Equus1

Ez nem lehet igaz! Csendháborítás miatt osztotta ki a mentősöket egy idős asszony
@bencemacska: Odi profanum vulgus et arceo, Horatiusszal élve... nem járok tömegközlekedési járművön. Egyik oka talán az ilyen, dementia senilisben szenvedő, befelé fordult banyaféle. Van 10 macskája, sötét függönyök az ablakokon, amik már 10 éve nem voltak kinyitva. Ha sétálni indul, még a csillár láncait is a nyakába teszi, minden ujján két gyűrű, arcán 1,5 kg malter, eljár az Operába és mindenkit lesajnál.
Erdogan bekeményít amerikával szemben
Erdogan pasának kiment a fejéből, h kitől is függ a török gazdaság... Európa és az USA nélkül csak egy kolduló dervis lehetne
az erős hivatástudat, a gyengék, a kiszolgáltatotttak védelme úgy tűnik másodlagos az anyagiakhoz képest.No, de ki is mutatna példát? don pintér a fura milliárdjaival?
A munkanélküliség réme elől a rendőrséghez szökött állománnyal szemben a szociális háló szerepét az intézmény betöltötte, javult a munkaerőpiaci helyzet, a szerzett nyelvtudással könnyebb külföldön munkát és ott élhető egzisztenciát teremteni.

1ébként meg: van egy orosz mondás - Aki nem fizeti rendesen saját katonáit, az hamarosan az ellenség katonáit fogja etetni.
ez a kriptaszökevény miért nem megy vissza a helyére?
"Ukrajna ellenséget lát abban, akitől a segítséget kapja" – a Miniszterelnökség beleállt a konfliktusba
nem értem... miért nem helytartót nevezett ki a kormányzó úr őfőméltósága Kárpátaljára? Ezután jöhetne a horvát bán, Lodoméria és a Krakkói Vajdaság, Bukovinai Kormányzóság, Lemberg központtal...
Ültetvény az első emeleten
nem eccerű ez a drogprobléma... mi van a kávéfüggőkkel? az alkoholistákkal? Miért szabad gyümölcsöt termelni,? szőlőt? komlót? árpát?... ha annyira veszélyes lenne a kannabisz, akkor miért élnek még emberek a Malabar tengerparton? Uruguayban? A hollandusoknál?
Beköszönt az "új Kálmán Olga" a HírTV-n, az első vendég Kocsis Máté
@vladimir putin: ők ott vannak minden km-kőnél és tárgyilagosabbak, mint pl. az Echo tv...
Beköszönt az "új Kálmán Olga" a HírTV-n, az első vendég Kocsis Máté
egyetlen magyar tévé volt a Hír tv, ahol Kálmán Olgát és Csintalant is szívesen néztem... MKától marad az Al Jazeeraés az rt.ru..
Megszüntették Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsorait a HírTv-nél – videó
Holnap a NAV vizsgáatot tart Csintalannál, majd Olgánál is és rögtön le is tartóztatják őket. A vád: felségsértés és hazaárulás, zendülésre felbújtás és pénzmosás. Utóbbit olyan ügyesen csinálták, h semmi nyoma nincs, ezért gyanúsak.
Nyilvánosan szoptat Szinetár Dóra és Hámori Gabriella
aztán ki a faszt érdekel egy tök idegen női mell, amit egy csecsemő szopogat... tőlem fejenállva is csinálhatják, csak ne legyenek útban.
Csintalan a HírTV-ről: Holnap semmi nem dől el! Már eldőlt. Holnap csak nyilvánvaló lesz...
komplett lesz a néphülyítés.. kellene még a néprádió, ami ha kell, ha nem majd ontja magából a Köszönjük néked orbán nertárs című zengzetes dalt
Tojással dobáltak meg egy színesbőrű élsportolót Olaszországban
a Nobeldíj-kiosztón még egyetlen feketlt sem dobáltak meg... sem matematikából, sem fizikából, kémiából, sem a kvantummechanika törvényszerűségeinek kutatásából...
Tojással dobáltak meg egy színesbőrű élsportolót Olaszországban
adekvát válasz a basztatásokra: vissza kell menni Afrikába, oszt mindenki boldog lesz.
ilyen hírek olvasása 60 nap elzárással büntetendő és a Nemzeti Gondolatrendőrség ellenőrzi majd a családtagokat is
Kiakadt az ítélet hallatán a nő, akivel Kozso karambolozott
minden szőke nő tudja, h balra kanyarodás előtt jobbra le kell húzódni, aztán nyomás balra... vmi csak lesz... lett. A tükör arra való, h megnézzük, mennyire vagyunk csinosak bukóban; az irányjelzőt meg nem mindegy, mikor kapcsolja be az ember? Kozsó meg egy celeb, hátha lehúzható lenne... de - egyelőre -- nincs ügyvéd, aki beállna a töribe
Miért izzadok ennyire?! – A hiperhidrózis okai
ez a tipikus "nesze semmi fogd meg jól " oldal... utoljára vitt erdőbe... A szívműködés elégtelensége vhogy kimaradt...
Több helyen és több városban lehet még idegméreg
ez teljesen hihető és életszerű: van egy céélszemély, akinek a likvidálását elrendelik, ezért ahelyett, h a szokásairól tájékozódnának, teleszórják aknával az általa lakott országot... Ilyet talán a haiti titkosszolgák sem csinálnának... Az MI6 teljesen hülyének nézi a lakosságot, ha egyáltalán igaz a hír...
A főpolgármester utasította a főváros cégeit a hőségérzet enyhítésére
a hajléktalanoknak nem jár ásványvíz, ők igyanak a kutyafürdetők vizéből és örüljenek, ha nem kapja el őket a rendőr, mert akkor nekik kell kifizetni Gyárfás úr óvadékát.
Rendőrsorfal közt kelnek át a zebrán a gyalogosok – videó
akinek elsőbbsége van, azt nem szabad hirtelen irányváltásra vagy erős fékezésre kényszeríteni... de a közlekedés résztvevőjeként köteles úgy közlekedni, h a baleseti vészhelyzetet elkerülje... tudják ezt a gyalogosok is?
Magyarország 10 aranyérmet szerzett a XIV. nyári olimpián
mindig rejtély volt előttem, miből épültek újjá a hidak, a vasút... hogyan állt talpra az ország a 2. vesztes háború után.
Ímé, megvilágosodtam.
Hát ezért kell a sok stadion!
Rendőrsorfal közt kelnek át a zebrán a gyalogosok – videó
van tehát egy buszon 80 utas, akik szopnak, mert Julis néni Mari nénivel éppen a zebrán találkozik és gyorsan megbeszélik, milyen macskaeledel való a cicáiknak...