek meg 4 millió forintot

A kormány több ezer családot foszt meg 3 millió forintttól.

„Nem meddő embereket láttam, hanem olyan anyákat és apákat, akiknek még nem született gyerekük”

A napokban olvastam, hogy egy beszélgetésben valaki azt mondta: „A meddőség mint olyan, nem is biztos, hogy létezik, inkább csak mint kifogást használják a nők, akik valójában nem is igazán vágynak gyerekre.” Vannak azok a helyzetek, amikor a döbbenettől megszólalni sem tudok, ez is egyike volt ezeknek. Éreztem egy kényszert arra,...

Hova tűnt 10 ezer beteg a várólistákról?

Két hónap leforgása alatt a várólistákon szereplő páciensek száma közel harmadával csökkent. Bár a folyamat első ránézésre kedvező, a háttérben főként az új szabályok életbe lépése játszik szerepet, melynek másik következményeként az előjegyzési listán szereplők száma ugrott meg.

Nyugdíj - meglepő választ adott a kormány a nyugdíjszámlákról

Mikor történik meg végre az állami nyugdíjrendszerben az egyéni számlák létrehozása? - ezt a kérdést tette fel Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő a kormánynak. Az Emmitől meglepő választ kapott a kérdésére: a számlák megvannak.

Kiderült, miért mosolygott az égő Notre-Dame-nál két arab férfi

Az AFP hírügynökség megtalálta őket, elmondták, miért nevettek a felvételen, ami később úgy terjedt el az interneten, miszerint'muszlimok nevetnek, miközben lángok pusztítják a katedrálist'.

Van képviselő, akinek a fizetése havi 6 millió forint

Csak részben indokolt a parlamenti képviselők milliós havi fizetése, ugyanakkor az már kevésbé elfogadható, miért nem igyekeznek jobban képviselni ezért a pénzért a választópolgáraikat - többek között erről is beszélt kollégánk, Székely Sarolta az ATV Start című műsorában.

Ekkora őszi emelésre számíthatnak a magyar nyugdíjasok

A magyar gazdaságban az infláció gyorsul, a forint gyenge, a lakossági állampapírok kamatai már emelkednek - állapította meg a GKI Gazdaságkutató Zrt. friss prognózisa.

Nagyon megjárták, akik bedőltek a kormány fenyegetésének

Aki kiszerződött nyolc évvel ezelőtt, most már milliós nagyságrendben vehet fel reálhozamot. Annak idején alig 70 ezer forint járt vissza, vagyis egyértelműen rosszul jártak az állami nyugdíjat választók.

Bayer Zsolt helyreigazítást és ötmilliós sérelemdíjat kér lapunktól

Nem teszünk neki eleget.

Itt az újabb uniós jelentés: Magyarország adóparadicsom

Az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén jelentést fogadott el, amely szerint hét uniós ország, Magyarország mellett Belgium, Ciprus, Írország, Luxemburg, Málta és Hollandia adóparadicsom-szerűen működik, és lehetővé teszi az agresszív adótervezést - közölte az uniós parlament kedden.

3,3 millió forint ingyenpénz házvásárlásra: leszavazták a törvényjavaslatot a parlamentben

A DK szerint a magyar adófizetőknek 72 ezer forint sem jár, miközben a határon túliak 3 millió 300 ezret kapnak minden előtakarékoskodás nélkül.

Felvette a harcot egy nyírségi jegyző a nyugdíjért fiktíven bejelentkezők ellen

Nyírmeggyesen több esetet is vizsgál az ügyészség. A falu jegyzője szerint az ellenőrzések igazolják, hogy Kárpátaljáról fiktíven jelentkeznek be hozzájuk...2019-01-24 05:10:00

Békés, Boldog Ünnepeket!

Karácsony (Harang csendül)

Az állami szerv nem árulja el, mi az igazság a várólistákról

Bár hivatalos adatokra alapozva született meg a várólisták hosszáról szóló cikkünk egy hónappal ezelőtt, a NEAK rémhírkeltőnek nevezte írásunkat.

Kimondta az Alkotmánybíróság: jogellenesen vette el a kormány a rokkantnyugdíjakat

Hiába maradt valaki ugyanolyan rokkantsági állapotú, jobb értékelést kapott, emiatt megvonhatták a rokkantsági ellátása nagy részét - mondta ki az Alkotmánybíróság. Most ennek vége lehet.

Döntött az ügyészség: mégsem hazaárulók Gyurcsány pártjának politikusai

Bűncselekmény hiányában elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség az önmagukat hazaárulás miatt feljelentő európai parlamenti képviselők beadványát.

Harmincmilliárd forintot buktunk a letelepedési államkötvényeken

Érdemi hasznot nem hozott a letelepedési kötvény az országnak, sőt, 30 milliárd forintot buktak az adófizetők, miközben súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek jutottak be az országba komoly ellenőrzés nélkül - állapította meg a Transparency International Magyarország és a Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest.

Nem minden nyugdíjas kapja meg a beígért prémiumot - Tájékozódjon, hogy ne csalódjon! -

Már nyilvánosságra hozták, hogy az idén 18 ezer forintos prémiumra számíthatnak a nyugdíjasok.

Júliusban is kétszámjegyű volt a fizetések emelkedése

Ráadásul tovább gyorsult.

Keserű tény: jóval kevesebb az átlagbér, mint azt hisszük

A statisztika viszonylag távol áll a realitástól.

Ha hiszünk a jegybanknak, a nyugdíjasok rosszul járnak jövőre

Kisebb mértékben emelkednek a járandóságok, mint amennyivel nőnek az árak.